2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay yok allahtan öyle demiyo ilk dediğinde gözüne baktım sus diye ama topladı sonra. :) sonrada böyle gitti zaten :)

Herkese merhabalar bugün hiç bakamadım buraya herkes nasıl , biz iyiyiz ama yine yoruldum ve miniğim daha yavaş normalden

Ayy hatırlamam mı!!!şaşırdım ama yani eşin koskoca adam aslında çözebilir bu mevzuyu.ben zaten çok karşıyım böyle şeylere.ben evde yalnızken kaynım bile gelmez bize ki 10 yaş küçük benden çocuk benim gözümde.kapıdan bişi bırakır sarılırım öperim ama gel demem,laf olsun diye desem büyük ihtimalle o da girmez.
Bide yeni evlisiniz bayan bile olsa sürekli gelmesi hatta anahtarı vardı galiba hiç hoş değil.

kızlar zen pırlantadan yüüzk beğendim eşim alsın doğum hediyesi diye. alyans aslında değiştireyim alyansı dedim ama beğendiğimin fiyat 7500 eşim görse 3 daha koyar araba alırım der kesin
zaten esım bana oyle yuzuk alana kadar dedıgın gıbı araba alsın daha makbule gecer :)

He valla çek:))düşünsen lisede kıycaktınız nikahı heralde:))

Bende öyle diyorum kendimle dalga geçiyorum bi de evlilik düşünüyo olsam 15 te giderdim herhalde diye ama büyük konuşunca insnaın başına geliyo zaten o yüzden artık hep inşallah maşallah diyorum korkudan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…