2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende saçlarımı kestirmeyi çok istiyorum. Şekli falan herşey bozuldu ama bekliyorum işte doğumu
Hamileyken saç kestirilmemesi bize özgü hurafelerden bence.Başka ülkelerdeki anneler kestirmiyor mu onların nesli tükenmeliydi gerçek olsaydı.Bu tür tabuları yıkmak bizim elimizde biz inanırsak bu hurafelere bizim çocuklarımıza da miras kalacak.Saçla çocuğun hiç alakası yok aslaaaa....Ben kestirdim ilk sıralar doğuma yakın yine kestireceğim.

Bi de büyüyen beşik gelince alınması zorunlular var tabi, onlaır unutmuşum

EKSİKLER :
Bi üste bi yavrulayan kısma yatak, alez, uyku seti ve nevresim

Benim kızım 14 aylık şimdi.Ayynı senin istediğin gibi güleç yüzlü bıcır bıcır konuşuyor, (çenesiz ) çok neşeli uyumlu bir bebek...Senin ki de öyle olur inşallah

Bi de büyüyen beşik gelince alınması zorunlular var tabi, onlaır unutmuşum

EKSİKLER :
Bi üste bi yavrulayan kısma yatak, alez, uyku seti ve nevresim

eksikler hiç bitmez ama ben toparladım gibi zaten çok abartmadım:) arabası ve ana kucağı kaldı gibi

göğüs kremi
göğüs pedi
küvet seti
kendime pijama terlik gecelik çorap vs.
çanta
alt açma
off eksik çok dahaaaa

-banyo malzemeleri
-kozmetık urunlerı
-kundak battanıye
ve ufak seylerı saymıyoruz galıba degıl mı :)

Yok yazdım ben
Sette eksik çıkan pişik kremi, ateş ölçer, alt açma, emzirme sütyeni mesela. Bunları bir kargoda söylerim denk gelirse beğendiklerim

Yok yazdım ben
Sette eksik çıkan pişik kremi, ateş ölçer, alt açma, emzirme sütyeni mesela. Bunları bir kargoda söylerim denk gelirse beğendiklerim
ozaman pratık alt açma
bebek deterjanı
bir kaç tane çamaşır daha alıcam alt çamaşır
lohusa terlıgım ve tacım
hıjyenık ped
aklıma gelenler bunlar sımdılık

aaa birde bebek deterjanı var

halılar yıkamaya verilecek
koltuklar silinecek
arka odaya fon perde alınacak uygun bulabilirim inşallah.

ozaman pratık alt açma
bebek deterjanı
bir kaç tane çamaşır daha alıcam alt çamaşır
lohusa terlıgım ve tacım
hıjyenık ped
aklıma gelenler bunlar sımdılık

Ped bende de yok, nasıl alınıyo adetken kullandığımızdan değil dimi ne diye geçiyo onu da ekliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…