2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben doktordan döndüm randevum vardı.26+3 üz oglum 1 kg olmuş 34 cm de boyu var maşallah.Şekerin 116 çıktı.Ama kan değerlerim düşmüş.Bizden haberler böyle.

Cekirgee tsh ım 1,8 e düşmüş bu seferde düşürdük ilacımı kesecekler acaba.Saat 3 de 1 daha sonuç göstermeye gidicem.

kızlar bu göbek bağı bandını bizmi alıyoruz acaba hastanede veriliyormu? bide düşene kadar kaç tane gerekiyor bundan

Bence 3 denizci takımlaıryla da kombinleyebilirsin

Gebelikte TSH 0,27-2,50 olmalı zaten
Normal aralığa gelmişsin şükür
İlacını kesmezler belki azaltırlar, 2,50 yi aşmaman laızm çünkü

Gebelik sonrası 4,50 ye kadar normal kabul edildiğindne o zaman tekrar ilaç dozu ayarlanacaktır
Benim de 2,50 den düştü ama kesmediler ilacı, çıkar diye korkuyolar

Müdürüm benden çok memnun 4 ay bile gideceğim için üzülüyo
İş adına yani
Başka şubeden biri gelicek te o da çok dikkatsiz diye hiç istemiyo ama başka da seçenek yok
Keşke biraz daha idare edebilseler +2 ayda ücretsiz kulansam 6 aylık olsa bebeğim en azından

Müdür iyi ama patron cimri memnuniyet karşılıklı olunca güzel..

bizde de tam tersi hatırlarsanız eski şirketten ayrıldığımda eski patronum çağırdı demiştim
gayet bonkör ve anlayışlı biri
bizde de müdür tripcan egosu tavan yapmış

Kanim 10.1 e dusmus , kan ilacida kullaniyorum , nasil yukselecek bu kan ya , kuru uxum fln yuklenmek gerek heralde yine pekmeze :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…