Saol canm daha güzelleri senin bebişinin olsunçok güzelmiş, güle güle kullanın :)
Sen öyle aşırıda kilo almadın sanki doktor ne dio sırt ağrın için
güle güle kullan canım malından memnun kalırsan haberımız olsun alırım belkı bende bır takımSağolum kızlar 4.yü aldım :)
http://www.hizlial.com/baysal-bebe-nevresim-tommy-yesil/10528084
Canım ben hiç cömert patron görmedim :)Müdürüm benden çok memnun 4 ay bile gideceğim için üzülüyo
İş adına yani
Başka şubeden biri gelicek te o da çok dikkatsiz diye hiç istemiyo ama başka da seçenek yok
Keşke biraz daha idare edebilseler +2 ayda ücretsiz kulansam 6 aylık olsa bebeğim en azından
Müdür iyi ama patron cimrimemnuniyet karşılıklı olunca güzel..
Kanim 10.1 e dusmus , kan ilacida kullaniyorum , nasil yukselecek bu kan ya , kuru uxum fln yuklenmek gerek heralde yine pekmeze :s
Hayırlı olsun güle güle kullansın bebişinSağolum kızlar 4.yü aldım :)
http://www.hizlial.com/baysal-bebe-nevresim-tommy-yesil/10528084
Maşallah şanslı ozamn sana da iyi hafta sonları görüşmek üzereDemetinki bonkörmüş
benimkinden,çok güzel modeli ve kumaşı.tavsiye ederim.
nasıl yani yaa ne garip insanlar var dünyada.hamile insanın psikolojisini hiç mi düşünmezler!!!KIZLAR İŞYERİ ÇIKIŞIMI VERDİ
Maşallah şanslı ozamn sana da iyi hafta sonları görüşmek üzere
canım ben yıllardan beri tiroid hastasıyım. tiroid ilacına başladığın gibi bir anda kesemez.bütün vücut dengen şaşar.yavaş yavaş azaltır,gerekirse keser.hele hamileyken hiç kesilmez..Bence 3 denizci takımlaıryla da kombinleyebilirsin
Gebelikte TSH 0,27-2,50 olmalı zaten
Normal aralığa gelmişsin şükür
İlacını kesmezler belki azaltırlar, 2,50 yi aşmaman laızm çünkü
Gebelik sonrası 4,50 ye kadar normal kabul edildiğindne o zaman tekrar ilaç dozu ayarlanacaktır
Benim de 2,50 den düştü ama kesmediler ilacı, çıkar diye korkuyolar
Benim müdür de 4 ay önceden karaları bağladı.Ne yapacağım sen yokken deyip duruyor.Bir ara çağırdı odasına yerine geçici birini bulsana,işi öğret,sen yokken yapsın,asgari ücret verelim dedi.Düşündüm kimse gelmedi aklıma,bulamadım,başka zaman olsa işssizlerin hepsi ararlar. Geçen gün yine çağırdı,ne oldu ne yapacağız sen yokken,bulmadın birini dedi.Benim sorunum değil ki,siz bulun dedim. Senin sağlığın için düşünüyorum,yoksa sürekli ararım dedi. Ben de '' aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor u duyarsınız' dedim. Adam çıldırdı :)))) Kim kendi yerine başkasını bulup getirir ki...Müdürüm benden çok memnun 4 ay bile gideceğim için üzülüyo
İş adına yani
Başka şubeden biri gelicek te o da çok dikkatsiz diye hiç istemiyo ama başka da seçenek yok
Keşke biraz daha idare edebilseler +2 ayda ücretsiz kulansam 6 aylık olsa bebeğim en azından
Müdür iyi ama patron cimrimemnuniyet karşılıklı olunca güzel..
güle güle kullan canım malından memnun kalırsan haberımız olsun alırım belkı bende bır takım
Hayırlı olsun güle güle kullansın bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?