2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah ne guzell , sız 7+5 te duyduysanız ben heralde duyamam yarın dr randevum varda :S 5+5 olacak yarın sat'a gore

Kizlar selam midem alev alev yanıyor ya ne yapacağımı şaşırdım varmibenimgibi olan verya önerisi olan?

Az önce geldim ben de senin gibiyim doktordan rica ettim gaviscon falan mide rahatlatıcı inanırmısın önermiyorum dedi kesip attı 3 4 günden beri hafifledi sanki dolaptan süt alıp içiyorum serin serin biraz bekletip dışard gecede alıyorum çok faydası oldu sanki

Benim oglum neredeyse uc yasinda hala mizmiz bu saar oldu ac tuvaletini saatlerce inat edip yapmadigi oluyor.ben yine de mutluyum gozum korkuyor arada ama kardesi olunca daha iyi olacagini dusunuyorum

Benim kızım 5 yaşında hala mızmız yemeğini kendi başına yemez,zaten yemek yiyor denemez,bizden ayrı ve kitap okumadan asla uyumaz,söz dinlemez.
Ama tüm mızmızlığına razıyım Rabbim sağlık versin.
2.çocuğuma da kavuşursam inşallah onların sevgisi herşeye değer Katlanırım Allah ın izniyle

guzel annelerrr hepinize merhaba,
ben gecen haftalarda hic bulantim yok diyr buralarda bollee mutlu muutlu gezerken bu hafta kafami kaldiramiyorum su bile icemiyorum.hele sabahlarii ogurmeler felakett...
ne zormus anne olmaak amaaa = )

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ilk hamileliğimde 4 aya kadar devam etmişti bulantılar,çok kötü ya..şimdi ise korkuyorum bu hamileliğimde öyle mi gececek diye..

kan alması bebeğinizi etkilemez tabiki telaş yapmayın

Ben cumartesi doktora gideceğim 4+3 olacak sata göre acaba kese görülebilirmi?En son pazartesi sabahı kan testi 233,10 du.Cumartesiye kadar 7000,00 leri bulması gerekir Allah tan bir mani çıkmazsa inşallah.1500 lerde felan kese görülür diyolardı sanırım inşallah görebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…