2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ya kızlar bikaç saattir tansiyonum 14/9 birtürlü dşmüyo.iyice panik yaptım.çokmu yüksek ve nasıl düşürücem.arada 15 e yakın çıkıyo büyüğüm

Ya kızlar bikaç saattir tansiyonum 14/9 birtürlü dşmüyo.iyice panik yaptım.çokmu yüksek ve nasıl düşürücem.arada 15 e yakın çıkıyo büyüğüm

Tatlim limonlu su ic faydasi olur da niye boyle oldu hep mi yuksekti?

Geçen ay doktora gitmiştim. Tansiyonumu ölçtü hemşire. Yüksek çıktı. 15/7 miydi neydi. Hayatımda hiç o kadar yüksek çıkmamıştı. İlk gebeliğimdede yoktu. Yorgundum. Bide idrara sıkışıktım. Wc ye gittim. 5-10 dk. durdum tekrar aynı çıktı.
sonra biraz daha dinlen dediler. Çok şükür normale dönmüştü. BEnimki yorgunluktandı. Randevuyada geç kaldım diye alel acele merdivenleri çıkmıştım. Ama düşmeseydi beni bırakmıyacaklardı.

Kesinlikle önemli birşey. Birde ikiz bebişlerin olacak. Hastaneye gitmeni tavsiye ederim.

Gecms olsun cnm. Allh korumus. Insllh daha ii olursnz. Rabbim sifa versin

Ay çok geçmiş olsun canım

rahatsız olan arkadaşlara çok üzüldüm geçmiş olsun hepinize artık az kaldı kendimize ve bebeklerimize daha çok dikkat etmeliyiz. bizim bugun kontrolumuz vardı oğlumu gördük göbüşü var yanakları tombik tombik parmağını emip duruyo 27+2deym 1250gr olmuş oğlum bende 8,5 kilo aldım.

Canim is tecrubem yok ama boyle seyler can skici olmali..
Dogum iznine ayrilacaksin onu dusun..
Sikma canini..
Aklımdan çıkmıyor içim huzursuz ... Hani rüya görürsün ayy iyi ki rüyaymış dersin ya onu demek istiyorum ( ama gerçek işe gitmek istemiyorum gitsemde kimse ile tek kelime etmek istemiyorum bu da tepki olacak eminim çünkü yüzümün asıklığını hiç saklayamam

bende baş ağrısı oluyodu doktoruma sordum tansiyonunu sürekli ölç dedi. 14 olursa hemen gel dedi. yüksek tansiyon tehlikeliymiş bebek içinde anne içinde. doğumdada cok uğraştırıyomuş. doktoruna görün istersen

Canim stres yaptikca dusuremezsin biraz sakinlesmeye calis birde numarasi varsa doktorunu arayip bir danis

iş yeri stresi çok kötü oluyor. o yüzden ben rapor aldım ay ortasından beri evdeyim. senede 40 gün rapor hakkın var bu hafta ve önümüzdeki haftaya alıp evde dinlen. keyfine bak. 2015 de zaten doğm iznine cıkcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…