2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hadi hayırlı olsun canım sennle muh. doğum tarihimiz aynı:)bende kan verdm birazdan gitcem görcezmi bakalım keseyi..bugün beta hcg degerin kaç çıktı baktılarmı

çok saol canım hadi hayırlısı inşşallh sende görürsün. bakıldı hcg 5360 çıktı tek kese göründü ben ikiz istiyodumm neyse artık bunada şükür. ii haberlerini bekliyorum.

Tek kese demişti Dr aslında iki taneymisama biri küçükmus Dr emin olmadan söylemek istemedim dedi biraz küçük ama iyi dedi çok şükür Rabbim e
Ne güzel süpriz olmuştur sizede valla.allah tamamına erdirsin.miranda rabbim bebeğini sana babasına bağışlasın özlem Ahmet'in de ve kesesinde sorun olan arkadaşımızın sorunu düzelir inşallah.eve dönüyorum bende kan tahlilim geçen hafta çarşamba 809.93 tü.bugün 3.247 çıktı.doktor iyi dedi.alttanda baktı.5haftalık dedi kese için.kağıttta bişeyler yazıyo ama ben anlamıyorum pek.kalp atışı için çağırdı 1 hafta 10 gün sonraya.

Son düzenleme:
Fatma abla benimde bilgilerim eksik.yaş 29 çanakkale.kese görüldü.

AMİN canım tsk ederim hepimiz sağlıkla kucağımiza alırız inş.

Selam kizlar
Dra gittik kesemiz goruldu cok sukur bayramdan sonra da kalp atisi icin cagirdi dr
Oruc kesinlikle yok bol su ic dedi
Darisi kalp atisimiza insallah

Tşk ederim öyle bir süpriz oldu ki anlatamam senide tebrik ederim cnm inş hepimiz kucağımiza alırız sağlıkla

Canım kanamanın durmasına çok sevindim.Bol bol dinlen canım.İnşaAllah yarın güzel haberlerle gelirsin :)

Selam kizlar
Dra gittik kesemiz goruldu cok sukur bayramdan sonra da kalp atisi icin cagirdi dr
Oruc kesinlikle yok bol su ic dedi
Darisi kalp atisimiza insallah

Hayırlı olsun canım,darısı başıma inşaAllah :) Bende ayın 24ünde gideceğim bakalım.Çok sabırsızlanıyorum :) Ben tutamıyorum midem boş kalınca rahatsız oluyorum 4 günden beri tutmuyorum.Ve ben istemesemde aşırı su tüketiyorum,ağzım dilim sürekli kuru :)

bhcg adetime 7 gun kala 16 cikti snra adete 3gun kala tekrarladim 108 cikti
doktorda haftaya gel ultrasondan bakalim dedi artik ve bugun gittim kesemiz goruldu sat 11 haziran bu arada seninki neydi ? Insallah kimyasal falan degildir iyi dusun canim

Insallah canim sat ne zamandi senin?
Bende 2 gundur tutmuyorum oruc oncesi tutmustum

sağol canım inşallah öledir valla şu saate kadar çok takılmıodum ama şimdi hemen eve gidip kan vermek istiyorum inşallah 2 ye katlamıştır bide dün hafif leke geldi açık kahve korktum aslında biliyorum ilk zamanlar olabilir ama adetimde heray böle başladığı için tedirgin oldum :S

bhcg adetime 7 gun kala 16 cikti snra adete 3gun kala tekrarladim 108 cikti
doktorda haftaya gel ultrasondan bakalim dedi artik ve bugun gittim kesemiz goruldu sat 11 haziran bu arada seninki neydi ? Insallah kimyasal falan degildir iyi dusun canim

canım benim bat dündü testi bi gün önce yaptırdım 24,27 çıktı bugün tekrar yaptırıcam idrar testinde ikinci çizgi hemen belirince daha yüksek çıkar sanıodum ama yanıldım :) artık hayırlısı olsun bakalım

Arkadaşlar ultrasonun neresinden anlıyoruz haftanın ve gününü ben bakıyorum bakıyorum anlamadım.bide kese boyunu.yardım lütfen.

çok saol canım hadi hayırlısı inşşallh sende görürsün. bakıldı hcg 5360 çıktı tek kese göründü ben ikiz istiyodumm neyse artık bunada şükür. ii haberlerini bekliyorum.

geldim bakıldı canım çok şükür keseyi gördük aynen bende ikiz istiyrdm tek çıktı olsun saglıcakla kucaklarımıza alalım inşallah:)benide haftaya cuma kapl atışı için çagırdı

merhabalar ben küçük bir ilçede çalışıyorum burda gebelik testi yapmıyorlar adetim 4 gün geçti kasıklarımda ağrı var göğüslerim çok hassas ve midem yanıyor. idrar testi yaptım 2. çizgi silik çıktı sizce nedir durum doktora cumartesi gidebilicem

Son düzenleme:
arkadaşlar bu gün tam 7 hftam bitti 8 girdim pazartesi kal atısları için hastaneye gidecefim duyarmıyım acaba sabırsızlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…