hadi hayırlı olsun canım sennle muh. doğum tarihimiz aynı:)bende kan verdm birazdan gitcem görcezmi bakalım keseyi..bugün beta hcg degerin kaç çıktı baktılarmı
Ne güzel süpriz olmuştur sizede valla.allah tamamına erdirsin.miranda rabbim bebeğini sana babasına bağışlasın özlem Ahmet'in de ve kesesinde sorun olan arkadaşımızın sorunu düzelir inşallah.eve dönüyorum bende kan tahlilim geçen hafta çarşamba 809.93 tü.bugün 3.247 çıktı.doktor iyi dedi.alttanda baktı.5haftalık dedi kese için.kağıttta bişeyler yazıyo ama ben anlamıyorum pek.kalp atışı için çağırdı 1 hafta 10 gün sonraya.Tek kese demişti Dr aslında iki taneymisama biri küçükmus Dr emin olmadan söylemek istemedim dedi biraz küçük ama iyi dedi çok şükür Rabbim e
bakalım bende yarın gidicem ama kalp atımı için erken değilmi ki
Canım hayırlı olsun :) Rabbim ikisinide sağsalim kucağına almanı nasip etsin inşaAllah :)
İçimizi ferah tutmak en önemlisi.Yükseliş önemli,ben geçen sene hamile kaldığımda ilk değerim 22 çıkmıştı ama 2 gün sonra 40 çıktı ve 1 hafta sonra 800lerde çıkması gerekirken 350 çıktı ve düştü.MaşaAllah 2 gün sonra 3-4 katı katlaması çok iyi,benimde 3 gün sonra 160 çıktı iyi katladı hamd olsun.Rabbim zamanını biliyor canım.Bizde 2,5 sene bekledik sadece 1 kez gebelik geçirdim oda düşükle sonuçlandı.Rabbim aratmasın kimseye.İnşaAllah hepimiz hayırlısıyla sağsalim alırız kucaklarımza bebişlerimizi :)
Ne güzel süpriz olmuştur sizede valla.allah tamamına erdirsin.miranda rabbim bebeğini sana babasına bağışlasın özlem Ahmet'in de ve kesesinde sorun olan arkadaşımızın sorunu düzelir inşallah.eve dönüyorum bende kan tahlilim geçen hafta çarşamba 809.93 tü.bugün 3.247 çıktı.doktor iyi dedi.alttanda baktı.5haftalık dedi kese için.kağıttta bişeyler yazıyo ama ben anlamıyorum pek.kalp atışı için çağırdı 1 hafta 10 gün sonraya.
selam arkadaslar..
bazilariniz bilir dün biraz kanamam oldugunu yazmistim.. hemen isyerinden izin aldim eve gidip uzandim ve cok sükür birdaha kanamam olmadi..
kahverengi lekelenmem hala devam ediyor.. 2 saat sonra doktorda randevum var cok merak ediyorum bakalim hayirlisi..
merak edenler icin durumumu bildirmek istedim.. yarin insallah güzel haberlerle dönerim.. kendinize ve bebislerinize iyi bakin
Selam kizlar
Dra gittik kesemiz goruldu cok sukur bayramdan sonra da kalp atisi icin cagirdi dr
Oruc kesinlikle yok bol su ic dedi
Darisi kalp atisimiza insallah
bhcg adetime 7 gun kala 16 cikti snra adete 3gun kala tekrarladim 108 cikticanım günaydın bhcg ne zaman 16 çıktı senin bide 108 e kaç gün sonra yükseldi acaba ? benim 25. günde yani 2 gün önce 24,27 çıkınca hiç ümitlenemedim kimyasal olacak diye düşünüyordum bugün akşam tekrar kan verixem ama ümitsizim(
Tek kese demişti Dr aslında iki taneymisama biri küçükmus Dr emin olmadan söylemek istemedim dedi biraz küçük ama iyi dedi çok şükür Rabbim e
Hayırlı olsun canım,darısı başıma inşaAllah :) Bende ayın 24ünde gideceğim bakalım.Çok sabırsızlanıyorum :) Ben tutamıyorum midem boş kalınca rahatsız oluyorum 4 günden beri tutmuyorum.Ve ben istemesemde aşırı su tüketiyorum,ağzım dilim sürekli kuru :)
Canım kafanı takıp hiç kendini yorma.Ben 14 veya 15. gün yumurtladım ama aradan 20 gün geçtikten sonra değerim 26,83 çıkmıştı.3 gün sonra 160'a yükseldi çok şükür.Yumurta çatlamasıyla döllenme zamanı ve rahime yerleşme zamanı farklı olabiliyor canım.Benimki rahime geç yerleşmiş :)Muhtemelen seninkide öyledir.Stres yapma :)
bhcg adetime 7 gun kala 16 cikti snra adete 3gun kala tekrarladim 108 cikti
doktorda haftaya gel ultrasondan bakalim dedi artik ve bugun gittim kesemiz goruldu sat 11 haziran bu arada seninki neydi ? Insallah kimyasal falan degildir iyi dusun canim
çok saol canım hadi hayırlısı inşşallh sende görürsün. bakıldı hcg 5360 çıktı tek kese göründü ben ikiz istiyodumm neyse artık bunada şükür. ii haberlerini bekliyorum.
merhabaaaa aranıza yeni katıldım:):)
bende 2015 mart annesiyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?