2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sen öyle aşırıda kilo almadın sanki doktor ne dio sırt ağrın için

Bazi hamileler sirt agrisindan cok cekermis , fizik tedaviye gonderdi bem gitmedim , bide benim anemde teuzelerimde hep hamileliklerinde sirt agrisi olmus genetikmi diye dusunmedim degil , dr kemikler genisliyor ve dedigim.givi bazilari cok hoseder dedi. Ve sadeve geveleri uykuda agrio sabaha karsi uyandirio beni

İnternetten unibaby yenidoğan ıslak pamuk mendil siparişi vermiştim şu 12li olanlardan 49TL mi ne onlar geldi şimdi satıcı içine hediye olarak göğüs pedi ve galactaco yeni emziren anneler için süt arttırıcı damla koymuş küçük bi şişe
bu ürünü kullananlar çok memnun bu arada okudum nette yorumları şimdi.aklımızda bulunsun bende duruma göre kullanırım bebiş doğunca

Canım ben hiç cömert patron görmedim :)

Kanim 10.1 e dusmus , kan ilacida kullaniyorum , nasil yukselecek bu kan ya , kuru uxum fln yuklenmek gerek heralde yine pekmeze :s

Geçmiş olsun
Benim hiç 10 a bile çıkmadı
Birazdan sonuç alıcam

Ben bilgisayarı kaldırmalıyım tadilat sebebiyle
Pazartesi görüşürüz kızlar

canım ben yıllardan beri tiroid hastasıyım. tiroid ilacına başladığın gibi bir anda kesemez.bütün vücut dengen şaşar.yavaş yavaş azaltır,gerekirse keser.hele hamileyken hiç kesilmez..

Benim müdür de 4 ay önceden karaları bağladı.Ne yapacağım sen yokken deyip duruyor.Bir ara çağırdı odasına yerine geçici birini bulsana,işi öğret,sen yokken yapsın,asgari ücret verelim dedi.Düşündüm kimse gelmedi aklıma,bulamadım,başka zaman olsa işssizlerin hepsi ararlar. Geçen gün yine çağırdı,ne oldu ne yapacağız sen yokken,bulmadın birini dedi.Benim sorunum değil ki,siz bulun dedim. Senin sağlığın için düşünüyorum,yoksa sürekli ararım dedi. Ben de '' aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor u duyarsınız' dedim. Adam çıldırdı :)))) Kim kendi yerine başkasını bulup getirir ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…