2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yLLz nomatter ve rojda arkadasim cok tesekkur ederim cevaplariniz icin.kafamda cok soru var sanki bu saattrn sonra dr um ne derse desin doguma kadar rahat edemeyecegim. Ote yandan bu psikolojiyle yasamak da zor. Umarim persembe tekrar gittigimde guEl.seyler duyarim

Eklentiler

• image.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 147
slm kızlar umarım herkes iyidir....benim için kötü bir haftaydı.29 ekimde babamı kaybettim ailemin yanına ankaraya gittik daha bu gün geldik eve ....şükür bebiş de bizde iyiyiz...

slm kızlar umarım herkes iyidir....benim için kötü bir haftaydı.29 ekimde babamı kaybettim ailemin yanına ankaraya gittik daha bu gün geldik eve ....şükür bebiş de bizde iyiyiz...

başın sağolsun gerçekten çok üzüldüm. Babana allah tan rahmet diliyorum.senin ve bebeğinin iyi olmanıza sevindim.

Off ben itiraf efiyorum. 2 hafta once 3 burger, az da patates yedim dayanamayip. Ama sadece ekmek ve kofte. Aaaaah kolaaa

Basin saolsun canim mekani cennet olsun Rabbim size ve yavruna uzun saglikli omurler nasip etsin

Bizim gardrobumuz geldi bugün eşim monte etmiş..içime sinen bir dolap oldu.

ve bir sürü ciciler geldi halasından.onun bebeğinin 2-3 defa giyebildiği elbiseler falan.kıyafet adına bişi almıcam artık.sanırım sadece kendime atlet,sütyen falan almam lazım.

bir de benim de artık kasıkların üstünden sıkıştırmaya başladı göbiş.okulda çok hissetmeye başladım,ufaktan zorlanıyorum.

Soranlara doğum şubatta diyince,şaşırıyorlar hala.göbeğim küçük duruyormuş sevinsen mi üzülsem mi bilemedim.
öğrenciler de sormaya başladı artık :)

Biz çilek baby cottonda karar kıldık inşallah pişman olmayız.henüz sıparış vermedik bu ay sonunda vereceğiz inşallah
güzel modelmiş canım

başın saolsun canım

perşembe günü kısmetse tetanozun ikincisini vurdurcam.benden başka var mı ikinciye gidecek olan?

10 gün sonra da kontrol var.şeker yüklemesi ile beraber.

Canimmm başın sagolsun .. Rabbim mekanini cennet etsin insallah

perşembe günü kısmetse tetanozun ikincisini vurdurcam.benden başka var mı ikinciye gidecek olan?

10 gün sonra da kontrol var.şeker yüklemesi ile beraber.
benim daha var 24ünde olması lazım sen hafta olarak bizden birascık ilerdesin sanırım canım ya buarada benim ilki okadar ağrıdı ki ikinciyi yaptırmak bi zor geldi ki zaten o günde şeker yüklemesi var bide

güzel yazıda bazı şeyler çok gibi geldi sanki hemen eve gidecekmişim gibime geliyo belki de ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…