Bende katıldım aranıza kızlar 😊 hepimiz inşallah günümüzü doldururuzda mart ayında bebişlerimizi zamanında alırız kucağımıza cumartesi günü doktora gidicez bakalım 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hoş geldin canım:)
Arkadaşlarım yazdıklarınızı takip etmeye çalışıyorum.
Sorun yaşayan arkadaşlarım çok üzüldüm.Rabbim sonrasında çok sevindirsin sizi inşallah.
Biz de pitpitlari duyduk
Yeme icmede cok sıkıntılarim var.
Halsizim vs.
Annemdeyim
Kizimi bi babanneye yolluyorm bi annemde idare ediyoruz.
Haberler boyle.cok operim
cnm dah bgn mü duydun kalp atışları nı ilk defa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende 7+2 de pazartesi gidecem cok merak ediyorum yaa nolur bana da dua edin bende duyayim kalp atışlarını
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Arkadaşım üzme canını bu doktorlar niye böyle uyuzlar ya.hemen ilk şeyde alalım amma meraklılar kesmeye bilmeye. Doktorunu değiştir bence.ben bugün öyle yaptım şansıma bu sefer iyi bir doktor çıktı içimi rahatlattı.ben vajinal bakabilirsiniz dedim karından bakarken doktora doktor da bana tahriş etmeyelim dedi.pazartesiye gel bebeği kalp atışına bakalım dedi ama işyeri sorun yapar diye çarşambaya istedim uzaktan gelip gelmediğini sordu.hatta beta hcg ye gerek yok ama ben istiyorum diye beta istedi. Herşeyi yumuşak bir ses tonuyla anlattı.bize böyle doktor lazım.daha önceki doktor ilk gebeliği öğrendiğim bana pat diye sağlıksız olabilir demişti dedim.hemende nasıl sağlıksız diyolar dedi.bebek kese oluşmaz bebek gözükmesi kalbi atmaz o zaman sağlıksız olur dedi.içim rahatladı valla.
cnm dah bgn mü duydun kalp atışları nı ilk defa
kizlarrr benim gibi midesi bulanan ,karni ve beli agriyan varmiiiii
özlem sen ne zaman gideceksin dr.a lekelenmen bittimi devammı
yok abla ne dün ne bugün olmadı leke bile
Canım 14'ünde gittim o zaman duyduk.
Sata göre 6+5 ti dr a gore 7+2 ydi
benimde bugün kontolüm vardı.aslında detaylı olarak gittiğim ilk muayenemdi.öncesinde evimin yakınındaki polikinliğe gittim.biraz büyüsün istedim. çok şükür kalp atışlarını duyduk.Bu arada şoktayım çünkü ikiz benimkilerde.çok şaşkınım anlatamam size.birde oğlum var 3 tane olacaklar.Allahım nasıl yapıcam bilmiyorum.ailedede ikiz falan yok.
benimde bugün kontolüm vardı.aslında detaylı olarak gittiğim ilk muayenemdi.öncesinde evimin yakınındaki polikinliğe gittim.biraz büyüsün istedim. çok şükür kalp atışlarını duyduk.Bu arada şoktayım çünkü ikiz benimkilerde.çok şaşkınım anlatamam size.birde oğlum var 3 tane olacaklar.Allahım nasıl yapıcam bilmiyorum.ailedede ikiz falan yok.
çok korkuyorum karasızım da bursada 500 -600 inegöl de 400 eşim dio gittiğimiz yerde hem son muayene olalım eğer olumsuzsa orda kürtaj olalım dio...
ne fiıyatı bu cnm kürtaj fiyatımı.
leke olmaması olumlu bir durum bence cnm inşallah hayırlı haber alacağız dua ediyorum o pıtpıtları duyman için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?