2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

O anlamaz ya bana demişti bi kere zaten hasta yatakta da olsan geleceksin falan.
Amaann.. kavga etmiş hasta etmiş kocasını.. ben laf sokmadım o durmadı sankı adamı ben hasta etmısım

Allah sanada sabir versin valla meltem ya hasta olsanda geleceksin ne demek ua

Bugun kontrolüm vardı oğlumu çok göremedim pozisyonundan dolayı ama maşAllah durumu çok iyiymiş haftası 28/1 kilosu 1200 gr olmuş büyümüş paşam bende bir ayda 2 kilo almışım toplamda 10 kilo almışım

Canım senin tarih daha başkaydı sanki neden böyle erkene geldi ?

Cok gecmis olsun

Sabah Neşeli Neşeli günaydın dedim şuanda canım bi o kadar sıkkın(( iş yerinden dolayı.. Yeni binaya taşındık ve olmak oturmak istediğim yerde Değilim( belki komik gelecek sizlere ama ne kadar desemde ben burayı istemiyorum içim ısınmadı yerleşesim bile yok diye neymiş çekiliş yapıldı sana orası çıktı kabul edeceksin .. Ki çekilişten öncede dedim ben burayı istiyorum sizlerin gözü olan yerde benim gözm yok diye (( 7 Yıldır hiç ayaklarım geriye gitmemişti gönlümden içimden hiç gelmiyor yeni yere gitmek (( ne de olsa 2 ay sonra yokum diyorum ama içimden yine de gönlüm çok kırık.. Ve oranın en kıdemlisi de benİm... Çok kızgın kırgınım içimde damla iş şevkim kalmadı ... Ne kadar kötü bi duygu bu ya (( yani başka şehire tayin isteyesim bile var o derece içimi soğuttular.. Sağolsunlar... En büyük adaletsizlik adaletin içinde

Ben manuel olandan düşünüyorum aventin nasıl acaba?

ates olcer biz braun kullaniyoruz ev icin kulaktan olcer canta anane vs icin de yine braun un esnek uclu koltuk alti olanindan memnunuz.eski tip civali cam derece buyuyene kadar cok riskli.ogluma hastanede koydular kucuktu.koltuk altinda kirildi.kesildi koltuk altindan cok sayida damar geçiyor ayrica icindeki civada bulasti atesi yetmezmis gibi bir de onunla ugrasmistik.hala cam derece kullanmiyorum

Ben bunaldim artik.. Hic degerim yok. Her zaman onlarin hastaligi benimkinden onemli oldu. Bu sefer de kalkip gidecektim ama basimi kaldiracak gucum yok. Gitsem de olacaklari biliyorum trip cekicem.

Ya zaten anasi babasinin evine gidince bu erkeklere bi sey oluyor. Hep bi seyler soyleme cabasi :)
En iyisini yapiyosun ya kimse icin taviz vermeyeceksin kendinden..
Sen sofralar kursan hizmetler etsen yer icerler demezler de aman sen hamilesin..

Kızlar yazdıklarınızı okudukça çok üzüldüm bu dönem böyle sorunlar çok yıpratıcı olmalı kv kp aile koca sıkıntısı çekenlerin Allah yardımcısı olsun

Benimde hiç değerim yokmuş(
Kendinizi bu kadar üzüp meleklerinizi strese sokmayın onlara yazıkk bol bol dua edip kulaklarınızı tıkayın erken yatın eşinizide duymazsınız ozamn belki

ben de bugun saygisizlik ettim kv ye sanirim kirildi ve vicdanen cok rahatsizim.aramiz oyle canciger degildir ogluma bakiyor Allah razi olsun bugjn ogleden sonra ben yokken bize gelmis oglani almaya yorulmayayim diye.evi supurmus etmis salonda koltuk vs yer degistirmis ben de gorunce birden kizdim begenmedim niye duzeni degistin dedim bozuldu gitti.niye o kadar tepki verdiysem.sus iste gidince eski haline getirirsin dimi.dilin kemigi yok icim icimi yedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…