2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hayirli cumalar kizlar, yataktan zor kalktim adet sancisi cekiyorum resmen korkmaya basladim kizimda cok hareketli, kendimi toparlayabilsem inip merketten deterjan alip kizimin esyalarini yikatacam ne olu ne olmaz

Hayirli cumalar kizlar, yataktan zor kalktim adet sancisi cekiyorum resmen korkmaya basladim kizimda cok hareketli, kendimi toparlayabilsem inip merketten deterjan alip kizimin esyalarini yikatacam ne olu ne olmaz
gecmiş olsun canım usutmus de olabılırsın dıkk et kolay gelsin hangı deterjandan alıyorsun

geçmiş olsun canm geçici birşeydir bu ara hepimize bi haller oldu ağırlaştık ondan herhalde birde mevsim değişken aman dikkat bebeklerimize

gecmiş olsun canım usutmus de olabılırsın dıkk et kolay gelsin hangı deterjandan alıyorsun

Saol canim bilmiyorum ama suan dogdugunu dusundumde sadece kiyafet aldim bari onlari yikayayim baska birseyini almadik, burdaki markette dalan gormustum inip alabilirsem iyi olacak

geçmiş olsun canm geçici birşeydir bu ara hepimize bi haller oldu ağırlaştık ondan herhalde birde mevsim değişken aman dikkat bebeklerimize

Saol canim insan korkuyo iste, birde bende erken dogmusum ama dedim ne oluyoo

KIZLAR İŞYERİ ÇIKIŞIMI VERDİ

Bana da aynısını yapıyorlar doğum izninden sonra çıkışımı verecekler... Aynı teraneyi banada dediler burası senin yerin senden iyisimi bulcaz vsvs

Bütün haklarını alsan bile dava açma hakkın herzaman var, unutma... tüm hakların izin Alo170 i ara bir görüş istersen.

korktum sımdı bana da yol vermesınler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…