2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Pzt ise baslayinca gunde 8 saat KK mesaim de basliyor ztn
Pzt de oyle korktum ki sali gunu pazara gitmekti asil hedefim ona bile gitmedim korktum ustuste yorulmaya...
5 liraya penye battaniye ucuz gecelikler fln var diyodunuz cok heves etmistim de kaldi..
Annem de cok kizdi sen kendini eski halinde saniyorsun hala kabullen artik hamile oldugunu diye

Yuksek tansiyon onemli ben de ger basim agridiinfa olctruyorum sen naisl anladin yukseldigini...
Bi ilacla dengeler herhalde doktorun bi de surekli yuksek degildir mhtmln...
Tuzu fln kesmek gerekio sanirim...
Ama o suyun sinirda muhabbetini hic kafaya takma kendi doktorundan duyana kadar...
Sacma sapan bi doktor bise diyo uydurup bosuna uzuldugunle kaliyosun benim de 5 gun onde bbege bi hafta geride demisti sekeryuklemesi yaptrdgm poliklinikteki doktor, bi hafta kafaya takmistim

Geçmiş olsun canım inşallah diğer doktorun korkuttuğu kadar değildir. Zamanında sağlıkla al bebişlerini kucağına

Gunaydjn kızlar.benim bebisjm gobek dediğimiz orda sanki biraz asagida gibi geldi cok yürüyünce falan kasiklarimda hissediyorum.kötüyüm daha yukarda olması gerekmiyor muydu ?

Benimkinin de basi asagida ayaklar yukardaydi durmadan karnimda bi ayak trafigi vardi kaldiirp kaldirip indiriyodu bi cikini geciodu aurekli
Bikac gundur eskidenki gibi kasiklarima vuruyo yukarda cok nadir hareket var meger tekrar ayaklari asagi vermis tekmeleri asagiya vuruyo
Seninki de oylefir muhtenelen ama yukarda oynamasi daha keyifliydi donsun tekrar diye bekliyorum

artık masada oturmakta işkence haline gelmeye başladı

çok geçmiş olsun neden öyle bir şey dedi ki sen istediğin hastaneye gidersin..
güzel düşün güzel olsun mübarek gün güzel haberlerle dön inş..

Canım ALLAH şifa versin.. O doktor da saçmalamış..
İnşaallah dediği gibi bi durum yoktur.. kendını uzup tansıyonunu daha da yukseltme..

Adam manyaktı,dinlemedi beni hiç.en sonunda ben ,ben doktor seçerim siz hasta seçemezsiniz vs.diyince hızlı hızlı işaretledi testleri.çok moralimi bozdu ya.ilaç verdi tansiyon için ama kendi doktorum vermeden kullanmıycam.ben arada bi ölçeyim dedim öyle gördüm yükseldiğini...

Erdemin de bi dediğini bi dediği tutmuyo fiks bi fiyatı yok heraldi. Kime sorsam farklı fiyat söylüyo erdemde doguran.

görücez bakalım :)

zaten bebeğimizi düşünmesek herşey daha ürkütücü olur.. dün doğum yapan arkadaşım lağman kesik bunları o anda anlamıyorsun bile dedii takma kafana

O bezi kullanan bir kac arkadasim var cok memnunlar. Dediklerine gore ucuz degilmis sanirim ben hic bakmadim daha fiyatina.

canım bana uygun dediler bende şu anda fiyatını hatırlamıyorum ama beze baktım yanlıs degılse 15-16 civarı birseydi ama kaclıydı bılmıyorum.

Arzumun hangi modelini aldın canm paylaşırsan iyi olur bende araştırıyorum.

http://www.e-bebek.com/arzum-ar-863-bebbe-kulaktan-ve-alindan-ates-olcer_ARZ-AR863 ben bu modelini aldım canım e bebekden 59.90 a

Günaydınlar herkese , hayırlı cumalar

kızlar dün aksam arkadasımın gelecegını soylemıstım ya
bez ile ilgili yeni doğdugunda premium care 1 numara kullan dedi içi pamukmuş..
uni baby ın ıkı cesıt ıslak mendılı varmıs unıbaby yenıdogan al dedı ıslak pamukmus katkısız fiyatı dıgerlerıne gore bıraz daha pahalıymıs
bebedor un cam bıberoununu almıstım. camını kullan ama başlığını avent ile değiştir dedi
en iyi biberon avent ve dr brown mus bı kac ufak tuyoo
duydukca bılgılenıyoruz

gunaydin hanimlar, temassız ateş ölçer alanınız oldu mu? en iyisi bunlarmış ama bana fiyatları yüksek geldi biraz, gerekli midir ki...

cnm gecmıs olsun hayırdır.. insallah kotu bı durum yoktur.

Cesurarya geçmiş olsun canım,sakin ihmal etme,o Dr da sacmalamis yani,istediğim zaman istediğim Dr a giderim onami soracakmisiz,zaten bu ara Dr lara gıcık oluyorum

Cok gecmis olsun. Inşallah bir sıkıntı olmaz. Iyi haberlerle gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…