2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah canım ben mersinde gidiyordum normalde doktora ama eşim alucrada görevli bu yüzden öylesine bir gidelim dedik kontrole birazda acemilik var bilmediğin bir şehir neyse bununla geçmiş olsun sizler dikkat edin kendinize ALLAH sağlıklı bir şekilde bebişlerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin

Lina Yenimahalle MErkezde canım..linkine bı göz at istersen..çok kişi önerdi bana burayı..özel hastanelerle anlaşmaları var, doğumu özel bir hastanede yaptırıyorlar http://www.lina................./veri/sayfalar/default.asp

ne zor donemler atlatmissiniz icim bi tuhaf oldu ALLAH yardimcimiz olsun her donemde zorlu bi surecten geciyoruz hepimiz saglikli bir sekilde aliriz insaALLAH BEBKLERIMIZI kucagimiza.

Lina poliklinik mi, koru evime yakın oraya geçmeyi düşünüyorum bende ama ikili üçlü taramayı yaptırdıktan sonra mı gitsem hemen mi geçsem karar veremedim. doğum özel hastane de olsun istiyorum.

Lina bir kadın hastanesi canım..sadece kadın hastalıkları ve doğum üzerine..webden bı ıncele istersen

Sayfaları şöyle atlaya atlaya gittim de birkaç arkadaşımızın kötü haberlerini görünce inanın elim ayağım titredi
Rabbim tez zamanda gönüllerinden geçeni nasip etsin,ihtimal olanları da bir an önce güzel sonuçlarla sevindirsin...
Bu mübarek Ramazan ayında dileklerini kabul etsin,kat be kat fazlasıyla ve hayırlısıyla versin.
Bekleyenlere de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,içi sıra da bize,amin.

Selamun aleykum hanımlar..

Nasıl anlatayım ne yazayım bilemiyorum. hem çok mutluyum hem çok duygusalım.. iki gün önce evde test yaptım ve 2. çizgi diğerine göre acık tondaydı. sabredemedım dün hastaneye gidip kan testi yaptım değerim 831 çıktı. mutluluktan uçacaktım neredeyse. pazartesi günü doktora gidicem İnşaallah..

Umarım her şey yolundadır ve mart ayında ben de sizlerle birlikte doğum yaparım :)

merhaba arkadaşım ilişki adetin kaçıncı günü oldu bende 9. ve 12. günler oldu 14.gün olmadı inşallah tutmuştur

Son düzenleme:

Ben de o durumdayım benimde silik çizgi çıktı :) cumartesi doktora gidicem çok heyecanlıyım

Kızlar allAhıma şükürler olsun duydum pıt pıtları. Hiç ummuyordum erken diyordum ama iyiki gitmişim bütün evhamlarım yersiz çıktı. İnşallah herkes hayırlısıyla pıtpıtlarını duyar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende katıldım aranıza kızlar 😊 hepimiz inşallah günümüzü doldururuzda mart ayında bebişlerimizi zamanında alırız kucağımıza cumartesi günü doktora gidicez bakalım 😊

Canım hadi gözün aydın darısı başına bizde 4+6yız şuan cumartesi gidicez 5+1 de sen ne kadarken duydun

Canım hadi gözün aydın darısı başına bizde 4+6yız şuan cumartesi gidicez 5+1 de sen ne kadarken duydun

Darısı başımıza dicektim 😊😊😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…