2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sonunda bulduk ortak noktayı o kaan dedi bende emir istedim emir kaan a karar verdik

bu sefer de hangi isim söylencek derdi olur ya da herkes kendi koyduğu ismi kullancak aileleriniz de farklı isimler kullancak...

Benim de babaannem kendi ismini koydurmak için diretmiş annem de kendi istediği ismi koymuş. babam ikisini de yazdırmış babam bana hala kızım der isimle hitap etmez. babaannem halam dedem babaannemin ismini söler diğer herkes asıl ismimi.....

yanımda hem annem hem babaannem varjken isim sorduklarında cevap veremezdim çocukken, isim krizi vardır resmen.

Bi de iki isim iki soyisim oldum şimdi, sıkıldım bolluktan tek isim koyucam ben:)

selam kızlar maşallah sizlerin muhabbet koyu :) haftaiçi birkaç saat bakmayınca 20-30 sayfa birikiyor :)

Ben kızımda 37 ye kadar çalıştım , 39+4 de doğdu , umarım çalışırsında sonrasına kalır iznin.

Çok şekersin çekirgee:) bugün çok daha neşeli geçti sayende ...

Ayyyy ne günler. yaa.ben çok yüssüzmüşüm demekki direk yedim içtim ohhh:) ben de wc ye gitme de sıkıntı oluyodu utanıyodum, samki o insan değil onun çişi gelmiyo:)Allahım gençlik işte

tuvalet olayını sorma yaa hala tam aşmış değilim...
balayında da balayı odasında kaldık tuvalet buzlu cam küvet camdan kapı falan...
eşim sen hiç tuvalete gitmiyor musun diye sordu bana bikaç gün sonra, ben çıkıym odadan sen takıl rahat et falan dedi, yok yaa dedim..
evdeyken bile şimdi klozeti falan fabulosoyla fırçalayıp çıkarım...
hee buarada çiş yapmaktan bahsetmiyorum onda rahatım:)

Ben kızımda 37 ye kadar çalıştım , 39+4 de doğdu , umarım çalışırsında sonrasına kalır iznin.
aynen inş calısabılırım bı sorun olmazda sonrasına kalır ızınler , dogum sezeryan olacak ama mumkun olur ise ben 39 haftayı bıtırene akdar fln beklemek ıstıyecegım son haftalarda kılo alıyor ya bebek

Benim eşim illaki çift isim istiyo.hatta tezi var.iki isimli olanka daha zeki,daha becerikli ve önemli kişilikler.doktorumuzda çift isimli aman yapmayın etmeyin çocuklara kıymayın çok zor oluyo diyodu.
Bu kontrolde eşim tek tek doktorun duvardaki diplomalarını sertifikalarını gösterdi doktorla bana.dekan,rektör,hoca tüm imza atanlar hep iki isimliydi:)
Birşey diyemedim koyacak:)

Bende sezeryan düşünüyorum
Kimi arkadaşım normal istiyodu da bazen olmayınc aolmuyo hem sancı çektiler hem yine sezeryanla son buldu
Ben normalden de korkuyodum hep zaten
Bi de bazen biirnci çocuk normalse bile ikinci sezeryan olabiliyo
Madem öyle tek yerden diksinler diyorum, ikinci kısmet gerçi ama

benim eşimde ilk evlendiğimiz günlerde sormuştu sen hiç tuvalete gitmiyormusun diye hoş daha 5.5 aylık evliyim daha da alışamadım

Umarım bekleyebilirsin , ben bekledim normal doğum diye ama son iki hafta geçmek bilmedi

Sağ ol kimisi söylenişi zor diyo ama iki isim istemiyorum
İlerde belki kızlık soyadını da kullanmak isterse diye :)

Ben kullanıyorum mesela
Ama 2 adım olsa 2 soyad kullanamazdım çok uzun olur diye

ben de iki adım var diye başta almadım soyadımı sonra baktım alışamadım heryerde eski soyadımı sölüorum mecbur gittim eklettirdim.
Şimdi bile bizim ofiste tek soyadlı anca 2-3 kişi var, ileride kaçınılmaz olur bence çiftsoyad. ya da hiç değiştirmemek daha popüler olur belki, 30 yıl sonrasını tahmin etmek zor:)

Biz 5 yıl flörtün ardından evlendik.nispeten rahatlamıştık artık ama yinede kapıyı illa kilitlerdim içeri dalar falan diye.çok yadırgardı ozamanlar:)
Güzel günlerdi yaa

ayyy balayı gunlerıme dondum bırdennn Allah ım catlardım catlar denıze dıye hazırlanır ıner ve her seferınde aa hayatım tuh unuttum ya gıt gıt sen gıt der kosa kosa yukarı cıkardım gerı ay suan yazarken koptum resmen

vc su sekıldeydı cunku kuvet karsısında buz camdan kapılı vc ve banyoya gırerken bı kapı fln yok cok zorlandım cokkkk =)

Eşim pek taraftar değildi
Kimlik değişmeye gidince sordum bi dilekçe verirsen olur dediler, anında yaptım

Şimdi de iki isim istemiyorum kendi soyadını da kullanır deyince
Kızımızı da kendin gibi 'feminik ( doksanlar dizisi ) '' yapıcan diyo eşim

:):):):) aynı bizim oda işte Voyage'da mı kaldınız yoksa:)

Ben de plajdayken kola almaya diye kaybolur tuvalete giderdim:)

Biz 5 yıl flörtün ardından evlendik.nispeten rahatlamıştık artık ama yinede kapıyı illa kilitlerdim içeri dalar falan diye.çok yadırgardı ozamanlar:)
Güzel günlerdi yaa

bizde 7 yıl flortten sonra evlendık =) ama ne bılım hıc ev ortamımız vc gıtme durumu fln olmamıstı , zor alıstım o konuya oyuzden

Kızlar selam dün bizim 4 boyutlu ultrasonumuz vardı. Bebişim ağzını kocaman açarak kahkahalar atıyodu içerde Gülen bebeğim benim resmini aldık çok şekerdi ya doktoru bile güldürdü bu çok sırıtık neşeli bişey olacak herhalde dedi. Bir de kıpırdak elinin ayağının pozunu yakalayamadık ama olsun kocaman gülen pozu var Onu öyle görünce kendi ağrılarımı unuttum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…