O anlamaz ya bana demişti bi kere zaten hasta yatakta da olsan geleceksin falan.
Amaann.. kavga etmiş hasta etmiş kocasını.. ben laf sokmadım o durmadı sankı adamı ben hasta etmısım
Canım senin tarih daha başkaydı sanki neden böyle erkene geldi ?Şaka maka 33.haftadayım
7 hafta var o da 40.haftasını beklerse
Fena yusufluyorum
Kansızlıkta vardı bende ameliyatta önemli diye, bugün kan sayımı için kan verdim
Bi arada tiroide gitmem lazım yine
Beynim sulandı bi de kaıdn doğum var tabi
Eskiden bu kadar gidilmiyomuş biz çok sık gidiyoruz bi de çalışınca arada çekiniyorum çok üst üste geliyo randevulaırm diye
İşyerinde de son 1 ayım, bazen üzülüyorum sanki
Deli miyim neyim
Kızım doğunca tam tersi olurmuş öyle diyolar
uc gundur yazamadim onceki aksam utu yaparken utulediklerimi yataga goturuyordum saniye icinde her yer aniden karardi ve one dogru yuzustu devrildim karnimin ustune dustum.hemen hastaneye kaldirdilar nst ile bakildi sorun gozukmedi ertesi gun cok agrim olunca tekrar hastaneye gittik radyoloji de ayrintili ultrason ve nst vs bir suru sey yapildi cok sukur elhamdülilah bebegimiz iyi.benim agrilarim birkac gun daha devam edecekmis kaburgalarimda ezilme vs var.kollarim bacaklarim da kas gerilmesi var Rabbime bin sukur bununla atlattik
Arzumun hangi modelini aldın canm paylaşırsan iyi olur bende araştırıyorum.cantasına atarsın bitane koltuk altından olcmeli veya ıyı bır sey alacaksan ben arzumun aldım bakalım memnun kalcakmıyız bıtane de cabuk alırım.
Canım geçmiş olsun şimdi okudum nasıl oldun ?eşim öğlen yemeğine geldi gitti ama geri gel dedim..
kendmi hiçiyi hissetmiyorum.. yataga girdim gelsin yanımda dursun..
dizlerim titriyo başım dönüyo ya..
bi de adet sancısı çekiyorum..
Hastane için hasta bezi alın diyorlar ben öyle yapıcam.Ped bende de yok, nasıl alınıyo adetken kullandığımızdan değil dimi ne diye geçiyo onu da ekliyim
Ben manuel olandan düşünüyorum aventin nasıl acaba?Göğüs kremim felan yok.Ama almıycam sanırım.Ayva çekirdeğinden doğal bir karışım yapıyorlarmış.Ondan yaptırtıcam.Kızımda hiç böyle bir sorunum olmadı.
Birde süt pompası problemi var.Evde medela var.ama 5,5 yıl önce kullandım.Onun durumuna bakıcam.Olmazsa avent yada lansinoh elektrikli alıcam
ben avent manuel aldimBen manuel olandan düşünüyorum aventin nasıl acaba?
ayy okurken ben bile sinir oldum,allah yardimcin olsun. Benim.esimde yilbasinda ne yapacağız diye sordu sabah babasigildeydi anladım hemen bize gelme planlarinin olduğunu valla kendimi hic yoramam yemegimi yiyip TV karşısında ayaklarimi uzatacam dedim,o kadar misafir kaldiramam.soranlara soyle leyla rahatsız da dedim,aksam bize gelin diyen yok,sesimiz cikmadikca sırtı mıza binmekten vazgecmezler
ben hic hasta bezi kullanmadim gece pedi yeterli olmustu.cok yogun olursa bebek bezi konulabilir onu da denedim ilk gun.rahat edemedim.Hastane için hasta bezi alın diyorlar ben öyle yapıcam.
Ben bunaldim artik.. Hic degerim yok. Her zaman onlarin hastaligi benimkinden onemli oldu. Bu sefer de kalkip gidecektim ama basimi kaldiracak gucum yok. Gitsem de olacaklari biliyorum trip cekicem.
Ya zaten anasi babasinin evine gidince bu erkeklere bi sey oluyor. Hep bi seyler soyleme cabasi :)
En iyisini yapiyosun ya kimse icin taviz vermeyeceksin kendinden..
Sen sofralar kursan hizmetler etsen yer icerler demezler de aman sen hamilesin..
Kendinizi bu kadar üzüp meleklerinizi strese sokmayın onlara yazıkk bol bol dua edip kulaklarınızı tıkayın erken yatın eşinizide duymazsınız ozamn belkiBenimde hiç değerim yokmuş(
Benimde hiç değerim yokmuş(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?