- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
ben aldımda cok guzell yumusacık onun ustune pratıkelrden sererım gene evde kakası surulmesın ona dıye bende pratıklerden almak ıstıyorum.http://www.butikbebe.com/Urun/baby-fehn/alt-acma-mati,UK_1700175.html
Bu ciciymiş tükenmiş, ben daha alt açma almadım da..
ben bıle 9 haftaam var dıye sttreslıyım kendımı dınlerken buluyorum bazen acaba nasıl olcak dogum sancısı dıe :)Şaka maka 33.haftadayım
7 hafta var o da 40.haftasını beklerse
Fena yusufluyorum
Kansızlıkta vardı bende ameliyatta önemli diye, bugün kan sayımı için kan verdim
Bi arada tiroide gitmem lazım yine
Beynim sulandı bi de kaıdn doğum var tabi
Eskiden bu kadar gidilmiyomuş biz çok sık gidiyoruz bi de çalışınca arada çekiniyorum çok üst üste geliyo randevulaırm diye
İşyerinde de son 1 ayım, bazen üzülüyorum sanki
Deli miyim neyim
Kızım doğunca tam tersi olurmuş öyle diyolar
nası durduğunu bende kestiremiyorum kafası yukarda sanıyodum doktor aşağıda diyince şok oldum :)Ben ne tarafta olduğunu bilemiyorum bende mi bir gariplik var :) 28 haftada doktor ters duruyor demişti kafası yukarda bacakları aşağıdaydı şimdide yan gibi bilemiyorum bende bir şuursuzluk var sanırım
normali 12 evet ama hamileyken 11lere kesin düşüyor ama 10un altına düşünce tehlikeli sayılıyor.Normali kaç ? 12 miydi, yaırn öğlen çıkarmış ta alamam ki ararım belki..
Bu arada sen ne yaptın dün ? anahtar işini..
her türlü zor desene nasıl olacak bakalım karakterleri hayırlı evlat olsunlardakızın kovasıda çok dik kafalı başına buyruk oluyo benden söylemesi ( kendimden biliyorum)
çok güzeller ellerine sağlıkBebeğimin magnetleri ni biterebildiim sonunda :)
normali 12 evet ama hamileyken 11lere kesin düşüyor ama 10un altına düşünce tehlikeli sayılıyor.
sorma ya konuşamadım annemler vardıya son akşamları surat alan yapar şimdi onlarda yanlış anlamasınlar dedim.bu sabah onları yolcu ettik artık söylicem hem birazda onları bahane ederek surat yaparsada kimse yok nasılsa
aynen cnm hayırlı sağlık olsunlarda gerisi boş, huy beğeniyoruz sipariş veriyoruz sanki şu huydan olsa bu huydan olmasa dieher türlü zor desene nasıl olacak bakalım karakterleri hayırlı evlat olsunlarda
cantasına atarsın bitane koltuk altından olcmeli veya ıyı bır sey alacaksan ben arzumun aldım bakalım memnun kalcakmıyız bıtane de cabuk alırım.Bi de ben ateş ölçer almaıdm
Hangisinden almak laızm hiç fikrim de yok
Saçma olucka belki ama o ateş ölçer bende mi durcak annemde mi ? Ben işteyken bebek annemde olucak yani nasıl ölçülücek, 3-5 liraya olanlardan da yedek alsma onlar iş görüyo mu
Ben ne tarafta olduğunu bilemiyorum bende mi bir gariplik var :) 28 haftada doktor ters duruyor demişti kafası yukarda bacakları aşağıdaydı şimdide yan gibi bilemiyorum bende bir şuursuzluk var sanırım
Kan hapı almıyormusun yani doktorun vermedimi sadece demir hapı kan değerlerini yükseltirmi emin değilimBenim 9,9 du
Bi ara içemedim bulantı yaptı dmeir hapı
Sonra değiştirdim, bunu içebiliyodum arada unutsam da içmeye çalıştım
Bakalım kaç olmuş, inşallah düşük değildir ya
Mantıklı
aynen cnm, annem bile bazen eşimi koruyor suç sendedir sen fenasın diyor :) kova burcuyum bende dik kafalıyım biraz, ama balıklarda kendilerini sevdirmeyi iyi biliyolr şeytan tüyümü var ne anlamadım, bebişimde öyle sevecen olur inşallah..
bazı bebekler hiç gülmüyo yabani oluyo büyüdüklerinde, dua ediyorum hep güler yüzlü sıcak kanlı neşeli bi çocuğum olur inşallah diye :))
Kan hapı almıyormusun yani doktorun vermedimi sadece demir hapı kan değerlerini yükseltirmi emin değilim
aynen bizde de aynı muhabbet kadınlar cadaloz erkekler sütten çıkma ak kaşık. annem bile bugün vedalaşırken adama çemkirme diyoşeytan tüyü var şeytanbizimkilerde eşim için üzme onu diyolar sanırsın alemin huysuzu benim senin bebişi bilmem de benim ki ayrıntılı ultrasonda pek bi ciddiydi çıkınca da öyle olmaz inşallah
cantasına atarsın bitane koltuk altından olcmeli veya ıyı bır sey alacaksan ben arzumun aldım bakalım memnun kalcakmıyız bıtane de cabuk alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?