Ya kızlar bikaç saattir tansiyonum 14/9 birtürlü dşmüyo.iyice panik yaptım.çokmu yüksek ve nasıl düşürücem.arada 15 e yakın çıkıyo büyüğüm
Ya kızlar bikaç saattir tansiyonum 14/9 birtürlü dşmüyo.iyice panik yaptım.çokmu yüksek ve nasıl düşürücem.arada 15 e yakın çıkıyo büyüğüm
Herzaman normaldi en son p.tesi sağlık ocağında da normal çıktı.akşam üzeri bi ölçeyim dedim.düşmek bilmediTatlim limonlu su ic faydasi olur da niye boyle oldu hep mi yuksekti?
Gecms olsun cnm. Allh korumus. Insllh daha ii olursnz. Rabbim sifa versinuc gundur yazamadim onceki aksam utu yaparken utulediklerimi yataga goturuyordum saniye icinde her yer aniden karardi ve one dogru yuzustu devrildim karnimin ustune dustum.hemen hastaneye kaldirdilar nst ile bakildi sorun gozukmedi ertesi gun cok agrim olunca tekrar hastaneye gittik radyoloji de ayrintili ultrason ve nst vs bir suru sey yapildi cok sukur elhamdülilah bebegimiz iyi.benim agrilarim birkac gun daha devam edecekmis kaburgalarimda ezilme vs var.kollarim bacaklarim da kas gerilmesi var Rabbime bin sukur bununla atlattik
Benim gittiğim hastanede sezeryan 800 + epidural 300Diğer hastane bana 1500 sezeryan ama isteğe bağlı sezeryan olursan 3000 olur fiyat dedi oha filan oldum
Ay çok geçmiş olsun canımuc gundur yazamadim onceki aksam utu yaparken utulediklerimi yataga goturuyordum saniye icinde her yer aniden karardi ve one dogru yuzustu devrildim karnimin ustune dustum.hemen hastaneye kaldirdilar nst ile bakildi sorun gozukmedi ertesi gun cok agrim olunca tekrar hastaneye gittik radyoloji de ayrintili ultrason ve nst vs bir suru sey yapildi cok sukur elhamdülilah bebegimiz iyi.benim agrilarim birkac gun daha devam edecekmis kaburgalarimda ezilme vs var.kollarim bacaklarim da kas gerilmesi var Rabbime bin sukur bununla atlattik
Limon ve sarımsak iyi gelirYa kızlar bikaç saattir tansiyonum 14/9 birtürlü dşmüyo.iyice panik yaptım.çokmu yüksek ve nasıl düşürücem.arada 15 e yakın çıkıyo büyüğüm
Dinlen biraz kötü oluyor sonra yatınca çıkıyor acısıAyy eve geldiğimden beri hiç oturmadım
Çamaşır yemek bulaşık derken pertim çıktı
Canım bende manuel olanı var. Oğlum da işe başladığımda kullanırım diye almıştım. Çok yorucu alacaksan elektrikli olanını alBen manuel olandan düşünüyorum aventin nasıl acaba?
Aklımdan çıkmıyor içim huzursuz ... Hani rüya görürsün ayy iyi ki rüyaymış dersin ya onu demek istiyorumCanim is tecrubem yok ama boyle seyler can skici olmali..
Dogum iznine ayrilacaksin onu dusun..
Sikma canini..
Bir dr görün canım inşallah önemli değildir geçicidirYa kızlar bikaç saattir tansiyonum 14/9 birtürlü dşmüyo.iyice panik yaptım.çokmu yüksek ve nasıl düşürücem.arada 15 e yakın çıkıyo büyüğüm
bende baş ağrısı oluyodu doktoruma sordum tansiyonunu sürekli ölç dedi. 14 olursa hemen gel dedi. yüksek tansiyon tehlikeliymiş bebek içinde anne içinde. doğumdada cok uğraştırıyomuş. doktoruna görün istersenYa kızlar bikaç saattir tansiyonum 14/9 birtürlü dşmüyo.iyice panik yaptım.çokmu yüksek ve nasıl düşürücem.arada 15 e yakın çıkıyo büyüğüm
iş yeri stresi çok kötü oluyor. o yüzden ben rapor aldım ay ortasından beri evdeyim. senede 40 gün rapor hakkın var bu hafta ve önümüzdeki haftaya alıp evde dinlen. keyfine bak. 2015 de zaten doğm iznine cıkcaksınSabah Neşeli Neşeli günaydın dedim şuanda canım bi o kadar sıkkın(( iş yerinden dolayı.. Yeni binaya taşındık ve olmak oturmak istediğim yerde Değilim ( belki komik gelecek sizlere ama ne kadar desemde ben burayı istemiyorum içim ısınmadı yerleşesim bile yok diye neymiş çekiliş yapıldı sana orası çıktı kabul edeceksin .. Ki çekilişten öncede dedim ben burayı istiyorum sizlerin gözü olan yerde benim gözm yok diye (( 7 Yıldır hiç ayaklarım geriye gitmemişti gönlümden içimden hiç gelmiyor yeni yere gitmek (( ne de olsa 2 ay sonra yokum diyorum ama içimden yine de gönlüm çok kırık.. Ve oranın en kıdemlisi de benİm... Çok kızgın kırgınım içimde damla iş şevkim kalmadı ... Ne kadar kötü bi duygu bu ya (( yani başka şehire tayin isteyesim bile var o derece içimi soğuttular.. Sağolsunlar... En büyük adaletsizlik adaletin içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?