Benimkide alismis olmadi ben uyandigimda o kipir kipir olmus oluyor:)Bnmki alisti bile :) hergun 5. 30 da kalkyrm. Namz kilip biseyler yiyrm. Haftsnu da onu istyo hanfendi :) 6 da tekmeler atiyo , donuyo , kipirdanip duruyo
ahhahah ben çıkarım yani korkudan falan değil de merdivenlerden uçupta çanağı kırınca yasak yedim:) koşa koşa inip çıktığım merdivenler bana da kabus oldu resmen.eşim varken bile önden o iniyo düşersem bana destek olsun diye.ezilicek kalcak haberi yok:)Ablamınd aikizleri olduğunu ve eşlerinizin mesleklerinin benzediğini dmeiştim
Ablam da dublekste oturuyor ve üst kata tekken çıkmıyo
Bizim ikizler ilkokula gitmese, ablam mısın yoksa dicem de mümkün değil
aslında bi yandan da şu var.Allah herkezi denkleştiriyo bence.şimdi ben sende çoğu zaman kendimi görüyorum:)asla pabuç bırakmam bende kimseye.hayatta hiçbişiden korkum yok.herzaman doğrudan yanayım ve feminist desinler cadoloz desinler farketmez,ne kendimi ezdiririm ne de başka bir kadını.verdiğin cevaplar genelde benim iç sesim gibi.ama her adama da bizim cvp lar verilemiyo işte.Allah bizi eşlerimizle tamamlamış.yoksa zaten olmazdı yapamazdık.
ama tabi yaş ta önemli:))
Nasip tabi ama bilmiyorum ben civar tüm taksi numaralaırnı kaydetmeyi düşünüyorum
İzindeyken bişey olsa evde tekim, eşim 1,5 saat uzaklıkta çalışıyo hastane de yakın değil diye..
Sonra yolda ararım diyorum annemi ve eşimi, onlarda direk hastaneye gelir
ahhahah ben çıkarım yani korkudan falan değil de merdivenlerden uçupta çanağı kırınca yasak yedim:) koşa koşa inip çıktığım merdivenler bana da kabus oldu resmen.eşim varken bile önden o iniyo düşersem bana destek olsun diye.ezilicek kalcak haberi yok:)
aayy Allah hayırlısını versinde inşallah o durumda yalnız olmayızben yalnız kalırsam oturur ağlarım elim ayağıma dolaşır
2 yıl sonra belki kışın gelirler diye sen bu saate kadar hiç bişey yemedin mi
Bebeğini düşün, hem 2 seneye kim öle kim kala
Kışında biraz sizde biraz görümcende kalırlar en kötü ihtimalle, sene boyu kira vermemek adına. O kadar olur sıkma canını porsiyonlarını bol tut sabahın ve öğlenin acısını çıkar
işte eşinde aslında aynı fikirde ve senin hayata bakışına saygı duyuyo ve hatta senin bu bakış açına aşık:)Babam kayınpederime beni istemey geldikleri zaman direk demiş emin misinizÇekirge doğru bildiğindne şaşmaz vs.
Aslında abarttıklaır kadar değilim de babam despot bi adamdır, askeriye gibi olsun ister ev halkı. Bi bana diş geçiremediğindne öyle snaıyo işte..
Kayınpedeirmin ağzı var dili yok zaten 'olsun' dmeiş
Hak edene hak ettiğini veriyorum sadece hepsi bu
Bi de erkekleri üstün görmüyorum yıllardır anlatılan masallara inat
Eşim de diyo ki aslında sen suyuna gidilince normalsin ' ama kızlar şunu yapamaz' desek inadına yaparsın
Evet diyorum herkes 9 aylık bence kimse üst değil
:) dedim ya hormonlar mahvetti beni
eşim aradı yemek yemedim deyince bağırdı çağırdı
bende kendime ziyafet vericem walla kurt gibi açım
Sadece karın için,karin germeden sonra Dr aldirmisti,ayarlanabiliniyor,cirt cirtli.Sert birazda giyime bilenlerden değil,tuvalete falan giderken indirip çıkarmanın falan gerekmiyor yaniNasil bişey canim bütün mu? sadece göbek bolgesi icinmi ve ayarlanabilir mi?
Ben sabah yedim, öğle yedim, bi de çekmeceden bişeyler atıştırdım yesem hala yerim yani
Gönlünce sipariş ver çok bekledin
Allah korusuun...Ablamın üst kata hırsız girmişti de Allah korumuş, yoksa fena şeyler olucakmış o zamandna beri giremiyo o da
işte eşinde aslında aynı fikirde ve senin hayata bakışına saygı duyuyo ve hatta senin bu bakış açına aşık:)
Allah korusuun...
Cok soru sordum ama markasini veya internette varsa linkini atabilirmisinSadece karın için,karin germeden sonra Dr aldirmisti,ayarlanabiliniyor,cirt cirtli.Sert birazda giyime bilenlerden değil,tuvalete falan giderken indirip çıkarmanın falan gerekmiyor yani
kartlaşmış koca ha :) kartlaşmış alın kaynana derdi çekmeyin :) yeni slogan bu ...benim eşimin yaşı 38 yeni evlendik bende 32yim çok şükür kaynana görümce ıvıdı zıvıdı derdimiz olmuyo höt desek susup kalıyolar çünkü :) yaş önemli gerçekten annesini dinleyen etkilenen erkekler çekilir dert değil ömrün kocanın sülalesiyle uğraşmakla geçer yaakızlar biz tanıştığımızda ben 23 eşim 29 yaşındaydı.5 yıl flört ettik ve hiç tanışmak istemedim ailesiyle.istemeye gelmeden bi kaçgün önce yemeğe götürmüştü eşim beni,hiç yüz göz olunmadı böylece.evlendiğimizde ikimizde kartlamıştık artık:) herşeyimizi kendimiz yaptık,kimseye söz söyletmedik.sonrasıda genel olarak saygı sevgi çerçevesinde çok kolay geçti.eşim çok iyi idare etti herşeyi.çünkü eşim büyümüştü:) ailesini çok iyi tanıyodu.beni de çok iyi tanıyodu tabi ama erken yaşlarda bu çok da önemli olmuyo erkekler için.sizin kocalarda olgunlaşacak,kartlayacak ve o zaman aile mevzularını çok kolay aşıcaksınız.bazen burda okurken deliriyorum kocası niye böle yapmıyo niye şöyle demiyo diye.ama düşününce küçükler daha.ailelerini tanımıyolar..az sabırlı olun.bi kaç yıla herşey değişicek bence....
kartlaşmış koca ha :) kartlaşmış alın kaynana derdi çekmeyin :) yeni slogan bu ...benim eşimin yaşı 38 yeni evlendik bende 32yim çok şükür kaynana görümce ıvıdı zıvıdı derdimiz olmuyo höt desek susup kalıyolar çünkü :) yaş önemli gerçekten annesini dinleyen etkilenen erkekler çekilir dert değil ömrün kocanın sülalesiyle uğraşmakla geçer yaa
maşallah kuzum sana da bebişine de...Doktorumuza gittik geldik :)
Ben 12 kg olmusum toplamdadr gormemis duymamis olayim dedi birden hizlandin sen :) ekmek yemixem artik tatliyla aram pek yok ama ekmegi cok yoyordum puf :S
Kizcem ayagi kafasinda poz verdi bana 1400 kg de o olmus :)
:)bence aklı başında olan erkek akıllı ve güçlü kadın sever ve onun aklından faydalanır.ama basiretsiz sünepe tipler var onlar tahammül edemez,yarışa girer,hatta zarar verir karısı güçlü bir kadınsa.işte bizim şansımız,akıllı erkeklerle tanışmış olmamız bence ki aksine tahammül edemezdikk:)eşinle birbirini tamamlayan uygun karakterlersiniz işte.ota bota höt höt eden,senin aklınla dalga geçen bi adam olsa,senin hiç bir cevabın birşey sökmezdi ona ee tabi hüsran olurdu.gerçi evlenirmiydin öyle bi tiple... IIIII çok zor...Aslında her erkek biraz naz yapılsın ona muhtaç gibi davranılsın ister ama artık alıştı bana sanırım :)
Bende diyorum napim milletin eşi gibi şurdan şuraya bırak beni demem, kendim giderim de gezerim de seni de sıkmam istediğin yere git ( gitmez ayda yılda bir işyerindkei arkadaşlarıyla yemeğe çıkmak dışında )
Daha ne istiyosunvarsın nazım niyazım da eksik olsun ..
Onun da işine gleiyo herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?