kesinlikle canım.ama slogan yanlış olmuş:)) şimdi kocalar kartta bizde teenage(çıtır) değiliz hani:) hayatı yaşayın,accık kart evlenin sloganımız :)kartlaşmış koca ha :) kartlaşmış alın kaynana derdi çekmeyin :) yeni slogan bu ...benim eşimin yaşı 38 yeni evlendik bende 32yim çok şükür kaynana görümce ıvıdı zıvıdı derdimiz olmuyo höt desek susup kalıyolar çünkü :) yaş önemli gerçekten annesini dinleyen etkilenen erkekler çekilir dert değil ömrün kocanın sülalesiyle uğraşmakla geçer yaa
aman sıkma canını benmkide her gittiğimde azarlıyo beni her ay 3kg alıyorum diyeDoktorumuza gittik geldik :)
Ben 12 kg olmusum toplamdadr gormemis duymamis olayim dedi birden hizlandin sen :) ekmek yemixem artik tatliyla aram pek yok ama ekmegi cok yoyordum puf :S
Kizcem ayagi kafasinda poz verdi bana 1400 kg de o olmus :)
:)bence aklı başında olan erkek akıllı ve güçlü kadın sever ve onun aklından faydalanır.ama basiretsiz sünepe tipler var onlar tahammül edemez,yarışa girer,hatta zarar verir karısı güçlü bir kadınsa.işte bizim şansımız,akıllı erkeklerle tanışmış olmamız bence ki aksine tahammül edemezdikk:)eşinle birbirini tamamlayan uygun karakterlersiniz işte.ota bota höt höt eden,senin aklınla dalga geçen bi adam olsa,senin hiç bir cevabın birşey sökmezdi ona ee tabi hüsran olurdu.gerçi evlenirmiydin öyle bi tiple... IIIII çok zor...
maşallah canım :)Doktorumuza gittik geldik :)
Ben 12 kg olmusum toplamdadr gormemis duymamis olayim dedi birden hizlandin sen :) ekmek yemixem artik tatliyla aram pek yok ama ekmegi cok yoyordum puf :S
Kizcem ayagi kafasinda poz verdi bana 1400 kg de o olmus :)
28 yasımda evlendım ben baya kartmısım size göre :)Bence de çok zor çünkü böyle bile zor evlendim
Ben asla evlilik düşünmeyen bi tiptim
Eşim de biliyodu ben bekleirm diyodu da çok beklersin diyodumnasip kısmet demek ki 24 te evlendim o da 25 ti, erken evlenmek için okulu dondurup askere gitti vs. gaza geldim herhalde
Yoksa 24 bence çok erken bi yaş..
Bende kart aldım 36 yaşında eşim, ama biz daha yeni evliğiz hem öncemiz pek yok o yüzden ben herşeyi açık açık söyleyemiyorum ailesiyle ilgili konular olduğunda özelliklekartlaşmış koca ha :) kartlaşmış alın kaynana derdi çekmeyin :) yeni slogan bu ...benim eşimin yaşı 38 yeni evlendik bende 32yim çok şükür kaynana görümce ıvıdı zıvıdı derdimiz olmuyo höt desek susup kalıyolar çünkü :) yaş önemli gerçekten annesini dinleyen etkilenen erkekler çekilir dert değil ömrün kocanın sülalesiyle uğraşmakla geçer yaa
28 yasımda evlendım ben baya kartmısım size göre :)
bende hala 28 im 29 olmadan anne olucam ınsallah :)Estağfurullah27 yim bende şu an
kartlaşmış koca ha :) kartlaşmış alın kaynana derdi çekmeyin :) yeni slogan bu ...benim eşimin yaşı 38 yeni evlendik bende 32yim çok şükür kaynana görümce ıvıdı zıvıdı derdimiz olmuyo höt desek susup kalıyolar çünkü :) yaş önemli gerçekten annesini dinleyen etkilenen erkekler çekilir dert değil ömrün kocanın sülalesiyle uğraşmakla geçer yaa
bende hala 28 im 29 olmadan anne olucam ınsallah :)
O Sorunu halletmedinizmi hala .biz aynı apartmanda oturuyoruz benim eşiminde şu huyu var bişeyden şikauetçi olsam hemen annesine söyleniyo kendi diyomuş gibi benim fikrimi bakla ıslanmıyo ağzında yani :) bizimki yıldırım nikahı oldu valla bizde yeni evliyiz çok şükür büyük sorunlar yaşamadım kötü şeylerde yaşayabilirdim .Bende kart aldım 36 yaşında eşim, ama biz daha yeni evliğiz hem öncemiz pek yok o yüzden ben herşeyi açık açık söyleyemiyorum ailesiyle ilgili konular olduğunda özelliklegerçi uzağız zaten bi sorunumuz yok da bazı şeyler var kendi kendime düşünüp gıcık olduğum. daha öncede bahsetmiştim mesela cesurarya hatırlar belki şu görümcemin oğlunun sürekli bize gelmesi (bizimle aynı şehirde üniversite okuyor) ima ediyorum ama ya anlamıyor ya anlamamızlıktan geliyor
bak bu süpermiş ama ben kendimi çıtır görüyorum hala şu doğumu yapayimda eski halime dönücem :) en azından eşime göre çıtırımkesinlikle canım.ama slogan yanlış olmuş:)) şimdi kocalar kartta bizde teenage(çıtır) değiliz hani:) hayatı yaşayın,accık kart evlenin sloganımız :)
bende hala 28 im 29 olmadan anne olucam ınsallah :)
Canım ben medikal den almıştım,karin korsesi diyince veriyolar,en azından git bi bak,bi fikrin olurCok soru sordum ama markasini veya internette varsa linkini atabilirmisin.
Aynen aynen bizimki de yildirim nikahi ben bile anlamadimO Sorunu halletmedinizmi hala .biz aynı apartmanda oturuyoruz benim eşiminde şu huyu var bişeyden şikauetçi olsam hemen annesine söyleniyo kendi diyomuş gibi benim fikrimi bakla ıslanmıyo ağzında yani :) bizimki yıldırım nikahı oldu valla bizde yeni evliyiz çok şükür büyük sorunlar yaşamadım kötü şeylerde yaşayabilirdim .
Benimki 5 yıl bekledi valla:))Bence de çok zor çünkü böyle bile zor evlendim
Ben asla evlilik düşünmeyen bi tiptim
Eşim de biliyodu ben bekleirm diyodu da çok beklersin diyodumnasip kısmet demek ki 24 te evlendim o da 25 ti, erken evlenmek için okulu dondurup askere gitti vs. gaza geldim herhalde
Yoksa 24 bence çok erken bi yaş..
Benimki 5 yıl bekledi valla:))
Ben de 28 /29 gibi evlendim.türkiye standartlarında kart oluyoruz biraz:))ama ben çok memnunum.zaten ancak zaman yetti dimi burcu:))28 yasımda evlendım ben baya kartmısım size göre :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?