- 5 Ağustos 2014
- 2.312
- 1.402
- 178
meltem doktora gitmedinmiCanim is tecrubem yok ama boyle seyler can skici olmali..
Dogum iznine ayrilacaksin onu dusun..
Sikma canini..
Yarın zaten cuma sene bitti .. Aklıma Da geldi 2015 oldu rapor hakkım dolmasın dedim ..iş yeri stresi çok kötü oluyor. o yüzden ben rapor aldım ay ortasından beri evdeyim. senede 40 gün rapor hakkın var bu hafta ve önümüzdeki haftaya alıp evde dinlen. keyfine bak. 2015 de zaten doğm iznine cıkcaksın
Ay geçmiş olsun canım yauc gundur yazamadim onceki aksam utu yaparken utulediklerimi yataga goturuyordum saniye icinde her yer aniden karardi ve one dogru yuzustu devrildim karnimin ustune dustum.hemen hastaneye kaldirdilar nst ile bakildi sorun gozukmedi ertesi gun cok agrim olunca tekrar hastaneye gittik radyoloji de ayrintili ultrason ve nst vs bir suru sey yapildi cok sukur elhamdülilah bebegimiz iyi.benim agrilarim birkac gun daha devam edecekmis kaburgalarimda ezilme vs var.kollarim bacaklarim da kas gerilmesi var Rabbime bin sukur bununla atlattik
Doğumdan sonra 6 ay ücretsiz izin yapıcam inş. Belki biraz bencilcedir ama dinlenmek istiyorum bebeğimi kucağıma alacağım gün geldiğinde dinlenmiş ve daha az stresle onunla ilgilenme istiyorum. Bide bebeğiminde bakıma ihtiyacı olduğunu düşünüyorum çalışınca yürüyüşe vaktim olmuyor eve zor atıyorum kendimi yürüyüş yapayım süt yumurta besleyeyim hem onu hem kendimi şımartayım biraz :) ha dayanabilirsem maksimum 34 e kadar dururum
Canım takmasana kafana birşeyi çok şükür eşinde ciddi bir sorun yok ailesi ise tipik aileGunaydin kizlar..izinliyim ve uyuyamadim off
Bu aradanomatter in sayfasına baktım dun akşam üzeri girmiş sayfaya. Ama bi şey yazmamış..
İyidir herhalde..
Dinlen biraz kötü oluyor sonra yatınca çıkıyor acısı
Gunaydinn.. Evdeyim telefondan ara ara rip bakiyoruk ama herseyi takip edemiyorum simdi tesadufen adimin gectigini gordum...
Pzt izinliydim kardesinle eminonune gittim hastne mevlut vsde dagitilcak ikram edilcek suslencek seyleri almaya.... 5-6 saat arliksiz ye bisey yemeden yurudum belim falan koptu tabi.... Normalde kipir kipir olan bebek o gun cok az oynayinc da korktum gece bile uyuyamadim hareketlerini bekledim sali gunu doktora gittim son gunlerde cok mu yoruldun dedi doktor ben bisey demeden evet ddm meger biz yorulunca onlar da yoruluyor hareketleri azaliyormus onlara noluosa yattiklari yerden:) hazir firsat buomusken rapor aldim ven de bu haftayi kapattim:) supermis evde olmak yaa... Bugun de kahvaltiy aannemi teyzemi kardesimi cagrdim hazirlarim simdi... Once yedirip sonra calistiricam, camasir odamizi(copluk) bebegin gardrobunun falan yerlesebilecegi hale getircekler toplayip...
Kvalidemin ceyiz olarak verdigi 4-5 yorgani fa yer acmak icin geri vercem bozulmaz ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?