2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben ilk zamanlar tatlı gormek ıstemezdım sımdı cıkolata tatlı pasta boyle delı cılgın bır sey oldum dunya yesem doymuyorum doydugumu hıssetmıyorum
Canım ben vitamin kullanmıyordum dr verince kullanmaya başladım. Dün ilk defa içtim sabah kahvaltıdan sonra midem kazinmaya başladı oglene kadar durduramadım kendimi sürekli atistirdim. Bu günde sabah almadım gayet iyiyim. Gece alacağım yatarken

Bende şubat başında ayrılmayı düşünüyorum bi aksilik olmazsa 37 ye kadar çalışmak istiyorum 40 günde yıllık iznim var bu sene kullanmadım hiç aktarmak için rapor filan umarım 6 ay en azından çalışmk istemiyorum bakalım artık

gecelerıde bazen mıdem agrıyor uyandıgımda yanıma kraker gıbı bır sey alıcam.. bu ara boyle oldu ama herhalde artık bebekde ıstıyor yemek

ben ilk zamanlar tatlı gormek ıstemezdım sımdı cıkolata tatlı pasta boyle delı cılgın bır sey oldum dunya yesem doymuyorum doydugumu hıssetmıyorum
ay bende hamile kalınca tatlı görmek bile midemi bulandırıyodu şimdi canım istiyor korkuyorum yiyip daha çok kilo almaktan

kesınlıkle kız erkek tezı bende de curudu=)) tatalı ıle işi olmayan ben delıgıbı cıkolata yedim vejeteryan olan ben canım etlı seyler cektı yedım ya yedıklerıme ınanamadım , karnım sıvrı et yedım cıkolata sevmem ve yedım herkes erkek dedi

Ekşiye bayılırım aslında hamileliğim ilk zamanları da öyle oldu
En ekşi sade kıvırcıktan salata yapmak gibi geldi bana yedim durdum akşamları

Şimdiyse tatlıya bayılıyorum
Pasta yaptım 2 güne bitti ( normalde ikimizde tatlı sevmeyiz )

Markete gidince de eti pufun her çeşidinden 6 şar tane atıyorum
En pratik ve hafif o geliyo tatlı olarak bana

bende yemek neysede tatlı olmadan yapamıyorum normalde tatlıya çok düşkünlüğüm yoktu ki sevmezdim bile

Bende ilk zamanlar tatliyi gormek istemiuodum ki cok severim son zamanlarda bendede basladi tatli istekleri, eksi hic yiyemedim yemiyorumda, killanmam yok yani her zamanki gibi :) karnim daha minik ama beni gorenler erkek olacak diyodu 2 yada 3 kisi kiz demisti

Ben eskiden decaviti her gun iciyordum doktor kilomu fazla buldu heralde gecen muayenede kilo aldirir o istahini acar haftada 2 kez icmen yeterli dedi malesef vitaminler istah aciyo zaten istahimin kapandigini hic bilmem

kasiklarda regl agrisi gibi agri rahmin büyüyüp gelismesinden kaynaklaniyormus. merak etme ama kendini de mutlaka dinlandir. ben is yaparken dinlenerek yapiyorum.

benimde göbeğimde tüylenme oldu fakat çizgi yok henüz bana da hep kızınmı olucak diyolar ama erkek olucak inş.

tüy evet ama cizgi yok benim benim de göbisim herkeslerin dedigi gibi erkek göbisiymis. ben anlamam ama benimki acayip öne dogru cikti. sirt bölgemde hafif katlarim vardi onlar bile öne dogru kaydi. Allah sonumu hayretsin. oglusum saglikla gelsin de gerisi önemli degil :)

Ben eskiden decaviti her gun iciyordum doktor kilomu fazla buldu heralde gecen muayenede kilo aldirir o istahini acar haftada 2 kez icmen yeterli dedi malesef vitaminler istah aciyo zaten istahimin kapandigini hic bilmem
ben de kullaniyorum vitamin ancak istah acilmasi ya da kilo olmadi 1.5
canim ben de vitamin kullanıyorum ama istah acilmasi ya da kilo olmadi 1.5 kg aldim suana kadar.

Sanırım benim yasadiklarimin aynısı bu durum 3 gündür sağ kasigimda ve sağ tarafında şiddetli ağrı giriyordu ayağa kalkınca dayanamayıp oturuyorum bugün gittim Dr bebek büyümüş hersey normal idrar testim temiz ağrılar için magnezyum yazdı öyle işte

Bayıldım ben buna ama çok pahalıydı kampanyada bitmiş zaten

Eklentiler

• product-140818072446ggr836014e95-570-foyow-tf-taffy-mevlut-takimi.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 134
Bayıldım ben buna ama çok pahalıydı kampanyada bitmiş zaten
guzelmis.ben mevlutte bu tarz degilde daha rahat edebilecegi papyonlu tulum tarzi bir sey giydiririm herhalde.oglumda iki mevlut yapmistik aileler farkli sehirlerde diye.birinde pantolon kazak giydirmistik digerinde bunun gibi beyaz bir takim aldik birinden ama oglum cok skildi agladi birkac fotodan sonra cikardiydik sakin ve kilolu bebeklere cok tatli olur bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…