2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım hadi gözün aydın darısı başına bizde 4+6yız şuan cumartesi gidicez 5+1 de sen ne kadarken duydun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amin canım inşallah. 5+1de keseyı gordum canım 6+4 de pıtpıtları duydum.

bende yarın gidicem duyarım İnşallahhh.sanırım aynı gün içerisindeyiz.benimde doğum 8 mart gösteriyor:):):):)

benım esımde alucralı hahahaha :) çok çok geçmiş olsun canım :)

Merhaba arkadaşlar:) en son 18 haziranda hasta olmuştum.bugün test aldım ve testim çift çizgi çıktı.galiba hamileyim:) ne yapcağımı şaşırıdım ne yapmam lazım:)

Çok şüükür bizde duyduk bugün kalp atışlarımızı. Folik asite devam edip 10 gün sonra tekrar gideceğiz. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim hepimizin

Geçen yıl bu zamanlar doktorum çok ümütlenme bebek düşebilir demişti. Sizin yaşadığınız şeyleri yaşıyordum. Şimdi 4 aylık sokak kapısını görünce daışarı çıkacam diye ağlıyan tombiş bir kızım var. Allah hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin. Bebekleriniz gelmesi gerektiği zamanda sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin. Tadını çıkarın 9 ay sonra zorlu bir maraton sizi bekliyor. Hepinize hayırlı hamilelikler....:)

ay ben oturup ağlarım heralde çok heycanlıyımm inşallah duyarım yarın yaaa

Çok şüükür bizde duyduk bugün kalp atışlarımızı. Folik asite devam edip 10 gün sonra tekrar gideceğiz. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim hepimizin

Amin cmlemizin inşallah gözünaydın neden tekrar gıdeceksın

cnm kaçıncı haftasındasın?
Valla benim ümidim yoktu duydum inşallah yarın güzel haberlerını bekliyoruz kaçııncı haftandasın

netten hesaplattığımda 5+6 diyo ama tam bilemiyorum:44:

merhaba kizlar beni de listenize ekleyin rica ediyorum aslinda aralik annesi olacaktim ama bebegimi 8 haftalıktan dusurdum :2 neyse akallah yenıden bebek sahıbı olmamızı nasıp ettı...

birinci bebegim yasım 27 baküden yazıyorum sızlere...

haftaya pazartesı doktorum cagırdı ınsallah bu sefer hersey iyi olur hepımız için...

kızlar size bir şey daha sormak istiyorum sılık cıkmıstı pazartesı kan analız verdım hcg degırım 213,9 cıktı bu analıze gore 3 haftalık dıyor ama dıger analız sonuclarımda ve nette baktıgımda 4 haftalık zaten oylesıne bır klınıkte vermıstım korkuyom yıne gelısmedı dıye bebek sızce nasıl?

213,90 değerin gayet normal önemli olan bir sonraki değerinde ikiye katlanmış olması o da olur inşallah:)

benim hcg değerim 9818 çıktı ilk kan tahililinde

Hayirli olsun canim:) Hosgeldin aramiza.

Hayirli olsun canim darisi bana ve henuz duymayanlara:)

Hosgeldin canim hayirli olsun :)

Merhaba arkadaşlar:) en son 18 haziranda hasta olmuştum.bugün test aldım ve testim çift çizgi çıktı.galiba hamileyim:) ne yapcağımı şaşırıdım ne yapmam lazım:)

Kanda beta hcgye baktir canim pozitif cikarsa hamilesin demektir.

Hayirli olsun canim darisi bize insaAllah:)

Canim Rabbim size bagisladin tombik kizinizi, darisi bize insaAllah:)

Hayirli olsun canim hosgeldin aramiza :)

Canim sonuca cok takilma dollenmeye gore degisir degerler.Mesela benim adet gunumde 26 cikmisti cunku gec dollenmeymis :) Kimisininkide yuksek cikar erken dollenmedir.Senin degerin gayet iyi.Onemli olan iki gun sonra degerin ikiye katlamasidir.

Son düzenleme:

hoş geldin cnm .değerin gayet güzel kafana takma.önemli olan artışı.inşallah bu bebişini kucağına almak nasip olur.listeyede hemen ekliyorum

hayırlı olsun.herhangi bir hastanede kanda bhcg baktır dğerine görede dr.a gidersin.bilgilerini verirsen listeyede eklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…