ciddi olursa herkesin saygı duyduğu bi birey olur belki :)şeytan tüyü var şeytanbizimkilerde eşim için üzme onu diyolar sanırsın alemin huysuzu benim senin bebişi bilmem de benim ki ayrıntılı ultrasonda pek bi ciddiydi çıkınca da öyle olmaz inşallah
Cekirgee çook geçmiş olsun eşine
bende hastaneye gittim eşim ayağını burkmuş incilmiş de yeni geldim doktor 5 gün rapor verdi
o eve bende mecburen işe geri döndüm
dediğim gibi üzerimizde var bir aksilik her hafta bişey oluyo
Midem ateş topu gibi bi çay içtim geberdim.
biraz uyusam iyi olacak galiba.. eşim gelsin de az nazlanayım :)
Dayak yemiş gibiyim a
Yemek yedim de dün de aynısı oldu başım dönüyo şiddetli.
Hastane yakın ama hiç gidesim yok ayaklarım tutmuyo :/
Bana da gecen okuldki bayan ogretmnlrden biri bi beden daha genslemissn dedi. Gicik oldm
ne oluyor boyle eslerımıze ya konustuk konustuk adamları nazar ettık heralde =)
gecmıs olsun esıne , @çek senın esınede gecmıs olsun
Ya doktor yüzü görmek istemiyorum artıkdün de olduysa bir doktora görünseydin keşke ihmal etme kendinizeynebi de düşün
Bence çekemeyenler öyle olumsuz yorum yapıyo
İstersen 3 beden büyürsün +1 can taşıyosun kolay mı
Kem gözlüler kendini belli ediyo yorumlarıyla
Meltem geçmiş olsun ... tansiyonunu ölç alet varsa evde... ve ihmal etme eşin gelince gir koluna görün bir doktora Allah muhafaza...
Ben jakuzide bile kalp krizi geçiriyo gibi oluyorum,asla duramıyorum.en fazla hamam yapabilirim.termal falan ölürürüm ben de kesin:))Ben de severim aslında doğal su kaplıca olayını ama termal otele gittim bi kere suyu doldurup içine girdim neredeyse ölüyordum.
Migrenim var bi de nefesim daralıyo başım bi döndü dedim herhalde gidiciyim..
O gün kendime gelemedim. Ve töbe ettim termal suya..
Tansiyonum zaten hep 9/4 standart.
Ama bu sefer başka bi şey var..
Tansiyonunu ölç alet varsaYemek yedim de dün de aynısı oldu başım dönüyo şiddetli.
Hastane yakın ama hiç gidesim yok ayaklarım tutmuyo :/
ciddi olursa herkesin saygı duyduğu bi birey olur belki :)
biz daha yüzünü göremedik sağolsun hep sırtını poposunu görüp geldik, ayrıntılıda da yan döndü bi ara ozamnda elini emiyodu sora dilini çıkarıp bişiler yaptı doktor suyundan içti dedi yan profil gördük ordada. dr.a giderken o kadar konuşuyorum yüzünü göster diye tatlı dil denedim tehdit denedim çikolata yedim gene popo gene sırt görüp geldim hep
muhakkak git o halde doktora meltem
hem için rahatlamış olur..
birde kendini yormadın dimi
Meltem dikkat et.ihmal etme şekerin de düşüyor olabilirYa doktor yüzü görmek istemiyorum artık
Daha kötü olursam mecbur gitcem gerçi yapcak bi sey yok
Tansiyonunu ölç alet varsaAllah Allah
Gecmis olsun canım adet sancisi gibi banada oldu gecen gün boşluklarım agridi resmen sicak tuttum karnimi iyi geldi.dikkat sende yalnız kalmaeşim öğlen yemeğine geldi gitti ama geri gel dedim..
kendmi hiçiyi hissetmiyorum.. yataga girdim gelsin yanımda dursun..
dizlerim titriyo başım dönüyo ya..
bi de adet sancısı çekiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?