- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
dogrudur acken daha fenayımAman dikkat et ani şeker oynamalarında da tatlıya düşkünlük artıyo.
Canım ben vitamin kullanmıyordum dr verince kullanmaya başladım. Dün ilk defa içtim sabah kahvaltıdan sonra midem kazinmaya başladı oglene kadar durduramadım kendimi sürekli atistirdim. Bu günde sabah almadım gayet iyiyim. Gece alacağım yatarkenben ilk zamanlar tatlı gormek ıstemezdım sımdı cıkolata tatlı pasta boyle delı cılgın bır sey oldum dunya yesem doymuyorum doydugumu hıssetmıyorum
Canım ben vitamin kullanmıyordum dr verince kullanmaya başladım. Dün ilk defa içtim sabah kahvaltıdan sonra midem kazinmaya başladı oglene kadar durduramadım kendimi sürekli atistirdim. Bu günde sabah almadım gayet iyiyim. Gece alacağım yatarken
ay bende hamile kalınca tatlı görmek bile midemi bulandırıyodu şimdi canım istiyor korkuyorum yiyip daha çok kilo almaktanben ilk zamanlar tatlı gormek ıstemezdım sımdı cıkolata tatlı pasta boyle delı cılgın bır sey oldum dunya yesem doymuyorum doydugumu hıssetmıyorum
ben ilk zamanlar tatlı gormek ıstemezdım sımdı cıkolata tatlı pasta boyle delı cılgın bır sey oldum dunya yesem doymuyorum doydugumu hıssetmıyorum
Bende bende :)
ben ilk zamanlar tatlı gormek ıstemezdım sımdı cıkolata tatlı pasta boyle delı cılgın bır sey oldum dunya yesem doymuyorum doydugumu hıssetmıyorum
ay bende hamile kalınca tatlı görmek bile midemi bulandırıyodu şimdi canım istiyor korkuyorum yiyip daha çok kilo almaktan
Ben eskiden decaviti her gun iciyordum doktor kilomu fazla buldu heralde gecen muayenede kilo aldirir o istahini acar haftada 2 kez icmen yeterli dedi malesef vitaminler istah aciyo zaten istahimin kapandigini hic bilmemCanım ben vitamin kullanmıyordum dr verince kullanmaya başladım. Dün ilk defa içtim sabah kahvaltıdan sonra midem kazinmaya başladı oglene kadar durduramadım kendimi sürekli atistirdim. Bu günde sabah almadım gayet iyiyim. Gece alacağım yatarken
kizlar acil bu aralar sancisi olan var mi cunku benimki dun aksam ve suan sancim var ama hafif regl gorecekmisim gibi sizce acil bisey varmidir vajinal kanamam flan yok ama korkuyorumsizce neden sancim var bu arada bugun utu yaptim ayaktaydim bayadir acabaondan mi ? ama dun aksamda biraz oldu sancim
benimde göbeğimde tüylenme oldu fakat çizgi yok henüz bana da hep kızınmı olucak diyolar ama erkek olucak inş.
ben de kullaniyorum vitamin ancak istah acilmasi ya da kilo olmadi 1.5Ben eskiden decaviti her gun iciyordum doktor kilomu fazla buldu heralde gecen muayenede kilo aldirir o istahini acar haftada 2 kez icmen yeterli dedi malesef vitaminler istah aciyo zaten istahimin kapandigini hic bilmem
canim ben de vitamin kullanıyorum ama istah acilmasi ya da kilo olmadi 1.5 kg aldim suana kadar.Ben eskiden decaviti her gun iciyordum doktor kilomu fazla buldu heralde gecen muayenede kilo aldirir o istahini acar haftada 2 kez icmen yeterli dedi malesef vitaminler istah aciyo zaten istahimin kapandigini hic bilmem
Sanırım benim yasadiklarimin aynısı bu durum 3 gündür sağ kasigimda ve sağ tarafında şiddetli ağrı giriyordu ayağa kalkınca dayanamayıp oturuyorum bugün gittim Dr bebek büyümüş hersey normal idrar testim temiz ağrılar için magnezyum yazdı öyle iştekızlar ben son kontrolume gıttıgımde bobregımın ara ara agrıdıgını soledım , idrar ve kultur tahlılım normal cıktı (bunları ıdrarda sıkayetımde var dıye yaptırdım) onlar normal cıktı sag tarafımda agrı oluyor ara ara sordum usg ıle baktı dr bobregımın buyume yaptıgını hamılelıkte normal oldugunu soyledı ama takıp edıcez bundan sonra dedı .
boyle bırsey duydunuz mu hiç ?yada yasayan?
guzelmis.ben mevlutte bu tarz degilde daha rahat edebilecegi papyonlu tulum tarzi bir sey giydiririm herhalde.oglumda iki mevlut yapmistik aileler farkli sehirlerde diye.birinde pantolon kazak giydirmistik digerinde bunun gibi beyaz bir takim aldik birinden ama oglum cok skildi agladi birkac fotodan sonra cikardiydik sakin ve kilolu bebeklere cok tatli olur bunlarBayıldım ben buna ama çok pahalıydı kampanyada bitmiş zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?