2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

biz bi sürede olsa tatile gitmeyi planladık eşimle 3 gün lüne ii gelir die düşündük imkanın varsa sende kaç bi süre

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bizde peripacaları yada ege turu düşünüyorduk hamile oldğum için askıya almıştık şimdi allah nasip ederse bizde bakıcaz bir umut var ama bağlanmak istemiyorum üzülmek isteniyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bnde aynıyım cnmmm ümit etsem mi etmesem mi şaşırdım

Canım ben hiç bir şey anlamadım bu durumdan..Kese düzgün, yolk düzgün, kalp atımı var...Aradan ne kadar gectikten sonra tekrar baktılar da kalp atımı yok cıktı..kanaman fılan mı oldu da tekrar gittin..Umarım bı yanlıslık vardır

ewt cnm kanamam oldu pazar günü sonra gittk dr da grldi bnm ki tüp bebek tamam mı merkez kapalı die beni kadın doğum servisine aldı baktı kalp atımı var ama burdaki cihaz sesli değil o yüzden salı günü randevu gününde gel dedi bni eve yolladı pet kontroli yaptırıp bnde pazartesi günü başka dr a da gideyim dedim oda tecrübe me güvenerek bu bebeğin kalbi atıyo ama daha küçük size kanıtlayamıyorum dedi nese ewe geldil salı tüp dr ma gittik o vajinal baktı ve kalp atışı yok cumartesi kürtaj dedi % 1 ihtimal var sadece kalbinin atması için dedi.

bnde aynıyım cnmmm ümit etsem mi etmesem mi şaşırdım

Sana kürtaj dediler mi napmam lazım kürtaj olmalımıyım haftaya cumrtesyeee kadar bekleteyim diyorum ama önümüz Bayram bilmiyorm sorun yaşamak istemiyorm

git tabi ... gez dağıt.. evet kürtaj dedi ler bn en fazla pazartesi ye kadar şans vercem kendime.

ahh canım işte en başından beri bu yüzden kızlarr kimseye demeyin dedim size ben yaşadım acısını kimse yaşasın istemedim allahta biliyor yaa sizi çok iyi anlıyorum 3 ay sölememk lazımmış zaten 3 aydan sonra saklayamıyosun hem nazar açısından iyi değil hemde densiz insanların soruları açısından kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin canım yinede rabbim yüzünü düldürsün inşş allahtan umut kesilmez canım

Şimdi daha iyi anladım..gerçekten kafa karıstırıcı bir durum...umarım %1 ıhtımal gercekleşir canım..Tüp bebek olan için çok daha önemli, onca emek boşa çıkmasın ınsallah...Allah hayırlısını versin canım..Tez zamanda evlat sahıbı olursun inşallah..Dualarım sen ve senin gibi olan tum arkadaslarıma

Canım Rabbim ol dedikten sonra neden olmasın.İnşaAllah o mucize senin için gerçekleşir hayırlısıyla.

3 gün önce 24.27 olan değerim dün 84 e çıkmıştı inşallah dahada çıkar :18: bugün adet gecikmemin 2. günü..

Hayırlı olsun canım,güzel yükselmiş maşaAllah.

Hayırlı olsun canım,darıı başıma inşaAllah.24ünde kontrolüm var bakalım.

Canım haftasını yakalayabilir.Canını sıkmamaya çalış,stres yapmamaya çalış canım.

günaydın kızlar....

Günaydın canım.

Canım inşaAllah o %1 ihtimal gerçekleşirde Rabbim yavrunu sana bağışlar inşaAllah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde.

Doğru diyorsun canım vide ben Mayıs ayın da evlendim evim düğünüm herşeyim Allah'a şükür eksiksiz oldu nazara bile gelmiş olablrm

Sabah eşim dedi ki bu söz canımı yaktı evin bereketi tabi olmaz bir iftar vermedik Mevlüt olurmadık dedi halbuki yeni evlendik çok canımı Acıttı bu söz bn bugün de işe gidemedim

olumlu düşün. doktorların her dediğinede inanma bana da neler demişlerdi onlara kalsa hamile kalamazdım, boş gebelikti vs. patavatsızca konuşuyorlar eğer doktor %1 ihtimal var dediyse bu ihtimal çok daha fazladır ve umut var demektir ve mutlaka başka doktorlara da git. neticeyide haber ver mutlaka. dualarımız seninle canım

gözün aydınn.tam olarak ne kadarlık hamilesin?ben 6+5 olucam yarın doktor kontrolüm var.duyarmıyız kalp atışını heyecanlanıyorummm.....

Limon aynı hamileliğimiz galiba benim sat 30 Mayıs yarın doktor kontrolum var benimde kalp atışları için duymayı nasip etsin Rabbim inşallah

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…