2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yarın zaten cuma sene bitti .. Aklıma Da geldi 2015 oldu rapor hakkım dolmasın dedim ..

Veeee bu sıkkınlığın sonu ;((((( mide ağrım başladı Ülser devreye girdi .... Ne diyim yaaaaaa(

Ay geçmiş olsun canım ya

Hmm anladım canım valla iyi olur bak ben de özendim şimdi

Günaydın kızlar hayırlı cumalar hasta arkadaşlarım geçmiş olsun.cani sıkkın olanlar yapmayın bebeğinizi düşünün. Herşey yoluna girecek inş.

Günaydın KV sorunları konuşulmuş baya, caniniz daha az sikilsin şükredin diye KV ile birlikte yasadigimi söylese m. Calisiyorum 3 yasinda bir kizin var isten gelip 7 aylık hamile halimle yemek yapiyorum yerinden asiri agirligindan dolayı hiç kimildamayan kadinin nazini dinliyoruz, canim şunu istiyor gelin yapmiyor diye kizlarina şikayet ediyor bir de, kendi dillerinde çerkezce, cevap türkçe olunca anlıyorum dedikodum yapiyo

Bu arada nomatter in sayfasına baktım dun akşam üzeri girmiş sayfaya. Ama bi şey yazmamış..
İyidir herhalde..

Gunaydinn.. Evdeyim telefondan ara ara rip bakiyoruk ama herseyi takip edemiyorum simdi tesadufen adimin gectigini gordum...
Pzt izinliydim kardesinle eminonune gittim hastne mevlut vsde dagitilcak ikram edilcek suslencek seyleri almaya.... 5-6 saat arliksiz ye bisey yemeden yurudum belim falan koptu tabi.... Normalde kipir kipir olan bebek o gun cok az oynayinc da korktum gece bile uyuyamadim hareketlerini bekledim sali gunu doktora gittim son gunlerde cok mu yoruldun dedi doktor ben bisey demeden evet ddm meger biz yorulunca onlar da yoruluyor hareketleri azaliyormus onlara noluosa yattiklari yerden:) hazir firsat buomusken rapor aldim ven de bu haftayi kapattim:) supermis evde olmak yaa... Bugun de kahvaltiy aannemi teyzemi kardesimi cagrdim hazirlarim simdi... Once yedirip sonra calistiricam, camasir odamizi(copluk) bebegin gardrobunun falan yerlesebilecegi hale getircekler toplayip...
Kvalidemin ceyiz olarak verdigi 4-5 yorgani fa yer acmak icin geri vercem bozulmaz ins

Korkuttun bizi ya.. uzun zaman girmeyınce bı sey oldu sandık..
iyi olmana sevındım artık cok yorma kendını :)
Afiyet olsun o zaman şöyle ailenle keyifli bi kahvaltı ne guzel olur :)

amaa bırak onlar çalıisın sen yıne yorma kendını :)
uzun sure sessız kalma merak edıyoruz :)

Gunaydjn kızlar.benim bebisjm gobek dediğimiz orda sanki biraz asagida gibi geldi cok yürüyünce falan kasiklarimda hissediyorum.kötüyüm daha yukarda olması gerekmiyor muydu ?

Kızlar günaydın.
Akşm tansiyon 15 i bulunca yakın bi hastanenin aciline gittim.bi güzel azar işittim nerdeyse kovucaktı doktor beni,hiç dinlemedi nerdeyse.zengin hastanelerine gidip,böyle sıkışınca acile onlara gidiyomuşuz.ben tansiyon hastasıymışı ,böyle yaparsam karambole gidermişim falan delirtti beni.
Ben onu bastırıp söylenince sakinleşti biraz.neyse testler istedi birsürü.hiçbirinde bişi çıkmadı.ama yarın doktoruna git ilaç başlasın iyi değil bu durum sanki sularda sınırda gibi geldi bana dedi
Gece geçmek bilmedi çok moralim bozuldu.buhün doktoruma gidicem bakalım.dua edin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…