2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bana da fon lazımm ucuz yoldan nasıl halletsem acaba
sonraya bırakamam doğumdan sonra kaldımı olmaz içim rahat etmezzz

Yakın bi perdeciye git güzle bi turkuaz tonu beğen, sizin cama göre yapsınlar
En uygun öyle olur ve uğraşmazsın

Bende lohusa terliği,emzirme sütyeni,atleti,çamaşır,ped,bebek banyo filesi yok neyse daha 10 haftam var inşallah

Göğüs kremim felan yok.Ama almıycam sanırım.Ayva çekirdeğinden doğal bir karışım yapıyorlarmış.Ondan yaptırtıcam.Kızımda hiç böyle bir sorunum olmadı.
Birde süt pompası problemi var.Evde medela var.ama 5,5 yıl önce kullandım.Onun durumuna bakıcam.Olmazsa avent yada lansinoh elektrikli alıcam

Benim batma var tam o kısımda

bn akşamları 15dk kadar yürüyorum 4tane trafik ışığı geçiyorum bi yerde orda azcık acele yürüyorum orayı geçince batma gibi bi ağrı oluyo yırtılıyomş gibi hissediyorum bende

Batma veya bir hareketten sonra acıma değil sandi ordaki kasmı etmi ne desem yırtılmışda yeri acıyor gibi.. canımı yakıyor.

Kızlar ben aldıklarımı yazayım.siz hem kendi eksiklerinizi hem benimkileri görün:)
Oda için:
Beşik
Dolap
Yatak
Uyku seti
Halı perde
Avize
Kıyafetler:
Çıtçıtlı uzun kollu ve kısa kollu badiler
İçe giydirmek içim patikli ince tek altlar
Pijama takımları
Hastane çıkışı ve takımlar
Tulumlar
Patik ve çoraplar
Yedek eldiven ve şapkalar
Örme yada penye yelekler
Önlükler
Penye battaniyeler
Kalın battaniyeler ve dışarıda giymesi için kalın şapka
Havlu
Kıyafetleri asmak için askı
Sağlık ve bakım:
Küvet kova maşrafa file
Şampuan
Kulak silme çubuğu
Burun aspiratörü
Ağız silme mendili
Sırta koyma mendili
Biberon
Emzik
Tırnak makası
Tarak fırça
Emzik biberon yıkama deterjanı
Biberon yıkama fırçası
Kullan at alt açma
Pofudik alt açma
Pratik alt açma
Bez
Pamuk
Islak mendil
Deterjan
Çamaşır filesi
Emzirme önlüğü
Emzirme yastığı
Yan yatma yastığı
Kendime:
Bebek bakım çantası
Göğüs pedi
Göğüs kremi
Lohusa sütyeni ve atleti
Kullanmadığım hamile külotları var onları kullanıcam
Gecelik sabahlık
Pijama sabahlık
Taç ve terlik takımı
Şerbet takımı süsü
Normal terlik
Büyük olarak oto tipi anakucağı aldık
BENCE EKSİKLER
Bebek arabası
Ateş ölçer
Süt sağma makinesi
Takı yastığı
Kapı süsü

Eksik varsa söyleyin lütfen...

Bu arada kızlar bebeğe pişik kremi alırken Nivea almayın.Ben kızımda kullandım memnun kalmadım.Resmen bebeğin poposunda kuruyor yavrum uff ufff diye gösteriyor bakıyorum kasığında kireç gibi donmuş.O yüzden kullanmıyorum onu onun yerine hani tüpün içinde yağlı arko kremleri olur ya ondan kullanıyorum ipek gibi yapıyor.Dalin pişik kremi nasıl onu bilmiyorum kullanan varsa tavsiyelerini yazsın lütfen :)

ben uzunlardan aldım gece kullanılan. ama hasta bezi falanda al dediler lazım olurmu bilmiyorum almadım
Hasta bezi normal doğumda işe yaramaz sezeryan olanlara lazım.Tabi bir de yatak için de koruyucu lazım.Ama normal doğumda çocuk bezi de kullanabilirsin...Çünkü normal ped yeterli olmaz.

evet evet ondandır valla benim kız enteresan geçen de 3-4 gün boyunca göbek deliğimle uğraştı durduayyy nasıl huylanıyorum bi bilsen çook araştırmacı bu balıklar çoook
Benim kizda çok seviyor göbek deligimle uğraşmayı,bide ben ameliyatliyim karnimi gerdirmistim,göbek deligim biraz hassas kız tepindikce ben hem gidiklaniyorum hem cisim geliyor

Senin liste iyi bence, tamam gibi
Ben sende görünce emzirme önlüğünü fark ettim, yastığını almıcam, avize, süt pompasını da doğumdna sonra bile alsam olur herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…