- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
Bizde peripacaları yada ege turu düşünüyorduk hamile oldğum için askıya almıştık şimdi allah nasip ederse bizde bakıcaz bir umut var ama bağlanmak istemiyorum üzülmek isteniyorumbiz bi sürede olsa tatile gitmeyi planladık eşimle 3 gün lüne ii gelir die düşündük imkanın varsa sende kaç bi süre
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bizde peripacaları yada ege turu düşünüyorduk hamile oldğum için askıya almıştık şimdi allah nasip ederse bizde bakıcaz bir umut var ama bağlanmak istemiyorum üzülmek isteniyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynı durumday mışız desene bizde kese düzgün yolk düzgün bebek canlı değil ilk başta kalp atımı var dediler gördüler ama sonra duyamadılar ben 2. dr a gittim muayene etmedi uyuz bekle dedi cumartesi gel dedi
Canım ben hiç bir şey anlamadım bu durumdan..Kese düzgün, yolk düzgün, kalp atımı var...Aradan ne kadar gectikten sonra tekrar baktılar da kalp atımı yok cıktı..kanaman fılan mı oldu da tekrar gittin..Umarım bı yanlıslık vardır
bnde aynıyım cnmmm ümit etsem mi etmesem mi şaşırdım
Bizde peripacaları yada ege turu düşünüyorduk hamile oldğum için askıya almıştık şimdi allah nasip ederse bizde bakıcaz bir umut var ama bağlanmak istemiyorum üzülmek isteniyorum
Sana kürtaj dediler mi napmam lazım kürtaj olmalımıyım haftaya cumrtesyeee kadar bekleteyim diyorum ama önümüz Bayram bilmiyorm sorun yaşamak istemiyorm
Aynı durumdayız diyecek bişi yok dua etmek lazım ben artık ağlayıp Üzmüyorn kendimi yapacak bişi yok mevlama sığındım bir süre herşeyden herkesten uzaklaşmak istiyorum keyfim iyi değil 2 gün olcak işe gidemedim keşke diyorum kimse bilmeseydi keşke şimdi bilip bilmez soracak insanlar
ewt cnm kanamam oldu pazar günü sonra gittk dr da grldi bnm ki tüp bebek tamam mı merkez kapalı die beni kadın doğum servisine aldı baktı kalp atımı var ama burdaki cihaz sesli değil o yüzden salı günü randevu gününde gel dedi bni eve yolladı pet kontroli yaptırıp bnde pazartesi günü başka dr a da gideyim dedim oda tecrübe me güvenerek bu bebeğin kalbi atıyo ama daha küçük size kanıtlayamıyorum dedi nese ewe geldil salı tüp dr ma gittik o vajinal baktı ve kalp atışı yok cumartesi kürtaj dedi % 1 ihtimal var sadece kalbinin atması için dedi.
Canım dün 6 3 doktora gittim doktor kese şekli kötü yolku büyük içinde bebek yok kürtaj dedi ordan ağlayarak çıktık başka bir doktora gittik oda beklemek istersen bekle mucizeler vardır dedi
3 gün önce 24.27 olan değerim dün 84 e çıkmıştı inşallah dahada çıkar :18: bugün adet gecikmemin 2. günü..
Kızlar kalbinin atışını gordum ve üstelik duydum da...:) cok mutluyum,allahım dileyen herkese nasip etsin,kimsenin kucağını boş bırakmasın,bir de ben rahim filmi çektirdiğim ay hamile kaldım,lütfen rahim filmi çektirin kapalı olan tüpler açılıyormuş ve ilk 3 ay hamile kalma olasılığınız yuksek oluyormuş:)
Allah sabır versin kızlar gerçekten çok zormuş
benim kanamam hala devam ediyor. kahverengi ama çok huzursuzum.
kese içinde birşey göremedi dr.kese gelişimi 1 hafta geride
yarın kontrol.................
çok kötüyüm....................
günaydın kızlar....
listeye eklenmek istiyorsanız bu msj alıntılayıp bilgilerinizi yazınız.
ewt cnm kanamam oldu pazar günü sonra gittk dr da grldi bnm ki tüp bebek tamam mı merkez kapalı die beni kadın doğum servisine aldı baktı kalp atımı var ama burdaki cihaz sesli değil o yüzden salı günü randevu gününde gel dedi bni eve yolladı pet kontroli yaptırıp bnde pazartesi günü başka dr a da gideyim dedim oda tecrübe me güvenerek bu bebeğin kalbi atıyo ama daha küçük size kanıtlayamıyorum dedi nese ewe geldil salı tüp dr ma gittik o vajinal baktı ve kalp atışı yok cumartesi kürtaj dedi % 1 ihtimal var sadece kalbinin atması için dedi.
Ultrasonun bir zararı yok canım ben şu 10 günde 5.6 kere girdim kanama dan dolayı bence bekleme git bebeğini gor
tamam tatlım zararı yoksa o kadar bekleyemem zaten. 2 gündür hiç lekelenmem yok çok şükür eğer böyle devam ederse 2 hafta daha beklerim 10 haftalık olunca giderim doktora. hamileyken beklemekte ne zormuş aman bebişimizee bir şey olmadan şu zaman geçsin gitsin bir an önce
Kızlar bugün bende Dr a gidiyorum dua edin burda olanları okudukca endisem artıyor inşallah hakkımızda hayırlısı
ahh canım işte en başından beri bu yüzden kızlarr kimseye demeyin dedim size ben yaşadım acısını kimse yaşasın istemedim allahta biliyor yaa sizi çok iyi anlıyorum 3 ay sölememk lazımmış zaten 3 aydan sonra saklayamıyosun hem nazar açısından iyi değil hemde densiz insanların soruları açısından kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin canım yinede rabbim yüzünü düldürsün inşş allahtan umut kesilmez canım
Duyarsınız canım,suan 7+2 haftalığım ben:)
gözün aydınn.tam olarak ne kadarlık hamilesin?ben 6+5 olucam yarın doktor kontrolüm var.duyarmıyız kalp atışını heyecanlanıyorummm.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?