- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
aynen bide takıcam söylediklerini, görümceme demiştim ki bi keresınde ay belım kalınlastı gobegıme bak fılan kızım sen delimisin su anda kılonla gurur duyacagın en guzell zaman keyfıne bak demisti bana hosuma gıtmıstı..Bizim içimiz dışımız bir hacıııı :) Ha ha çok güzel bir cevap ermişsin valla.Tuttum bu lafı :)
Boşver canım kim ne derse desin sanki keyfi kilo alıyoruzKiloyu ben alıyorum derdi başkasına düşüyor
öğretmen tepkileri
meyve yiye yiye kilo aldın
doğum iznine bu ay mi cikiyirsun
bel cevren epey genişledi
Öğrenci tepkileri
ticir ilk başta zayifti gittikçe karnı büyüyor
öğretmenim siz beslenmenizi epey sağlam yapıyorsunuz galiba
sisko domates oldu öğretmen
gebelik bunalimina sokucaklar beni
Bir ay sonra çıkarız yaa :)çok güzel bir ayda doğacaklar inşallah...
tam kucaklık olduklarında hava sıcak olucak ben en çok ona seviniyorum...
en azından doğduklarında dışarısı soğuk olduğundan çıkamayacaklar bizde sanırım fazla strese girmeyiz gezemiyorum diye
ay su demır hapı varya saclarım cok dokulurdu onun sayesınde dokulmemeye basladı ve cok guzel uzadılar.. gogsumun hızasını gectıler bıde evlendıkten sonra hepsını tek hıza kestırmıstım bende batıl ınanc olabılır ama kestırmekten korktugum ıcın kestırmedım ıyı kı kestırmemısım dogumdan sonra senelık bakıma gırerım :)aynen yaa tam saçımı kestireceğim dönemde hamile olduğumu öğrendim, miğde bulantılarından gözümü açtım kestireyim dedim kesmediler yok biz gebelerin saçlarını kesmeyiz resmen rapunzel oldum :))
Valla yaaa:)e nasıl olcak çocukları nasıl bırakçaz.emmeleri gerekşcek.şimdiden kuaför stresine girdim:)cnm sen bı bakım yaptır kuaforde kendıne :) ben valla dogumdan sonra kuafore gıtmek ıcın kenara para ayırcam :) kırklanayım bı :)
bende saçlarımı kestirmeyi çok istiyorum. Şekli falan herşey bozuldu ama bekliyorum işte doğumuaynen yaa tam saçımı kestireceğim dönemde hamile olduğumu öğrendim, miğde bulantılarından gözümü açtım kestireyim dedim kesmediler yok biz gebelerin saçlarını kesmeyiz resmen rapunzel oldum :))
Valla yaaa:)e nasıl olcak çocukları nasıl bırakçaz.emmeleri gerekşcek.şimdiden kuaför stresine girdim:)
anneme yakın yengemın evının altında kuafor bırakırım onlaraValla yaaa:)e nasıl olcak çocukları nasıl bırakçaz.emmeleri gerekşcek.şimdiden kuaför stresine girdim:)
ay su demır hapı varya saclarım cok dokulurdu onun sayesınde dokulmemeye basladı ve cok guzel uzadılar.. gogsumun hızasını gectıler bıde evlendıkten sonra hepsını tek hıza kestırmıstım bende batıl ınanc olabılır ama kestırmekten korktugum ıcın kestırmedım ıyı kı kestırmemısım dogumdan sonra senelık bakıma gırerım :)
Valla ilaçların hakkı inkar edilmez benimde hiç dökülmüyo ve sanki daha bi canlandı :) bu halimi gören eşin uzun saçı mı seviyo diyoray su demır hapı varya saclarım cok dokulurdu onun sayesınde dokulmemeye basladı ve cok guzel uzadılar.. gogsumun hızasını gectıler bıde evlendıkten sonra hepsını tek hıza kestırmıstım bende batıl ınanc olabılır ama kestırmekten korktugum ıcın kestırmedım ıyı kı kestırmemısım dogumdan sonra senelık bakıma gırerım :)
Ben ne tarafta olduğunu bilemiyorum bende mi bir gariplik var :) 28 haftada doktor ters duruyor demişti kafası yukarda bacakları aşağıdaydı şimdide yan gibi bilemiyorum bende bir şuursuzluk var sanırımahhh ah benimkide çadırı sol tarafa kurmuşsola hiç yatırmıyo ama hiç
gözün aydın canım :)Ben dayanamadım geçen hafta kestirdim saçımı süpürge gibi geziyordum ortalıkta çook uzamıştı
aynen cnm, annem bile bazen eşimi koruyor suç sendedir sen fenasın diyor :) kova burcuyum bende dik kafalıyım biraz, ama balıklarda kendilerini sevdirmeyi iyi biliyolr şeytan tüyümü var ne anlamadım, bebişimde öyle sevecen olur inşallah..bir an sende kendimi gördümbişey olduğunda zaten ihale hep bana kalıyor öyle masum öyle duygusal öyle sakinler ki
Kafama göre bi yardımcı bulurum inşallah,işte o zaman anasını ağlatırım:)Çocukları da götürcen naapcan :)
Amaaaan boş ver sana şişko diyenlere bebişi sevdirmeKiloyu ben alıyorum derdi başkasına düşüyor
öğretmen tepkileri
meyve yiye yiye kilo aldın
doğum iznine bu ay mi cikiyirsun
bel cevren epey genişledi
Öğrenci tepkileri
ticir ilk başta zayifti gittikçe karnı büyüyor
öğretmenim siz beslenmenizi epey sağlam yapıyorsunuz galiba
sisko domates oldu öğretmen
gebelik bunalimina sokucaklar beni
ben geçen hafta kestirdim gittti dünya varmış dedim, kolay kuruyo taranıyo, uzunken boyada olmadığı için iyice rengi açıldı uçlar kırık tarak girmiyodu resmen saç kremide kullanmak istemiyodum kimyasal çok diyeaynen yaa tam saçımı kestireceğim dönemde hamile olduğumu öğrendim, miğde bulantılarından gözümü açtım kestireyim dedim kesmediler yok biz gebelerin saçlarını kesmeyiz resmen rapunzel oldum :))
Sadece şekli olsa neyse uzadıkça diplerden ana renk geliyo, allahtan son boyattığım kendi rengine azda olsa yakındı :))bende saçlarımı kestirmeyi çok istiyorum. Şekli falan herşey bozuldu ama bekliyorum işte doğumu
benım esım sacımı kestırmemı asla ıstemıyor belkı uclarından cok az aldırırım belkıde aldırmam ombre yaptırıcam hem yazda gelıyor ya :)Valla ilaçların hakkı inkar edilmez benimde hiç dökülmüyo ve sanki daha bi canlandı :) bu halimi gören eşin uzun saçı mı seviyo diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?