2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim içimiz dışımız bir hacıııı :) Ha ha çok güzel bir cevap ermişsin valla.Tuttum bu lafı :)
aynen bide takıcam söylediklerini, görümceme demiştim ki bi keresınde ay belım kalınlastı gobegıme bak fılan kızım sen delimisin su anda kılonla gurur duyacagın en guzell zaman keyfıne bak demisti bana hosuma gıtmıstı..

Boşver canım kim ne derse desin sanki keyfi kilo alıyoruz

Bir ay sonra çıkarız yaa :)

aynen yaa tam saçımı kestireceğim dönemde hamile olduğumu öğrendim, miğde bulantılarından gözümü açtım kestireyim dedim kesmediler yok biz gebelerin saçlarını kesmeyiz resmen rapunzel oldum :))
ay su demır hapı varya saclarım cok dokulurdu onun sayesınde dokulmemeye basladı ve cok guzel uzadılar.. gogsumun hızasını gectıler bıde evlendıkten sonra hepsını tek hıza kestırmıstım bende batıl ınanc olabılır ama kestırmekten korktugum ıcın kestırmedım ıyı kı kestırmemısım dogumdan sonra senelık bakıma gırerım :)

aynen yaa tam saçımı kestireceğim dönemde hamile olduğumu öğrendim, miğde bulantılarından gözümü açtım kestireyim dedim kesmediler yok biz gebelerin saçlarını kesmeyiz resmen rapunzel oldum :))
bende saçlarımı kestirmeyi çok istiyorum. Şekli falan herşey bozuldu ama bekliyorum işte doğumu

Ben dayanamadım geçen hafta kestirdim saçımı süpürge gibi geziyordum ortalıkta çook uzamıştı

Valla ilaçların hakkı inkar edilmez benimde hiç dökülmüyo ve sanki daha bi canlandı :) bu halimi gören eşin uzun saçı mı seviyo diyor

ahhh ah benimkide çadırı sol tarafa kurmuş sola hiç yatırmıyo ama hiç
Ben ne tarafta olduğunu bilemiyorum bende mi bir gariplik var :) 28 haftada doktor ters duruyor demişti kafası yukarda bacakları aşağıdaydı şimdide yan gibi bilemiyorum bende bir şuursuzluk var sanırım

bir an sende kendimi gördüm bişey olduğunda zaten ihale hep bana kalıyor öyle masum öyle duygusal öyle sakinler ki
aynen cnm, annem bile bazen eşimi koruyor suç sendedir sen fenasın diyor :) kova burcuyum bende dik kafalıyım biraz, ama balıklarda kendilerini sevdirmeyi iyi biliyolr şeytan tüyümü var ne anlamadım, bebişimde öyle sevecen olur inşallah..
bazı bebekler hiç gülmüyo yabani oluyo büyüdüklerinde, dua ediyorum hep güler yüzlü sıcak kanlı neşeli bi çocuğum olur inşallah diye :))

Çocukları da götürcen naapcan :)
Kafama göre bi yardımcı bulurum inşallah,işte o zaman anasını ağlatırım:)
Ya ben en çok hamama gitmek istiyorum doğumdan sonra:))doktor ılık suyla yıkan 15 dakkadan fazla kalma dedi diye 6 aydır yalap şap yıkanıp çıkıyorum.burcunun dediği gibi bi kırklanmam lazım:))

Amaaaan boş ver sana şişko diyenlere bebişi sevdirme

ben geçen hafta kestirdim gittti dünya varmış dedim, kolay kuruyo taranıyo, uzunken boyada olmadığı için iyice rengi açıldı uçlar kırık tarak girmiyodu resmen saç kremide kullanmak istemiyodum kimyasal çok diye

Valla ilaçların hakkı inkar edilmez benimde hiç dökülmüyo ve sanki daha bi canlandı :) bu halimi gören eşin uzun saçı mı seviyo diyor
benım esım sacımı kestırmemı asla ıstemıyor belkı uclarından cok az aldırırım belkıde aldırmam ombre yaptırıcam hem yazda gelıyor ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…