2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kide önler uzun arka kısa modeldi hatta arka kısmı o kadar kısaydı ki ensem açıktı 10 aydır felan kestirmedim uzatıyorum hamilelikte bahane oldu :)

ben en son gelın olmadan gıtmıstım canım sana kesınlıkle katılıyorum kenara bıraz daha ayırmam lazım kuaforu unuttum rengım koyulastı :)

Sadece şekli olsa neyse uzadıkça diplerden ana renk geliyo, allahtan son boyattığım kendi rengine azda olsa yakındı :))
Ben de koyu boyatmıştım ama iyice açıldı boya.diplerde çook uzadı.ombre yaptırmış gibi duruyo:))ama kesim tam facia oldu:)arada beyazlarımda varmış yani bunu da görmüş olduk.çok pis bakım lazım bana:))

eheheh bazen duygusal olması iyide bazen hiç iyi olmuyo ben biraz odunum sanırım bide dışardan hep sessiz sakin görünen o, cadaloz görünen ben oluyorum öylede imaj çiziyolar :)

=)) Evet dısarıdan daha sakın gozukuyorlar =)
alınganlarrr =)) ya babasına benzıcekse aynı benzesınde =) yegenım var balık kız aman Allah ım alınganlıgı ayrı herseye kırılması mızmızlıgı memnunıyetsızlıgı =) kıyafet secım zorlugu =) ona benzerse yandım

Aa nıye oyle dedı kı doktor ?
Ben girdim mi sıcak suyun altına cıkmak bılmıyorum

Benim saçım çok çabuk uzar ve hep belimdedir.
Aşağılara indi mi kestirirdim.
Ama artık şeklinden de sıkıldım boyundan da renginden de..
Dogumdan sonra ben de koşa koşa gidicem kuafore

Okudum canım çok sağol.Bu haftalarda artada bilir azaladabilir diyo demekki benimki azalanlardan.Biz uyanikken hareketlerimizi sallanti olarak algilayip uykuya daliyorlarmis.Bu da mantikli

Aynen banada mantıklı geldik , bizim uyku zamanımızda uyanık olmaları gece bebeklerin neden uyumadığını açıklıyor... anne karnından gelen alışkanlı :)

Ben bundan korkuyorum acaba sezeryan yapıp kova mı yapsam kızı diye düşünüyorum bazen

ay mızmız olmazlar inşallah, erkek olucak benmki belki hani yapısı gereği belki mızmız olmaz (İNŞALLAHH)
babasına benzesin diye de dua ediyorum bi yandan, başa çıkması kolay olur belki

Tünaydın arkadaşlar
Bne bi türlü aile hekimine gitmiyoudm aradılar
Neyse gitmişken kan verdim hep istiyolardı da ben zaten kontrollerde veriyorum diyodum
Bakalım kaç olmuş kansızlık var bende 9,9 du

Bi de eşimde lekelenmeler vardı
Dr a gitmeyi hiç sevmez ama lekelenmenin sebbei önemli olabilir dedim
Tamam demişti onun içinde hastaneye uğradık ondan geç geldim bugün
Madalyon veya gül hastalığı dneiyomuş, Güllü dedim Kurtlar vadisinde varya hani
Şükür önemli bişey değil stres kaynaklı 1,5 ila 3 ay arasında geçicek bişeymiş krem verdi

Aynısı eşimde çıktı, geçmiş olsun
Maddi manevi stres yaptı herhalde ondan
Korkma pampa ben arkandayım dedim

hay allah cek gece gece cok güldürdün beni allahta seni güldürsün

Cümlemizi :)

hamama gitmeyi bende istiyorum hatta eşime dedim yazın kaplıca tatili bile yapabilirim deniz olmasada olur :) şöyle sıcacık iliklerime kadar yumuşamak istiyorum

Ben ne tarafta olduğunu bilemiyorum bende mi bir gariplik var :) 28 haftada doktor ters duruyor demişti kafası yukarda bacakları aşağıdaydı şimdide yan gibi bilemiyorum bende bir şuursuzluk var sanırım
23 haftada ve 27. hafta kontrollerim de bana da ters duruyor dedi. Oturuyor resmen karnımda minnoş

geççmiş olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…