2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende de var o cizgi biraz da karnım koyulastı renk olarak tuylerden hıc bahsetmıyorum. :)

Karaciğer değerlerinde artış olan arkadaş kimdi kızlar? Sonraki tahlilinde düştü mü acaba ne dedi ki doktoru?

evet zaten kız mı dıyorlar hemen bana evet dıyorum nerden anladınız suratından bellı ama ben aynada bakınca anlamıyorum degısıklıgı

banada erkek mı dıyorlar hayır kızım oalcak dıyorum aa aynı erkek olacak gıbı dıyorlar
burnum genısledı onu ben kendım farkedıyorum ya =)

Benim Oğluma hamile iken karında Tüylenme ve hamilelik çizgisi vardı. Bakalım kızımda hiç killanma ve hamilelik çizgisi oluşmadi
benimde göbeğimde tüylenme oldu fakat çizgi yok henüz bana da hep kızınmı olucak diyolar ama erkek olucak inş.

banada erkek mı dıyorlar hayır kızım oalcak dıyorum aa aynı erkek olacak gıbı dıyorlar
burnum genısledı onu ben kendım farkedıyorum ya =)
Şuan yüzümde bir degisiklik yok. Ama karnım Oğluma göre küçük ben soylemesem okuldaki arkadaşlardan hamile olduğumu anlayan yok.

tezler çürüyor artık kız erkek belirtileri karıştı :)
Kesinliklee.tüylenmeye şaşırdım ama yani hormonlarla alakalı işte erkelik hormonu vs.diye mantıklı açıklanabiliyorfu o da fos çıktı.zaten ben de sürekli turşu yemiştim.tatlı manyağı olan ben dondurmada bile buz parmak falan yedim ekşi diye.demekki hiiç alakası yok.
Tabi bu göbek tüyleri dökülür inşallah doğurunca o ayrı:)

Bende çizgi yok
Hafif tüylenme oldu krem ya da yağdan mı ya da hromonlardan mı bilemiyorum

ben ilk zamanlar tatlı gormek ıstemezdım sımdı cıkolata tatlı pasta boyle delı cılgın bır sey oldum dunya yesem doymuyorum doydugumu hıssetmıyorum

O tuylenmeyi ultrasonla bakarken bir jel sürüyorlar ya o yapıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…