Biz çilek baby cottonda karar kıldık inşallah pişman olmayız.henüz sıparış vermedik bu ay sonunda vereceğiz inşallahTamam gidersen yorumlarını yazar mısın
Ben bembeyaz mobilyalar düşünüyorum, daha önce hiç gitmedim
http://www.euromobilya.com/DetaySayfasi.aspx?a=zafir bebek odası&UrunNo=46269 bunun gibi
İkitelli masko yazıyor zaten ?
Ben gidersem bende yazarım
Kim önce giderse artık :)
Başın sağolsun tatlım mekanı cennet olsun. Allah sizlere sabır versinslm kızlar umarım herkes iyidir....benim için kötü bir haftaydı.29 ekimde babamı kaybettim ailemin yanına ankaraya gittik daha bu gün geldik eve ....şükür bebiş de bizde iyiyiz...
slm kızlar umarım herkes iyidir....benim için kötü bir haftaydı.29 ekimde babamı kaybettim ailemin yanına ankaraya gittik daha bu gün geldik eve ....şükür bebiş de bizde iyiyiz...
Off ben itiraf efiyorum. 2 hafta once 3 burger, az da patates yedim dayanamayip. Ama sadece ekmek ve kofte. Aaaaah kolaaaBen de burgerın hayalini kuruyorum, bi kere eşim yerken gözüm doldu resmen canım çekip, çıktım dışarı başka yerde takıldım. yazık o da ramazanda yarım saat geçmiş halde oruç açıyodu. hala da canım çekiyo da ne etinin ne olduğu belli, mayonez çiğ yumurtadan kıvırcık yıkanmamış. patatesler zaten bimilyonuncu seferini geçiren yağda kızarıyo, kola mevzusunu hiç açma. doğumdan sonra ilk işim burgera gştmek olucak
başın sağolsunslm kızlar umarım herkes iyidir....benim için kötü bir haftaydı.29 ekimde babamı kaybettim ailemin yanına ankaraya gittik daha bu gün geldik eve ....şükür bebiş de bizde iyiyiz...
Teşekkür ederim canım bende ilk kez yaptım komşularıma ve akrabalara dağıttım çok beğenildi sende yapabilirsin bence:)Allah kabul etsin canım.. yapmayı bilsem bende yapıcam da olmazsa o kadar malzeme boşa gider diye korkuyorum ya
slm kızlar umarım herkes iyidir....benim için kötü bir haftaydı.29 ekimde babamı kaybettim ailemin yanına ankaraya gittik daha bu gün geldik eve ....şükür bebiş de bizde iyiyiz...
güzel modelmiş canımBiz çilek baby cottonda karar kıldık inşallah pişman olmayız.henüz sıparış vermedik bu ay sonunda vereceğiz inşallah
başın saolsun canımslm kızlar umarım herkes iyidir....benim için kötü bir haftaydı.29 ekimde babamı kaybettim ailemin yanına ankaraya gittik daha bu gün geldik eve ....şükür bebiş de bizde iyiyiz...
Canimmm başın sagolsun .. Rabbim mekanini cennet etsin insallahslm kızlar umarım herkes iyidir....benim için kötü bir haftaydı.29 ekimde babamı kaybettim ailemin yanına ankaraya gittik daha bu gün geldik eve ....şükür bebiş de bizde iyiyiz...
Bende 10 kasimda gitcem canim ikinci tetanozaperşembe günü kısmetse tetanozun ikincisini vurdurcam.benden başka var mı ikinciye gidecek olan?
10 gün sonra da kontrol var.şeker yüklemesi ile beraber.
Başın sağolsun. Allah cènnette kavustursun sizleri.slm kızlar umarım herkes iyidir....benim için kötü bir haftaydı.29 ekimde babamı kaybettim ailemin yanına ankaraya gittik daha bu gün geldik eve ....şükür bebiş de bizde iyiyiz...
Bende karstayım 1 aydır yanıyor bugün kar bile yağdıCanım bende afyondayim ve nerdeyse bir aydır yakıyorum hatta bir fatura geldu bile en dusukte yakıyordum ama birkac gundur çok soğuk biraz daha artırdım
Ben arada dayanamıyorumben meyve çerez vs yiyorum ya cips falan yemiyorum hiç. 1 kere canm cektii yedim başkada yemedim
benim daha var 24ünde olması lazım sen hafta olarak bizden birascık ilerdesin sanırım canım ya buarada benim ilki okadar ağrıdı ki ikinciyi yaptırmak bi zor geldi ki zaten o günde şeker yüklemesi var bideperşembe günü kısmetse tetanozun ikincisini vurdurcam.benden başka var mı ikinciye gidecek olan?
10 gün sonra da kontrol var.şeker yüklemesi ile beraber.
güzel yazıda bazı şeyler çok gibi geldi sanki hemen eve gidecekmişim gibime geliyo belki de ondanKizlar dogum cantasiyla ilgili guzel bir yazi buldum sizinle paylasmak istedim, asagidaki adresten bakabilirsiniz ayrica dogum uzerinede herseyi acik acik yazmislar aklimiza takilanlarin cogunun cevabini bulacaksiniz
http://www.gebelik.org/dosyalar/normaldogum/dogumvalizi.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?