2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben bıle 9 haftaam var dıye sttreslıyım kendımı dınlerken buluyorum bazen acaba nasıl olcak dogum sancısı dıe :)

kızla
Ben ne tarafta olduğunu bilemiyorum bende mi bir gariplik var :) 28 haftada doktor ters duruyor demişti kafası yukarda bacakları aşağıdaydı şimdide yan gibi bilemiyorum bende bir şuursuzluk var sanırım
nası durduğunu bende kestiremiyorum kafası yukarda sanıyodum doktor aşağıda diyince şok oldum :)

Bi de ben ateş ölçer almaıdm
Hangisinden almak laızm hiç fikrim de yok
Saçma olucka belki ama o ateş ölçer bende mi durcak annemde mi ? Ben işteyken bebek annemde olucak yani nasıl ölçülücek, 3-5 liraya olanlardan da yedek alsma onlar iş görüyo mu

Normali kaç ? 12 miydi, yaırn öğlen çıkarmış ta alamam ki ararım belki..

Bu arada sen ne yaptın dün ? anahtar işini..
normali 12 evet ama hamileyken 11lere kesin düşüyor ama 10un altına düşünce tehlikeli sayılıyor.
sorma ya konuşamadım annemler vardıya son akşamları surat alan yapar şimdi onlarda yanlış anlamasınlar dedim.bu sabah onları yolcu ettik artık söylicem hem birazda onları bahane ederek surat yaparsada kimse yok nasılsa

Benim 9,9 du
Bi ara içemedim bulantı yaptı dmeir hapı
Sonra değiştirdim, bunu içebiliyodum arada unutsam da içmeye çalıştım
Bakalım kaç olmuş, inşallah düşük değildir ya

Mantıklı

Burçtan pek anlamam da
Benim bi kuzenim balık, doğumum 27.02.2014 dediğimde aman içinde tut yine de balık burcu olmaısn diyodu
Şimdi zaten 16.02.2014 deniyo, kovaymış öyle olursa

Ne nedir bilmiyorum ama bahsi geçmişken söylim dedim

cantasına atarsın bitane koltuk altından olcmeli veya ıyı bır sey alacaksan ben arzumun aldım bakalım memnun kalcakmıyız bıtane de cabuk alırım.

Ben ne tarafta olduğunu bilemiyorum bende mi bir gariplik var :) 28 haftada doktor ters duruyor demişti kafası yukarda bacakları aşağıdaydı şimdide yan gibi bilemiyorum bende bir şuursuzluk var sanırım

ben 26 da gitmiştim doktor döndüğünü söylemişti ama ben bunu 2-3 hafta önce anlamıştım zaten:) şimdide aynı, her sabah midemin yanına dayamış buluyorum o miniş ayaklarıdokunup sevince çekiyo hemen huylu kızım benim

Benim 9,9 du
Bi ara içemedim bulantı yaptı dmeir hapı
Sonra değiştirdim, bunu içebiliyodum arada unutsam da içmeye çalıştım
Bakalım kaç olmuş, inşallah düşük değildir ya

Mantıklı
Kan hapı almıyormusun yani doktorun vermedimi sadece demir hapı kan değerlerini yükseltirmi emin değilim

şeytan tüyü var şeytan bizimkilerde eşim için üzme onu diyolar sanırsın alemin huysuzu benimsenin bebişi bilmem de benim ki ayrıntılı ultrasonda pek bi ciddiydiçıkınca da öyle olmaz inşallah

şeytan tüyü var şeytan bizimkilerde eşim için üzme onu diyolar sanırsın alemin huysuzu benimsenin bebişi bilmem de benim ki ayrıntılı ultrasonda pek bi ciddiydiçıkınca da öyle olmaz inşallah
aynen bizde de aynı muhabbet kadınlar cadaloz erkekler sütten çıkma ak kaşık. annem bile bugün vedalaşırken adama çemkirme diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…