Benim kide önler uzun arka kısa modeldi hatta arka kısmı o kadar kısaydı ki ensem açıktı 10 aydır felan kestirmedim uzatıyorum hamilelikte bahane oldu :)ay su demır hapı varya saclarım cok dokulurdu onun sayesınde dokulmemeye basladı ve cok guzel uzadılar.. gogsumun hızasını gectıler bıde evlendıkten sonra hepsını tek hıza kestırmıstım bende batıl ınanc olabılır ama kestırmekten korktugum ıcın kestırmedım ıyı kı kestırmemısım dogumdan sonra senelık bakıma gırerım :)
ben en son gelın olmadan gıtmıstım canım sana kesınlıkle katılıyorum kenara bıraz daha ayırmam lazım kuaforu unuttum rengım koyulastı :)Kafama göre bi yardımcı bulurum inşallah,işte o zaman anasını ağlatırım:)
Ya ben en çok hamama gitmek istiyorum doğumdan sonra:))doktor ılık suyla yıkan 15 dakkadan fazla kalma dedi diye 6 aydır yalap şap yıkanıp çıkıyorum.burcunun dediği gibi bi kırklanmam lazım:))
Ben de koyu boyatmıştım ama iyice açıldı boya.diplerde çook uzadı.ombre yaptırmış gibi duruyo:))ama kesim tam facia oldu:)arada beyazlarımda varmış yani bunu da görmüş olduk.çok pis bakım lazım bana:))Sadece şekli olsa neyse uzadıkça diplerden ana renk geliyo, allahtan son boyattığım kendi rengine azda olsa yakındı :))
eheheh bazen duygusal olması iyide bazen hiç iyi olmuyoben biraz odunum sanırım bide dışardan hep sessiz sakin görünen o, cadaloz görünen ben oluyorum öylede imaj çiziyolar :)
evet ben sacımı hazıran 2013 den beri boyatmıyorum ıkı sene olacak bıdhakı boyatmama :)Benim kide önler uzun arka kısa modeldi hatta arka kısmı o kadar kısaydı ki ensem açıktı 10 aydır felan kestirmedim uzatıyorum hamilelikte bahane oldu :)
Kafama göre bi yardımcı bulurum inşallah,işte o zaman anasını ağlatırım:)
Ya ben en çok hamama gitmek istiyorum doğumdan sonra:))doktor ılık suyla yıkan 15 dakkadan fazla kalma dedi diye 6 aydır yalap şap yıkanıp çıkıyorum.burcunun dediği gibi bi kırklanmam lazım:))
Hoşgeldin üzülmeyin yine gelirler bende annemleri 2 aydır görmedim , daha annemi görmeme 2 daha var babamla kardeşlerimede 3 ayHerkese merhaba biz geldik ananeyle dedeyi yolcu ettikişe yeni geldim herkes iyidir inşallah
sıcak su dogumu tetıklıyormus canım baygınlık falan da yapabılır..Aa nıye oyle dedı kı doktor ?
Ben girdim mi sıcak suyun altına cıkmak bılmıyorum
Okudum canım çok sağol.Bu haftalarda artada bilir azaladabilir diyo demekki benimki azalanlardan.Biz uyanikken hareketlerimizi sallanti olarak algilayip uykuya daliyorlarmis.Bu da mantikli
Ben bundan korkuyorum acaba sezeryan yapıp kova mı yapsam kızı diye düşünüyorum bazen=)) Evet dısarıdan daha sakın gozukuyorlar =)
alınganlarrr =)) ya babasına benzıcekse aynı benzesınde =) yegenım var balık kız aman Allah ım alınganlıgı ayrı herseye kırılması mızmızlıgı memnunıyetsızlıgı =) kıyafet secım zorlugu =) ona benzerse yandım
ay mızmız olmazlar inşallah, erkek olucak benmki belki hani yapısı gereği belki mızmız olmaz (İNŞALLAHH)=)) Evet dısarıdan daha sakın gozukuyorlar =)
alınganlarrr =)) ya babasına benzıcekse aynı benzesınde =) yegenım var balık kız aman Allah ım alınganlıgı ayrı herseye kırılması mızmızlıgı memnunıyetsızlıgı =) kıyafet secım zorlugu =) ona benzerse yandım
iyiyim valla gun sayiyorum zor geliyor uee gelnek bicirlarka ugrasmak 15 tatil gelse de bitse... bu arada kizlar sikmayin cok caninizi takmayin kafanizi ben taktım da noldu vucudumda cikan seyler artttiii artttiiii cildiyeye gittim. Madalyon hastaligi dedi dr. tedavisi yok. zananka gececek. tum karnim sirtim yara dolu Allahtan bi zarari yokmus arada kasiniyorokadar 2 aya gecer dediler bakalim
hay allah cek gece gece cok güldürdün beni allahta seni güldürsün
hamama gitmeyi bende istiyorum hatta eşime dedim yazın kaplıca tatili bile yapabilirim deniz olmasada olur :) şöyle sıcacık iliklerime kadar yumuşamak istiyorumKafama göre bi yardımcı bulurum inşallah,işte o zaman anasını ağlatırım:)
kızın kovasıda çok dik kafalı başına buyruk oluyo benden söylemesi ( kendimden biliyorum
Ben bundan korkuyorum acaba sezeryan yapıp kova mı yapsam kızı diye düşünüyorum bazen
23 haftada ve 27. hafta kontrollerim de bana da ters duruyor dedi. Oturuyor resmen karnımda minnoşBen ne tarafta olduğunu bilemiyorum bende mi bir gariplik var :) 28 haftada doktor ters duruyor demişti kafası yukarda bacakları aşağıdaydı şimdide yan gibi bilemiyorum bende bir şuursuzluk var sanırım
Tünaydın arkadaşlar
Bne bi türlü aile hekimine gitmiyoudm aradılar
Neyse gitmişken kan verdim hep istiyolardı da ben zaten kontrollerde veriyorum diyodum
Bakalım kaç olmuş kansızlık var bende 9,9 du
Bi de eşimde lekelenmeler vardı
Dr a gitmeyi hiç sevmez ama lekelenmenin sebbei önemli olabilir dedim
Tamam demişti onun içinde hastaneye uğradık ondan geç geldim bugün
Madalyon veya gül hastalığı dneiyomuş, Güllü dedimKurtlar vadisinde varya hani
Şükür önemli bişey değil stres kaynaklı 1,5 ila 3 ay arasında geçicek bişeymiş krem verdi
Aynısı eşimde çıktı, geçmiş olsun
Maddi manevi stres yaptı herhalde ondan
Korkma pampa ben arkandayım dedim
Cümlemizi :)
ben sormayı unuttum pozisyonu ne diye 6 ocak da gıdıcem bakıyım unutmazsam sorayım doktorcuguma :)23 haftada ve 27. hafta kontrollerim de bana da ters duruyor dedi. Oturuyor resmen karnımda minnoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?