2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

şeytan tüyü var şeytan bizimkilerde eşim için üzme onu diyolar sanırsın alemin huysuzu benimsenin bebişi bilmem de benim ki ayrıntılı ultrasonda pek bi ciddiydiçıkınca da öyle olmaz inşallah
ciddi olursa herkesin saygı duyduğu bi birey olur belki :)
biz daha yüzünü göremedik sağolsun hep sırtını poposunu görüp geldik, ayrıntılıda da yan döndü bi ara ozamnda elini emiyodu sora dilini çıkarıp bişiler yaptı doktor suyundan içti dedi yan profil gördük ordada. dr.a giderken o kadar konuşuyorum yüzünü göster diye tatlı dil denedim tehdit denedim çikolata yedim gene popo gene sırt görüp geldim hep

ne oluyor boyle eslerımıze ya konustuk konustuk adamları nazar ettık heralde =)

gecmıs olsun esıne , @çek senın esınede gecmıs olsun

Meltem geçmiş olsun ... tansiyonunu ölç alet varsa evde... ve ihmal etme eşin gelince gir koluna görün bir doktora Allah muhafaza...

Bence çekemeyenler öyle olumsuz yorum yapıyo
İstersen 3 beden büyürsün +1 can taşıyosun kolay mı
Kem gözlüler kendini belli ediyo yorumlarıyla

hemfikirim seninlee
dikkat etme şansımızda yok ki bu dönemde
mecburen kilo da alıcaz genişliycez de
kuzenimi bilmesem tamam dicem de daha 4. ayında 12 kilo aldı 90 a yakın doğuma 68 kilodan
bana kalkmış kilo almışsın dedi ee ama küçük değil ki 7. ayında sen 4. ayında nasıldın dedim
hamile olunca oluyo maalesef dedi
bi dön bi kendine bak yahuu ..

Ben jakuzide bile kalp krizi geçiriyo gibi oluyorum,asla duramıyorum.en fazla hamam yapabilirim.termal falan ölürürüm ben de kesin:))

Çekirge temazsız öneririm ateş ölçeri ... bebekler biraz büyüdüklerinde ve ateşli olduklarında ağlamaları ortalığı ayağa kaldırıyor be ölçmene izin vermiyo...annen içinde 10-15 liralıklardan alırsın bi tane

yaramaza bak demek hala yüzünü göstermedi tatlı dilde tehditte işe yaramadı ha biz gördük Allahtan 4 parmak ağızda emiyor nasıl ciddi nasılmühim bi iş yapıyo anladık yanineyse ki az kaldı zaten hepten görmeye

eşim öğlen yemeğine geldi gitti ama geri gel dedim..
kendmi hiçiyi hissetmiyorum.. yataga girdim gelsin yanımda dursun..
dizlerim titriyo başım dönüyo ya..
bi de adet sancısı çekiyorum..
Gecmis olsun canım adet sancisi gibi banada oldu gecen gün boşluklarım agridi resmen sicak tuttum karnimi iyi geldi.dikkat sende yalnız kalma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…