zaten ters ise direk söylüyor gerçi bu haftalarda normalmiş zaten ters durması panik yokben sormayı unuttum pozisyonu ne diye 6 ocak da gıdıcem bakıyım unutmazsam sorayım doktorcuguma :)
@çek , bu son kontrolumde benım bebiş de 2 hafta önde çıktı , normalde bastan berı hep 1 hafta onde cıkardı , sımdı bu 2 hafta hep boyle devam ederse benım dogumuda erkene alma ıhtımallerı varmı ya , sen bılırısn belkı dıye sana soruyorum
zaten sezeryan bılıyorsun normalden once olacak zaten,
yok panik yapmıyorum.. sımdı yerı varken rahat rahat donsun sonra kımıldayamacakzaten ters ise direk söylüyor gerçi bu haftalarda normalmiş zaten ters durması panik yok
Aaaaa yapma çok dikkat et.ilk zamanlar sıcak su düşük nedeni oluyomuş bastıra bastıra söylemişti.hamam jakuzi sakın sakın demişti.donrada kanamaya neden oluyomuş damarlr genişliyomuş sıcakta ve bayılma tehlikesi varmış.ben de hiç sevmem ılık suyuAa nıye oyle dedı kı doktor ?
Ben girdim mi sıcak suyun altına cıkmak bılmıyorum
Sağol canım seninkine de çok geçmiş olsun.ne oldu kocalarımıza böyle?övdük övdük çatlattık adamları:)))Okuya okuya geliyorum Cesurarya çok geçmiş olsun eşine..
Vaaay ne hamaratlar var aramızda:))yakın olsak sürtünücem size,gitsin şu miskinliğim diyee:)Bebeğimin magnetleri ni biterebildiim sonunda :)
Cekirgee nerelerde ??? bu saate kadar gelirdi o
evet benımde dıkkatımı cektı ? acaba kontrolu fln mı vardı?
evet inşşallah bir sıkıntı yoktur.
Bu arada
Cekirgee hosgeldin nerelerdeydin forum sana çok alıştı yokluğun fark ediliyor
Mesajları yeni görüdm çok mahcup oldum
Bana da ani oldu yoksa önceden söylüyorum sbaha geç gelicem tiroid veya kaıdn doğuma uğrayacam diye
Aile hekimliğindne çağırdılar da oraya gittim, bi de eşim cildiyeye göründü
Evim de işe 1,5 saat uzak ya ancak geldim
Teşekkür ederim hepinize
nomatter in sayfasına baktım dun akşam üzeri girmiş sayfaya. Ama bi şey yazmamış..
İyidir herhalde..
Bebeğimin magnetleri ni biterebildiim sonunda :)
Sağol canım seninkine de çok geçmiş olsun.ne oldu kocalarımıza böyle?övdük övdük çatlattık adamları:)))
Bi arkadaşımda da olmuştu gül hastalığı ,deterjanı ve duş jelini yasaklamıştı doktoru.tetikliyomuş.hacı şakir rendeliyodu çamaşırlara.sen ikramın deterjanlarıyla yıka artık sizinkileri de)
Oooo galip derviş:))) inşallah iyi gelir bakalım....Sağ ol
Eşim takıntılı bi tip zaten fazla titiz 'Galip Derviş' i bilen var mı sen aynı ona benziyosun der gülerdim ben ona40 lıyo kendini banyoda
Ama Dr. dedi ki keselenme, azdırır bu lekeleri. Bi de bi şampuanla krem verdi
çook güzel olmuşlar ya...Bebeğimin magnetleri ni biterebildiim sonunda :)
laflara bak ya :) aman takmaya değmez boşverseneKiloyu ben alıyorum derdi başkasına düşüyor
öğretmen tepkileri
meyve yiye yiye kilo aldın
doğum iznine bu ay mi cikiyirsun
bel cevren epey genişledi
Öğrenci tepkileri
ticir ilk başta zayifti gittikçe karnı büyüyor
öğretmenim siz beslenmenizi epey sağlam yapıyorsunuz galiba
sisko domates oldu öğretmen
gebelik bunalimina sokucaklar beni
Coook guzel.Eline saglikBebeğimin magnetleri ni biterebildiim sonunda :)
eşine geçmiş olsun canım... uzun bi süre bişiler yazmayınca artık insan merak ediyor bişi mi oldu acaba diye.... bi sorun olmamasına çok sevindim...Şaka maka 33.haftadayım
7 hafta var o da 40.haftasını beklerse
Fena yusufluyorum
Kansızlıkta vardı bende ameliyatta önemli diye, bugün kan sayımı için kan verdim
Bi arada tiroide gitmem lazım yine
Beynim sulandı bi de kaıdn doğum var tabi
Eskiden bu kadar gidilmiyomuş biz çok sık gidiyoruz bi de çalışınca arada çekiniyorum çok üst üste geliyo randevulaırm diye
İşyerinde de son 1 ayım, bazen üzülüyorum sanki
Deli miyim neyim
Kızım doğunca tam tersi olurmuş öyle diyolar
ben sıcak suyla yıkanmayınca cok üşüyorum ve temizlenmiş gibi olmuyorum. sıcakla kısa süre yıkanıyorum düşük vs tehlikesi varsa sıcak bahanesi olur zatenAaaaa yapma çok dikkat et.ilk zamanlar sıcak su düşük nedeni oluyomuş bastıra bastıra söylemişti.hamam jakuzi sakın sakın demişti.donrada kanamaya neden oluyomuş damarlr genişliyomuş sıcakta ve bayılma tehlikesi varmış.ben de hiç sevmem ılık suyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?