2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende keseyi görmüştüm daha gitmedim...yarın gidicem....inşş hayırlı haberlerle döneriz

Ankara da olan var mı, doktor ve hastane konusunda ne düşünüyorsunuz ben kesin kararımı henüz veremedim şimdilik zekai tahir burak kadın doğum has. gidiyorum,

Ankara da olan var mı, doktor ve hastane konusunda ne düşünüyorsunuz ben kesin kararımı henüz veremedim şimdilik zekai tahir burak kadın doğum has. gidiyorum,

Ben GATAya gıtmeyı dusunuyordum canım..dün gittim ki tam bır fıyasko..Lina'ya gıdecegım sanırım..iki kere gittim çok begendım..ama dogumu özel bır hastanede yapıyorsun, doğum üniteleri yok

Ben GATAya gıtmeyı dusunuyordum canım..dün gittim ki tam bır fıyasko..Lina'ya gıdecegım sanırım..iki kere gittim çok begendım..ama dogumu özel bır hastanede yapıyorsun, doğum üniteleri yok

gata yı pek tavsiye etmiyolar çok yoğunmuş galiba, koru hastanesinde meltem hanım çok iyiymiş onu öneriyolar orayı düşünüyorum ama ikili, üçlü taramalardan sonramı geçsem diyorum özele aynı testler devlette de yapılıyormuş, yine de içim çok rahat değil, Lina nerede onu bilmiyorum.

2014 mart annesiyim bebişim 4.5 aylık ne zor zamanlardı ( bunu yazma sebebim sizlerde benim gibi 9 ayı kendinize zehir etmeyin...
ALLAH HEPİNİZE HAYIRLI SAĞLIKLI BEBEKLER NASİP ETSİN SONSUZ SAYGILAR
hamileliğimin 5.5 ayında doktor kontrolüne gittim Şebinkarahisar'a bebeğin beyninde bir sağ bir de sol tarafında (yetişkinlerde de varmış) sıvı varmış sol taraftaki sıvı 1 ml fazla çıktı önemli değil ama biz emin olalım diye doktor KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FARABİ YE sevk etti Trabzon'a yola koyulduk tabi ben yerimde duramıyorum hastaneye gittik ultrasona aldılar Prof. ultrasonda bakıyor bakıyor bir şey de demiyor neyse biraz yürütelim seni dedi ben ne haldeyim kendimi zor tutuyorum zaten 5 dk yürüdükten sonra tekrar aldı beni içeri bu sefer başka bir doktor daha çağırdı o an bıraktım kendimi durduramıyorum bir şey desene yok baktı baktı o an bir ömür gibiydi yaaaaa...((( masadan kalktım ayakta anlatmaya başladı "Bebeğiniz haftasından biraz küçük sağ ve sol ventriküldeki sıvılardan sağdaki 8.12 solda ki 12.? sol taraftaki sıvı fazla bunun dışında bebeğinizde ARSA POZİTİFLİĞİ var yani bebeğiniz %98 DOWN SENDROMLU bunun teşhisi için KORDOSENTEZ yaptırmanız gerek ama o da riskli bebeğiniz düşebilir,ölü doğum olabilir, siz zarar görebilirsiniz (KORDOSENTEZ DEDİĞİNİ AÇIKLAYAYIM; BEBEĞİN KORDONUNDAN KAN ALINACAK YANİ) "aha bittim ben bu ne yaaa ayakta duramıyorum artık bıraktım kendimi ağlamaktan helak oldum hastanede durduramıyorum bir türlü kendimi eşim kapıda beni görünce şok oldu anlattım söylediklerini ki doktor başka ne söyledi hatırlamıyorum Mersin'e gidelim orada tekrar baktıralım dedik kordosentez yaptırmadım mersine geldim ailemin yanına buradaki doktorum bu konuda uzman bir doktora yönlendirdi 3 defa gittik kontrole çünkü bizim beyefendi dönmedi sonunda evinize gidin ve rahat olun dedi ultrason cihazında sorun olma ihtimali var çünkü ben karıncalı gördüm orada çekilmiş olan ultrason görüntüsünü dedi ALLAH binlerce kez razı olsun MERSİN ÜNİVERSİTESİN'DE PROF. TALAT UMUT KUTLU DİLEK (LÜTFEN KUSURA BAKMAYIN ÇOK UZUN OLDU AMA BUNU KISACA NASIL ANLATABİLİRİM BİLEMEDİM SİZDEN SADECE BİR RİCAM VAR LÜTFEN BİR KAÇ DOKTORA GİDİN BÖYLE BİR KONUDA HEMEN KARAR VERMEYİN VE KENDİNİZİ ÜZMEYİN DUYGUSAL DÖNEMLERDESİNİZ KENDİNİZE DİKKAT EDİN )

Lina poliklinik mi, koru evime yakın oraya geçmeyi düşünüyorum bende ama ikili üçlü taramayı yaptırdıktan sonra mı gitsem hemen mi geçsem karar veremedim. doğum özel hastane de olsun istiyorum.

canım benım yaaaa bende sebınkarahısarlıyım.hatta bayramda oraya gıdıcez. sen orda doktora gıtmekle buyuk hata yapmıssın cunkı orda uzman pek yok ımkanlar da fazla degıl. Allahım baska dert sıkıntı wermesın sana. ınsallah hepımız bebeklerımızı sag salım alırız kucagımıza.

göz yaşlarımı tutamadım okurken, çok zor gerçekten allah kimsenin başına vermesin ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…