2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kesinlikle canım.ama slogan yanlış olmuş:)) şimdi kocalar kartta bizde teenage(çıtır) değiliz hani:) hayatı yaşayın,accık kart evlenin sloganımız :)

Doktorumuza gittik geldik :)
Ben 12 kg olmusum toplamda dr gormemis duymamis olayim dedi birden hizlandin sen :) ekmek yemixem artik tatliyla aram pek yok ama ekmegi cok yoyordum puf :S
Kizcem ayagi kafasinda poz verdi bana 1400 kg de o olmus :)
aman sıkma canını benmkide her gittiğimde azarlıyo beni her ay 3kg alıyorum diye ilk azarında dikkat ettim ama artık bende yüzsüzleştim mi noldu azarlıyo hamur işi ekmek yok diyo ertesi gün gene yiyorum gene yiyorum doyduğumu anlamıyorum ki başka türlü anacım

Bence de çok zor çünkü böyle bile zor evlendim
Ben asla evlilik düşünmeyen bi tiptim
Eşim de biliyodu ben bekleirm diyodu da çok beklersin diyodum nasip kısmet demek ki 24 te evlendim o da 25 ti, erken evlenmek için okulu dondurup askere gitti vs. gaza geldim herhalde
Yoksa 24 bence çok erken bi yaş..

28 yasımda evlendım ben baya kartmısım size göre :)

Bende kart aldım 36 yaşında eşim, ama biz daha yeni evliğiz hem öncemiz pek yok o yüzden ben herşeyi açık açık söyleyemiyorum ailesiyle ilgili konular olduğunda özellikle gerçi uzağız zaten bi sorunumuz yok da bazı şeyler var kendi kendime düşünüp gıcık olduğum. daha öncede bahsetmiştim mesela cesurarya hatırlar belki şu görümcemin oğlunun sürekli bize gelmesi (bizimle aynı şehirde üniversite okuyor) ima ediyorum ama ya anlamıyor ya anlamamızlıktan geliyor

Bende ailesi ile tanışmak istemedim
Soğuk bi tipim hem ne alaka dedim yani
Kayınvalidem bize tanışmaya gelince gördü beni annemlerin yanında 'aaa resimlerden daha güzelmişsin' dedi

haklısın geç evlenince karışma olayı olmuyor zaten iki günlük dünya tatsızlaşmaya gerek yok ama tabi bilene anlayana:)

O Sorunu halletmedinizmi hala .biz aynı apartmanda oturuyoruz benim eşiminde şu huyu var bişeyden şikauetçi olsam hemen annesine söyleniyo kendi diyomuş gibi benim fikrimi bakla ıslanmıyo ağzında yani :) bizimki yıldırım nikahı oldu valla bizde yeni evliyiz çok şükür büyük sorunlar yaşamadım kötü şeylerde yaşayabilirdim .

kesinlikle canım.ama slogan yanlış olmuş:)) şimdi kocalar kartta bizde teenage(çıtır) değiliz hani:) hayatı yaşayın,accık kart evlenin sloganımız :)
bak bu süpermiş ama ben kendimi çıtır görüyorum hala şu doğumu yapayimda eski halime dönücem :) en azından eşime göre çıtırım

Aynen aynen bizimki de yildirim nikahi ben bile anlamadim Haledemedik malesef canım tek tesellim önümüzdeki yaz dogu gorevine gideceğiz böylece sorun kalmayacak. Allaha Şükür baska hic bi sıkıntımiz yok yoksa. Senin kocan iyimis elif söylüyor da diyebilirdi annesine böyle tipler de var :)

Benimki 5 yıl bekledi valla:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…