- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
sorma tam zamanında ama 4 ay sonra hamıle kaldım ben :) erken mı oldu bılemedım esım cok ıstıyordu ama ıyıkı ertelememısımBen de 28 /29 gibi evlendim.türkiye standartlarında kart oluyoruz biraz:))ama ben çok memnunum.zaten ancak zaman yetti dimi burcu:))
kısmet oldu evlendım bende :)bende 26 yaşında evlendim bu yaş bile erken bana göre
bende evlilik düşünmeyen bi insandım
ay yok allahtan öyle demiyo ilk dediğinde gözüne baktım sus diye ama topladı sonra. :) sonrada böyle gitti zaten :)Aynen aynen bizimki de yildirim nikahi ben bile anlamadimHaledemedik malesef canım tek tesellim önümüzdeki yaz dogu gorevine gideceğiz böylece sorun kalmayacak. Allaha Şükür baska hic bi sıkıntımiz yok yoksa. Senin kocan iyimis elif söylüyor da diyebilirdi annesine böyle tipler de var :)
kısmet oldu evlendım bende :)
senle beraber oda yorulmustur :)Herkese merhabalar bugün hiç bakamadım buraya herkes nasıl , biz iyiyiz ama yine yoruldum ve miniğim daha yavaş normalden
Ayy hatırlamam mı!!!şaşırdım ama yani eşin koskoca adam aslında çözebilir bu mevzuyu.ben zaten çok karşıyım böyle şeylere.ben evde yalnızken kaynım bile gelmez bize ki 10 yaş küçük benden çocuk benim gözümde.kapıdan bişi bırakır sarılırım öperim ama gel demem,laf olsun diye desem büyük ihtimalle o da girmez.Bende kart aldım 36 yaşında eşim, ama biz daha yeni evliğiz hem öncemiz pek yok o yüzden ben herşeyi açık açık söyleyemiyorum ailesiyle ilgili konular olduğunda özelliklegerçi uzağız zaten bi sorunumuz yok da bazı şeyler var kendi kendime düşünüp gıcık olduğum. daha öncede bahsetmiştim mesela cesurarya hatırlar belki şu görümcemin oğlunun sürekli bize gelmesi (bizimle aynı şehirde üniversite okuyor) ima ediyorum ama ya anlamıyor ya anlamamızlıktan geliyor
Herkese merhabalar bugün hiç bakamadım buraya herkes nasıl , biz iyiyiz ama yine yoruldum ve miniğim daha yavaş normalden
zaten esım bana oyle yuzuk alana kadar dedıgın gıbı araba alsın daha makbule gecer :)kızlar zen pırlantadan yüüzk beğendim eşim alsın doğum hediyesi diye. alyans aslında değiştireyim alyansı dedim ama beğendiğimin fiyat 7500eşim görse 3 daha koyar araba alırım der kesin
Tabi canım bende 6 yaş küçüğüm kocamdan(gerçi benimki çok genç duruyobak bu süpermiş ama ben kendimi çıtır görüyorum hala şu doğumu yapayimda eski halime dönücem :) en azından eşime göre çıtırım
afiyet bal seker olsun ohh keyfınde yerıne gelmıstır :)ohhh bee tıka basa doydummmm :)
ohhh bee tıka basa doydummmm :)
He valla çek:))düşünsen lisede kıycaktınız nikahı heralde:))Biizm 3 yılda oldu herşey
Allah'tan ben evlilik düşünmüyodum yoksa ilk yılda bile olabilirdi
He valla çek:))düşünsen lisede kıycaktınız nikahı heralde:))
sağol çek burda anlatınca rahatlıyorum biraz gerçekten..Afiyet sıhhat olsun :) şöyle ol
afiyet bal seker olsun ohh keyfınde yerıne gelmıstır :)
sağol çek burda anlatınca rahatlıyorum biraz gerçekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?