ay ne güzel maşalllah 4 parmak emiyo bide eheheheh :) şuan orda yapabileceği en büyük etkinlikten biri o parmak emmk ondan ciddiye bağlamıştır hehehehyaramaza bak demek hala yüzünü göstermedi tatlı dilde tehditte işe yaramadı habiz gördük Allahtan 4 parmak ağızda emiyor nasıl ciddi nasıl mühim bi iş yapıyo anladık yani neyse ki az kaldı zaten hepten görmeye
M
Meltem dikkat et.ihmal etme şekerin de düşüyor olabilir
Ya aslında dün çok yürüdüm ondan olmuş olabilir.
Bebek de kafasını sokmuştu aşağıya o kadar çok ağrıdı ki
Bizde en son gittiğimiz de uyuyordu zorla uyandırdı doktor :) yarın kontrolüm var bir ay oldu görmeyeli, bakalım kaç kilo oldu en çok onu merak ediyorumyaramaza bak demek hala yüzünü göstermedi tatlı dilde tehditte işe yaramadı habiz gördük Allahtan 4 parmak ağızda emiyor nasıl ciddi nasıl mühim bi iş yapıyo anladık yani neyse ki az kaldı zaten hepten görmeye
ay ne güzel maşalllah 4 parmak emiyo bide eheheheh :) şuan orda yapabileceği en büyük etkinlikten biri o parmak emmk ondan ciddiye bağlamıştır heheheh
Ya kızlar nerdeyse bir aydır tam göğsümün altından başlayan göbek derim ve içi inanılmaz sızlıyor... öksürünce tıksırınca dahada bir acıyor... sanki içerden bişeyler kopmuş... Pazartesi kontrolde soracam da böyle olan varmı aranızda?
Bizde en son gittiğimiz de uyuyordu zorla uyandırdı doktor :) yarın kontrolüm var bir ay oldu görmeyeli, bakalım kaç kilo oldu en çok onu merak ediyorum
Ya doktor yüzü görmek istemiyorum artık
Daha kötü olursam mecbur gitcem gerçi yapcak bi sey yok
yemek borum cayır cayır yanıyo Allahım sen yardım et...
napıcam ben yaaa...
1 saat önce bikaç tane eti burçak yedim yemez olaydım... yandım yandım
kızlar benim de aşağıda baskı oluyor bazen idranın varmışta sıkıyormuşsun gibi
hafif ağrı ile birlikte..
aa benımkıde cok ugrasıyor orayala ya , acaba gobek delıgını cıkısmı sanıyorlarevet evet ondandırvalla benim kız enteresan geçen de 3-4 gün boyunca göbek deliğimle uğraştı durdu ayyy nasıl huylanıyorum bi bilsen çook araştırmacı bu balıklar çoook
süt yok ki yanımda... offf su bile fayda etmiyooffff çok feci bişey oo..
bana süt iyi geliyor bi dene istersen..
bn akşamları 15dk kadar yürüyorum 4tane trafik ışığı geçiyorum bi yerde orda azcık acele yürüyorum orayı geçince batma gibi bi ağrı oluyo yırtılıyomş gibi hissediyorum bendeYa kızlar nerdeyse bir aydır tam göğsümün altından başlayan göbek derim ve içi inanılmaz sızlıyor... öksürünce tıksırınca dahada bir acıyor... sanki içerden bişeyler kopmuş... Pazartesi kontrolde soracam da böyle olan varmı aranızda?
aa benımkıde cok ugrasıyor orayala ya , acaba gobek delıgını cıkısmı sanıyorlar
yemek borusu benimde öyle oluyo hele sabahları mahvediyo beni, gün içinde de yediğim şeye göre yanması artıyo. ev yemekleri yapan bi yerde yiyorum 2 gündür yanmam olmadı çok şüküryemek borum cayır cayır yanıyo Allahım sen yardım et...
napıcam ben yaaa...
1 saat önce bikaç tane eti burçak yedim yemez olaydım... yandım yandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?