evet hatta kendi patatesleri bitiyor benimkine geçiyor büyük boy söylememize rağmen :)
yaa bu eşler hep aynımı bende pratik oluyor diye alıyordum ama mırın kırın edince normale döndükOranın patatesi de güzel evdeki gibi değil ki
Ben eskiden dondurulmuş patates alıp evde yapıyodum o daha güzel diye ama eşim sevmiyo diye evlenince alıştık tarla patatesini soymaya
yaa bu eşler hep aynımı bende pratik oluyor diye alıyordum ama mırın kırın edince normale döndük
Cocuklara haftada 1 yediriyoruz biz yani bende hafta 1 yiyordum cogu anne babayi goruyordum sadece cocuga menu aliyorlardi acaba bizim yememiz yanlis miCanınız çeker diye yazmak istemiyodum da madem konu açılmış
Cips dışında hamburger menü manyağıyım ben
Haftada 1-2 kez yerdim
Şimdi ayda 1yemişimdir herhalde
Bu bana göre rekor sayılır
Hım bi de bu ara kampanya var Burger - 'Kova patates+2 adet büyük kola' 10 TL
ilişki dönemin de bende hiç yanında dürüm tarzı şeyler yemezdim ekmezdim şeyler yemeye çalışırdım balık etli bi yapım var zaten utanırdım nedensehamburger olayında değil ama porsiyon bişey yerken ben de kendimi kasıyordum ilişkinin ilk zamanlarında...
Ben tabağımı bitiririm normal şartlarda. eşim de çok iştahlı değildir illa bişeyler bırakır tabağında.
Köfte pilav falan bişeler yiyoduk dışarda, ben kaptırmış yiyodum biticek o tabak, enamm sonra bi baktım benim bi köfte biraz pilav kalmış eşimde 2-3 köfte falan duruyo belli ki bırakıcak.
Ben de ani frene bastım kalan yemeği tabağa yaydım bıraktım kalanı doydum diye:)
sonra bi süre öyle yaptım da artık önce onun tabağından başlıyorum sonra kendiminkine geçiyorum onunki daha güzelse:)
:))) mecburen yardım ediyor benim eşimde sıkılıyorum çok çabukO zaman kendi soysun
Ben diyorum elim minik, bileğim şöyle.. Sen daha hızlı yapıyosun
Soyduruyorum
hamburger olayında değil ama porsiyon bişey yerken ben de kendimi kasıyordum ilişkinin ilk zamanlarında...
Ben tabağımı bitiririm normal şartlarda. eşim de çok iştahlı değildir illa bişeyler bırakır tabağında.
Köfte pilav falan bişeler yiyoduk dışarda, ben kaptırmış yiyodum biticek o tabak, enamm sonra bi baktım benim bi köfte biraz pilav kalmış eşimde 2-3 köfte falan duruyo belli ki bırakıcak.
Ben de ani frene bastım kalan yemeği tabağa yaydım bıraktım kalanı doydum diye:)
sonra bi süre öyle yaptım da artık önce onun tabağından başlıyorum sonra kendiminkine geçiyorum onunki daha güzelse:)
ekmezsiz şeyler yazacağıma ekmezdim yazmışım :)ilişki dönemin de bende hiç yanında dürüm tarzı şeyler yemezdim ekmezdim şeyler yemeye çalışırdım balık etli bi yapım var zaten utanırdım nedense
ama ne güzel kilo almayan bir yapın demek kiKayınvalidemlerdeydik..
Eşimin akrabası da sen hiç göründüğün gibi değilmişsin dedi bana
Neden dedim
Sonra kadın tabağımı işaret etti
Baktım herkesin tabağı dolu, bende 6 çeşit hamur işinden sadece son bi tane duruyo
Rezil rüsva olmuştum
Cocuklara haftada 1 yediriyoruz biz yani bende hafta 1 yiyordum cogu anne babayi goruyordum sadece cocuga menu aliyorlardi acaba bizim yememiz yanlis midie dusundugum cok olmustur esimde bende cok buyuk bi istekle yiyoduk vala simdi 2 haftada gidiyoruz ama hala yiyorum cilginlar gibi
ama ne güzel kilo almayan bir yapın demek ki
:) kadın da demek ki senin yediklerini takip etmiş sevmişsin yemişsinAma 'yeni gelin' dim çok utandım o gün
Oranın patatesi de güzel evdeki gibi değil ki
Ben eskiden dondurulmuş patates alıp evde yapıyodum o daha güzel diye ama eşim sevmiyo diye evlenince alıştık tarla patatesini soymaya
:) kadın da demek ki senin yediklerini takip etmiş sevmişsin yemişsin
ben bikaç ay öncesine kadar dondurulmuştan yapıodum hem pratik oluo hem de daha güzel oluo da şimdi zararlıymış diye bıraktım
:) bende çoğu yerde öyle oluyorum hızlı yemek yediğim için hep kalanı bekletiyorumArtık kalan sonuncuyu da beklettim, onların da yemesini bekledim utancımdan :)
Ne güzel
Bizde 4 ay sonunda gel diyorlar
En fazla 15 günlükte yıllık izin kullanırsın
Ücretsiz izini vermiyorlar
Biz hiç öyle sıkıntılar yaşamadık,direk şuranın şusu meşhur mmm çok da güzel olur modundaydık:) yemeyi çok seviyoruz,yiyen insanı ayrı bi seviyoruz.hele birlikte birşeyler pişirip yemeyi ooo çok seviyoruz.ilk evlendiğimizde bikaç ay içinde 10 ar kilo almıştık.sonra durduk gerçi ama keyif alıyoruz ya yapmaktan da yemekten de :))hamburger olayında değil ama porsiyon bişey yerken ben de kendimi kasıyordum ilişkinin ilk zamanlarında...
Kayınvalidemlerdeydik..
Eşimin akrabası da sen hiç göründüğün gibi değilmişsin dedi bana
Neden dedim
Sonra kadın tabağımı işaret etti
Baktım herkesin tabağı dolu, bende 6 çeşit hamur işinden sadece son bi tane duruyo
Rezil rüsva olmuştum
ben şubatın ilk haftası ayrılmayı düşünüyorum, yaklaşık 4 hafta önce kalanı doğumdan sonraya inşallah:) peşine yıllık izinlerimi ekliyeceğim yaklaşık 1 ay, sonrada ücretsiz izinhedef 1 yıl kuzucukla kalmak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?