- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
Benim burun kenarlarım kırmızı bikaç haftadır.bana göre şişeceği için ama millet şişmiş bile diyo:) erkek benimkiler bence alakası yok cinsiyetle.benim karnımda çizgide çıktı bu arada:)benim hoşuma gidiyo bunlar.yoksa nasıl anlıycaz hamile olduğumuzu:)
saol canim dinleniyrum suanCanım telaş yapma ara ara oluyor adet sancısı gibi ince ince sancılar. Yat uzan biraz rahatla bebişini dinle. Yine için rahat etmezse acile gidersin bi bakarlar
evet zaten kız mı dıyorlar hemen bana evet dıyorum nerden anladınız suratından bellı ama ben aynada bakınca anlamıyorum degısıklıgı
bende de var o cizgi biraz da karnım koyulastı renk olarak tuylerden hıc bahsetmıyorum. :)
Benim Oğluma hamile iken karında Tüylenme ve hamilelik çizgisi vardı. Bakalım kızımda hiç killanma ve hamilelik çizgisi oluşmadi
benimde göbeğimde tüylenme oldu fakat çizgi yok henüz bana da hep kızınmı olucak diyolar ama erkek olucak inş.Benim Oğluma hamile iken karında Tüylenme ve hamilelik çizgisi vardı. Bakalım kızımda hiç killanma ve hamilelik çizgisi oluşmadi
Herkeste olmaz bu çizgiden Oğluma hamile iken vardı. Şuan henüz yokbenimde göbeğimde tüylenme oldu fakat çizgi yok henüz bana da hep kızınmı olucak diyolar ama erkek olucak inş.
Şuan yüzümde bir degisiklik yok. Ama karnım Oğluma göre küçük ben soylemesem okuldaki arkadaşlardan hamile olduğumu anlayan yok.banada erkek mı dıyorlar hayır kızım oalcak dıyorum aa aynı erkek olacak gıbı dıyorlar
burnum genısledı onu ben kendım farkedıyorum ya =)
Şuan yüzümde bir degisiklik yok. Ama karnım Oğluma göre küçük ben soylemesem okuldaki arkadaşlardan hamile olduğumu anlayan yok.
Kesinliklee.tüylenmeye şaşırdım ama yani hormonlarla alakalı işte erkelik hormonu vs.diye mantıklı açıklanabiliyorfu o da fos çıktı.zaten ben de sürekli turşu yemiştim.tatlı manyağı olan ben dondurmada bile buz parmak falan yedim ekşi diye.demekki hiiç alakası yok.tezler çürüyor artık kız erkek belirtileri karıştı :)
Ben zaten hep bol giyinirim o yüzden farkedilmiyor. Dar giyinince kabak gibi ortadabenim aksamları dogdu dogacak oluyor hele bırde dar bır sey gıyersem aynada kendıme gulesım gelıyor
Kesinliklee.tüylenmeye şaşırdım ama yani hormonlarla alakalı işte erkelik hormonu vs.diye mantıklı açıklanabiliyorfu o da fos çıktı.zaten ben de sürekli turşu yemiştim.tatlı manyağı olan ben dondurmada bile buz parmak falan yedim ekşi diye.demekki hiiç alakası yok.
Tabi bu göbek tüyleri dökülür inşallah doğurunca o ayrı:)
O tuylenmeyi ultrasonla bakarken bir jel sürüyorlar ya o yapıyormuşKesinliklee.tüylenmeye şaşırdım ama yani hormonlarla alakalı işte erkelik hormonu vs.diye mantıklı açıklanabiliyorfu o da fos çıktı.zaten ben de sürekli turşu yemiştim.tatlı manyağı olan ben dondurmada bile buz parmak falan yedim ekşi diye.demekki hiiç alakası yok.
Tabi bu göbek tüyleri dökülür inşallah doğurunca o ayrı:)
Aman dikkat et ani şeker oynamalarında da tatlıya düşkünlük artıyo.ben ilk zamanlar tatlı gormek ıstemezdım sımdı cıkolata tatlı pasta boyle delı cılgın bır sey oldum dunya yesem doymuyorum doydugumu hıssetmıyorum
bende aynıyım yaaben ilk zamanlar tatlı gormek ıstemezdım sımdı cıkolata tatlı pasta boyle delı cılgın bır sey oldum dunya yesem doymuyorum doydugumu hıssetmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?