Canım hadi gözün aydın darısı başına bizde 4+6yız şuan cumartesi gidicez 5+1 de sen ne kadarken duydun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar allAhıma şükürler olsun duydum pıt pıtları. Hiç ummuyordum erken diyordum ama iyiki gitmişim bütün evhamlarım yersiz çıktı. İnşallah herkes hayırlısıyla pıtpıtlarını duyar
inşallah canım ben mersinde gidiyordum normalde doktora ama eşim alucrada görevli bu yüzden öylesine bir gidelim dedik kontrole birazda acemilik var bilmediğin bir şehir neyse bununla geçmiş olsun sizler dikkat edin kendinize ALLAH sağlıklı bir şekilde bebişlerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin
Amin canım inşallah. 5+1de keseyı gordum canım 6+4 de pıtpıtları duydum.
bende yarın gidicem duyarım İnşallahhh.sanırım aynı gün içerisindeyiz.benimde doğum 8 mart gösteriyor:):):):)
ay gözün aydıııınnnnçok merak ediyorum nasıl i his acabaa
Sağol canım darısı sana ve tüm bekleyenlere olsun inşallah tez zamanda. İlk bebeğim ve o kadar heyecan verici bişeydiki çokta şaşkındım 😄😄😄
Çok şüükür bizde duyduk bugün kalp atışlarımızı. Folik asite devam edip 10 gün sonra tekrar gideceğiz. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim hepimizin
ay ben oturup ağlarım heraldeçok heycanlıyımm inşallah duyarım yarın yaaa
cnm kaçıncı haftasındasın?Çok şüükür bizde duyduk bugün kalp atışlarımızı. Folik asite devam edip 10 gün sonra tekrar gideceğiz. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim hepimizin
Valla benim ümidim yoktu duydum inşallah yarın güzel haberlerını bekliyoruz kaçııncı haftandasın
kızlar size bir şey daha sormak istiyorum sılık cıkmıstı pazartesı kan analız verdım hcg degırım 213,9 cıktı bu analıze gore 3 haftalık dıyor ama dıger analız sonuclarımda ve nette baktıgımda 4 haftalık zaten oylesıne bır klınıkte vermıstım korkuyom yıne gelısmedı dıye bebek sızce nasıl?
Hayirli olsun canim:) Hosgeldin aramiza.Selamun aleykum hanımlar..
Nasıl anlatayım ne yazayım bilemiyorum. hem çok mutluyum hem çok duygusalım.. iki gün önce evde test yaptım ve 2. çizgi diğerine göre acık tondaydı. sabredemedım dün hastaneye gidip kan testi yaptım değerim 831 çıktı. mutluluktan uçacaktım neredeyse. pazartesi günü doktora gidicem İnşaallah..
Umarım her şey yolundadır ve mart ayında ben de sizlerle birlikte doğum yaparım :)
Kızlar allAhıma şükürler olsun duydum pıt pıtları. Hiç ummuyordum erken diyordum ama iyiki gitmişim bütün evhamlarım yersiz çıktı. İnşallah herkes hayırlısıyla pıtpıtlarını duyar
Bende katıldım aranıza kızlar 😊 hepimiz inşallah günümüzü doldururuzda mart ayında bebişlerimizi zamanında alırız kucağımıza cumartesi günü doktora gidicez bakalım 😊
Merhaba arkadaşlar:) en son 18 haziranda hasta olmuştum.bugün test aldım ve testim çift çizgi çıktı.galiba hamileyim:) ne yapcağımı şaşırıdım ne yapmam lazım:)
Çok şüükür bizde duyduk bugün kalp atışlarımızı. Folik asite devam edip 10 gün sonra tekrar gideceğiz. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim hepimizin
Geçen yıl bu zamanlar doktorum çok ümütlenme bebek düşebilir demişti. Sizin yaşadığınız şeyleri yaşıyordum. Şimdi 4 aylık sokak kapısını görünce daışarı çıkacam diye ağlıyan tombiş bir kızım var. Allah hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin. Bebekleriniz gelmesi gerektiği zamanda sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin. Tadını çıkarın 9 ay sonra zorlu bir maraton sizi bekliyor. Hepinize hayırlı hamilelikler....:)
merhaba kizlar beni de listenize ekleyin rica ediyorum aslinda aralik annesi olacaktim ama bebegimi 8 haftalıktan dusurdum :2 neyse akallah yenıden bebek sahıbı olmamızı nasıp ettı...
birinci bebegim yasım 27 baküden yazıyorum sızlere...
haftaya pazartesı doktorum cagırdı ınsallah bu sefer hersey iyi olur hepımız için...
kızlar size bir şey daha sormak istiyorum sılık cıkmıstı pazartesı kan analız verdım hcg degırım 213,9 cıktı bu analıze gore 3 haftalık dıyor ama dıger analız sonuclarımda ve nette baktıgımda 4 haftalık zaten oylesıne bır klınıkte vermıstım korkuyom yıne gelısmedı dıye bebek sızce nasıl?
merhaba kizlar beni de listenize ekleyin rica ediyorum aslinda aralik annesi olacaktim ama bebegimi 8 haftalıktan dusurdum :2 neyse akallah yenıden bebek sahıbı olmamızı nasıp ettı...
birinci bebegim yasım 27 baküden yazıyorum sızlere...
haftaya pazartesı doktorum cagırdı ınsallah bu sefer hersey iyi olur hepımız için...
Merhaba arkadaşlar:) en son 18 haziranda hasta olmuştum.bugün test aldım ve testim çift çizgi çıktı.galiba hamileyim:) ne yapcağımı şaşırıdım ne yapmam lazım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?