sonunda bulduk ortak noktayı o kaan dedi bende emir istedim emir kaan a karar verdik
Sanırım ben oyle yapacagım tum ızınlerı kullanırım , olmadı bıde ucretsız ızın eklerım birazAllah nasıp kısmet ederse ınsallah , ama bır 37. hafta ya kadar calısabılırımde ınsallah ızınler dogum sonrasına kalır
Çok şekersin çekirgee:) bugün çok daha neşeli geçti sayende ...
Bende kalkmıyordum eve kadar bekliyordum da
Bi kere o askerden dönüyordu, bende teyzemlerden..
Aynı şehir diye birlikte bilet aldık
Yol baya uzun bi gece arabada kalıyosun vs.
O zaman mecbur molalarda gittim wc ye
Bu hızla kaçla tamamlarım bilmem ama :=
Çok şekersin çekirgee:) bugün çok daha neşeli geçti sayende ...
Ayyyy ne günler. yaa.ben çok yüssüzmüşüm demekki direk yedim içtim ohhh:) ben de wc ye gitme de sıkıntı oluyodu utanıyodum, samki o insan değil onun çişi gelmiyo:)Allahım gençlik işte
aynen inş calısabılırım bı sorun olmazda sonrasına kalır ızınler , dogum sezeryan olacak ama mumkun olur ise ben 39 haftayı bıtırene akdar fln beklemek ıstıyecegım son haftalarda kılo alıyor ya bebekBen kızımda 37 ye kadar çalıştım , 39+4 de doğdu , umarım çalışırsında sonrasına kalır iznin.
aynen inş calısabılırım bı sorun olmazda sonrasına kalır ızınler , dogum sezeryan olacak ama mumkun olur ise ben 39 haftayı bıtırene akdar fln beklemek ıstıyecegım son haftalarda kılo alıyor ya bebek
benim eşimde ilk evlendiğimiz günlerde sormuştu sen hiç tuvalete gitmiyormusun diye hoş daha 5.5 aylık evliyim daha da alışamadımtuvalet olayını sorma yaa hala tam aşmış değilim...
balayında da balayı odasında kaldık tuvalet buzlu cam küvet camdan kapı falan...
eşim sen hiç tuvalete gitmiyor musun diye sordu bana bikaç gün sonra, ben çıkıym odadan sen takıl rahat et falan dedi, yok yaa dedim..
evdeyken bile şimdi klozeti falan fabulosoyla fırçalayıp çıkarım...
hee buarada çiş yapmaktan bahsetmiyorum onda rahatım:)
aynen inş calısabılırım bı sorun olmazda sonrasına kalır ızınler , dogum sezeryan olacak ama mumkun olur ise ben 39 haftayı bıtırene akdar fln beklemek ıstıyecegım son haftalarda kılo alıyor ya bebek
Sağ ol kimisi söylenişi zor diyo ama iki isim istemiyorum
İlerde belki kızlık soyadını da kullanmak isterse diye :)
Ben kullanıyorum mesela
Ama 2 adım olsa 2 soyad kullanamazdım çok uzun olur diye
Biz 5 yıl flörtün ardından evlendik.nispeten rahatlamıştık artık ama yinede kapıyı illa kilitlerdim içeri dalar falan diye.çok yadırgardı ozamanlar:)tuvalet olayını sorma yaa hala tam aşmış değilim...
balayında da balayı odasında kaldık tuvalet buzlu cam küvet camdan kapı falan...
eşim sen hiç tuvalete gitmiyor musun diye sordu bana bikaç gün sonra, ben çıkıym odadan sen takıl rahat et falan dedi, yok yaa dedim..
tuvalet olayını sorma yaa hala tam aşmış değilim...
ben de iki adım var diye başta almadım soyadımı sonra baktım alışamadım heryerde eski soyadımı sölüorum mecbur gittim eklettirdim.
Şimdi bile bizim ofiste tek soyadlı anca 2-3 kişi var, ileride kaçınılmaz olur bence çiftsoyad. ya da hiç değiştirmemek daha popüler olur belki, 30 yıl sonrasını tahmin etmek zor:)
Biz 5 yıl flörtün ardından evlendik.nispeten rahatlamıştık artık ama yinede kapıyı illa kilitlerdim içeri dalar falan diye.çok yadırgardı ozamanlar:)
Güzel günlerdi yaa
ayyy balayı gunlerıme dondum bırdennn Allah ım catlardım catlardenıze dıye hazırlanır ıner ve her seferınde aa hayatım tuh unuttum ya gıt gıt sen gıt der kosa kosa yukarı cıkardım gerı ay suan yazarken koptum resmen
vc su sekıldeydı cunku kuvet karsısında buz camdan kapılı vc ve banyoya gırerken bı kapı fln yokcok zorlandım cokkkk =)
Biz 5 yıl flörtün ardından evlendik.nispeten rahatlamıştık artık ama yinede kapıyı illa kilitlerdim içeri dalar falan diye.çok yadırgardı ozamanlar:)
Güzel günlerdi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?