2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay ne güzel maşalllah 4 parmak emiyo bide eheheheh :) şuan orda yapabileceği en büyük etkinlikten biri o parmak emmk ondan ciddiye bağlamıştır heheheh

Sağolun kızlar bugüne kadar iyi geldik ama artık ağrılar sızılar bi şeyler arttı ya..

Ya aslında dün çok yürüdüm ondan olmuş olabilir.
Bebek de kafasını sokmuştu aşağıya o kadar çok ağrıdı ki

Bende toplu alışverişe gittiğim gün öyle oldum
Ablamlar bırakalım eve dedi yok dedim , eski performansım yokmuş eve zor vardım
Ertesi gün hep yattım öyle geçti
Senin de geçer inşallah, geçmezse doktora git

Bizde en son gittiğimiz de uyuyordu zorla uyandırdı doktor :) yarın kontrolüm var bir ay oldu görmeyeli, bakalım kaç kilo oldu en çok onu merak ediyorum

ay ne güzel maşalllah 4 parmak emiyo bide eheheheh :) şuan orda yapabileceği en büyük etkinlikten biri o parmak emmk ondan ciddiye bağlamıştır heheheh

evet evet ondandır valla benim kız enteresan geçen de 3-4 gün boyunca göbek deliğimle uğraştı durduayyy nasıl huylanıyorum bi bilsen çook araştırmacı bu balıklar çoook

Ya kızlar nerdeyse bir aydır tam göğsümün altından başlayan göbek derim ve içi inanılmaz sızlıyor... öksürünce tıksırınca dahada bir acıyor... sanki içerden bişeyler kopmuş... Pazartesi kontrolde soracam da böyle olan varmı aranızda?

Benim batma var tam o kısımda

Bizde en son gittiğimiz de uyuyordu zorla uyandırdı doktor :) yarın kontrolüm var bir ay oldu görmeyeli, bakalım kaç kilo oldu en çok onu merak ediyorum

aayy hadi hayırlısı inşallah:) ne güzel benim daha 2 hafta var, gitmişken 32. hafta raporumuda alıym diyorum yoksa haftaya giderdim özledimm

kızlar benim de aşağıda baskı oluyor bazen idranın varmışta sıkıyormuşsun gibi
hafif ağrı ile birlikte..

yemek borum cayır cayır yanıyo Allahım sen yardım et...
napıcam ben yaaa...
1 saat önce bikaç tane eti burçak yedim yemez olaydım... yandım yandım

bn akşamları 15dk kadar yürüyorum 4tane trafik ışığı geçiyorum bi yerde orda azcık acele yürüyorum orayı geçince batma gibi bi ağrı oluyo yırtılıyomş gibi hissediyorum bende

Utanmasam excel düzenlicem ne eksik ne değil çözmek adına
- Kıyafet faslını kapatmayı düşünüyorum yeterlidir ilk etapta, sonra mevlütte gelir eksiğe bakar ona göre alırım
- Kendime de 2 takım pijama, 2 emzirme atleti, göğüs pedi ve 3 alt çamaşır almıştım ? tamam herhalde çorapta evden koyarım
- Küçük beşik tamam, halı tamam, büyük beşik gelecek inşallah
- Kozmetik ürünleri kısmen tamam

EKSİKLER :

- Ateş ölçer, alt açma, emzirme sütyeni, molfix bez, pişik kremi ( eksik çıkmıştı sette ) alınacak
- Araba+puset sona bıraktık
- Isıtıcıyı sona bıraktık

yemek borum cayır cayır yanıyo Allahım sen yardım et...
napıcam ben yaaa...
1 saat önce bikaç tane eti burçak yedim yemez olaydım... yandım yandım
yemek borusu benimde öyle oluyo hele sabahları mahvediyo beni, gün içinde de yediğim şeye göre yanması artıyo. ev yemekleri yapan bi yerde yiyorum 2 gündür yanmam olmadı çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…