canım benım yaaaa bende sebınkarahısarlıyım.hatta bayramda oraya gıdıcez. sen orda doktora gıtmekle buyuk hata yapmıssın cunkı orda uzman pek yok ımkanlar da fazla degıl. Allahım baska dert sıkıntı wermesın sana. ınsallah hepımız bebeklerımızı sag salım alırız kucagımıza.
gata yı pek tavsiye etmiyolar çok yoğunmuş galiba, koru hastanesinde meltem hanım çok iyiymiş onu öneriyolar orayı düşünüyorum ama ikili, üçlü taramalardan sonramı geçsem diyorum özele aynı testler devlette de yapılıyormuş, yine de içim çok rahat değil, Lina nerede onu bilmiyorum.
2014 mart annesiyim bebişim 4.5 aylık ne zor zamanlardı( bunu yazma sebebim sizlerde benim gibi 9 ayı kendinize zehir etmeyin...
ALLAH HEPİNİZE HAYIRLI SAĞLIKLI BEBEKLER NASİP ETSİN SONSUZ SAYGILAR
hamileliğimin 5.5 ayında doktor kontrolüne gittim Şebinkarahisar'a bebeğin beyninde bir sağ bir de sol tarafında (yetişkinlerde de varmış) sıvı varmış sol taraftaki sıvı 1 ml fazla çıktı önemli değil ama biz emin olalım diye doktor KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FARABİ YE sevk etti Trabzon'a yola koyulduk tabi ben yerimde duramıyorum hastaneye gittik ultrasona aldılar Prof. ultrasonda bakıyor bakıyor bir şey de demiyor neyse biraz yürütelim seni dedi ben ne haldeyim kendimi zor tutuyorum zaten 5 dk yürüdükten sonra tekrar aldı beni içeri bu sefer başka bir doktor daha çağırdı o an bıraktım kendimi durduramıyorum bir şey desene yok baktı baktı o an bir ömür gibiydi yaaaaa...((( masadan kalktım ayakta anlatmaya başladı "Bebeğiniz haftasından biraz küçük sağ ve sol ventriküldeki sıvılardan sağdaki 8.12 solda ki 12.? sol taraftaki sıvı fazla bunun dışında bebeğinizde ARSA POZİTİFLİĞİ var yani bebeğiniz %98 DOWN SENDROMLU bunun teşhisi için KORDOSENTEZ yaptırmanız gerek ama o da riskli bebeğiniz düşebilir,ölü doğum olabilir, siz zarar görebilirsiniz (KORDOSENTEZ DEDİĞİNİ AÇIKLAYAYIM; BEBEĞİN KORDONUNDAN KAN ALINACAK YANİ) "aha bittim ben bu ne yaaa ayakta duramıyorum artık bıraktım kendimi ağlamaktan helak oldum hastanede durduramıyorum bir türlü kendimi eşim kapıda beni görünce şok oldu anlattım söylediklerini ki doktor başka ne söyledi hatırlamıyorum Mersin'e gidelim orada tekrar baktıralım dedik kordosentez yaptırmadım mersine geldim ailemin yanına buradaki doktorum bu konuda uzman bir doktora yönlendirdi 3 defa gittik kontrole çünkü bizim beyefendi dönmedi sonunda evinize gidin ve rahat olun dedi ultrason cihazında sorun olma ihtimali var çünkü ben karıncalı gördüm orada çekilmiş olan ultrason görüntüsünü dedi ALLAH binlerce kez razı olsun MERSİN ÜNİVERSİTESİN'DE PROF. TALAT UMUT KUTLU DİLEK (LÜTFEN KUSURA BAKMAYIN ÇOK UZUN OLDU AMA BUNU KISACA NASIL ANLATABİLİRİM BİLEMEDİM SİZDEN SADECE BİR RİCAM VAR LÜTFEN BİR KAÇ DOKTORA GİDİN BÖYLE BİR KONUDA HEMEN KARAR VERMEYİN VE KENDİNİZİ ÜZMEYİN DUYGUSAL DÖNEMLERDESİNİZ KENDİNİZE DİKKAT EDİN )
aa bugun cumamı=)
Kızlar yarın kimlerin doktor kontrolü var ?
>>Rabbim saglık sıhhat versin <<
Lina poliklinik mi, koru evime yakın oraya geçmeyi düşünüyorum bende ama ikili üçlü taramayı yaptırdıktan sonra mı gitsem hemen mi geçsem karar veremedim. doğum özel hastane de olsun istiyorum.
Tutmuyrm cnm zaten arada bir tutuyodum kusmlr basldi bundan sonra hic tutamcm galiba.allah yardımcın olsun umarım hemen atlatırsın bence de tutma çünkü çok aç kaldığında yine istifra edersin
Regl tarihi ilişkiyi bilmeyenşere lazım geçtiğimiz ay içinde regliden sonra sadece 1 ilişkimiz oldu yani bebeğin oluşmaya başladığı tarih kesin olarak 25 mayıs ki kan değerimle zaten birebir örtüşüyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selamun aleykum hanımlar..
Nasıl anlatayım ne yazayım bilemiyorum. hem çok mutluyum hem çok duygusalım.. iki gün önce evde test yaptım ve 2. çizgi diğerine göre acık tondaydı. sabredemedım dün hastaneye gidip kan testi yaptım değerim 831 çıktı. mutluluktan uçacaktım neredeyse. pazartesi günü doktora gidicem İnşaallah..
Umarım her şey yolundadır ve mart ayında ben de sizlerle birlikte doğum yaparım :)
Ben de o durumdayım benimde silik çizgi çıktı :) cumartesi doktora gidicem çok heyecanlıyım
Kızlar allAhıma şükürler olsun duydum pıt pıtları. Hiç ummuyordum erken diyordum ama iyiki gitmişim bütün evhamlarım yersiz çıktı. İnşallah herkes hayırlısıyla pıtpıtlarını duyar
Canım hadi gözün aydın darısı başına bizde 4+6yız şuan cumartesi gidicez 5+1 de sen ne kadarken duydun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?