arkadaşlar son adet tarihim 21 haziran,bugün hamile olduğumu öğrendim...b hcg 439 çıktı kan testinde...bu 2. çocuğum olacak.bende bir mart annesiyim artık
arkadaşlar son adet tarihim 21 haziran,bugün hamile olduğumu öğrendim...b hcg 439 çıktı kan testinde...bu 2. çocuğum olacak.bende bir mart annesiyim artık
Aramıza hoşgeldin tebrik ederizzzzz :))
Kızlar geldim hastaneden allaha şükür kalp atışımızı duyduk 7+5 olmuşuz mart 9 doğum dedi 7 tüp kan aldı 1 idrar kim bilir nelere bakcak inşallah bebişim etkilenmez çok kan aldı sanki :26: yarın sonuçları çıkcak inşallah güzel çıkar doktor sen yine sata göre hesap yap dedi ozaman mart 1 oluyo kafam karıştı ama neyse sağlıkla kucağımıza alalım yeter
Biz geldik şükürler olsun dimdis dimdis pitircigin kalbi atıyor içeride 3 cm lik bir hematom alanı var hala progestan ıgneye devam dinlenicem bolbol 7 hafta 3 günlük olmus Pıtırcık
Kizlar selam midem alev alev yanıyor ya ne yapacağımı şaşırdımvarmibenimgibi olan verya önerisi olan?
Masallah ne guzell , sız 7+5 te duyduysanız ben heralde duyamam yarın dr randevum varda :S 5+5 olacak yarın sat'a gore
Benim oglum neredeyse uc yasinda hala mizmiz bu saar oldu ac tuvaletini saatlerce inat edip yapmadigi oluyor.ben yine de mutluyum gozum korkuyor arada ama kardesi olunca daha iyi olacagini dusunuyorum
Aramiza hosgeldinizarkadaşlar son adet tarihim 21 haziran,bugün hamile olduğumu öğrendim...b hcg 439 çıktı kan testinde...bu 2. çocuğum olacak.bende bir mart annesiyim artık
Daha çok erken canım inşallah zamanı gelince duyarsın
guzel annelerrr hepinize merhaba,
ben gecen haftalarda hic bulantim yok diyr buralarda bollee mutlu muutlu gezerken bu hafta kafami kaldiramiyorum su bile icemiyorum.hele sabahlarii ogurmeler felakett...
ne zormus anne olmaak amaaa = )
aaa bende bulantım yok bulantım yok dıye sevınıyorum atlatamadımmı acaba o donemı = )5+4 bugun canım senın kac haftadan sonra basladı
guzel annelerrr hepinize merhaba,
ben gecen haftalarda hic bulantim yok diyr buralarda bollee mutlu muutlu gezerken bu hafta kafami kaldiramiyorum su bile icemiyorum.hele sabahlarii ogurmeler felakett...
ne zormus anne olmaak amaaa = )
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kan alması bebeğinizi etkilemez tabiki telaş yapmayınKızlar geldim hastaneden allaha şükür kalp atışımızı duyduk 7+5 olmuşuz mart 9 doğum dedi 7 tüp kan aldı 1 idrar kim bilir nelere bakcak inşallah bebişim etkilenmez çok kan aldı sanki :26: yarın sonuçları çıkcak inşallah güzel çıkar doktor sen yine sata göre hesap yap dedi ozaman mart 1 oluyo kafam karıştı ama neyse sağlıkla kucağımıza alalım yeter
aaa bende bulantım yok bulantım yok dıye sevınıyorum atlatamadımmı acaba o donemı = )5+4 bugun canım senın kac haftadan sonra basladı
daha önce 2009 haziran anneleri grubundaydım,çok faydası oldu,doğuma kadar hatta doğum sonrası...şimdi 2. de 2015 mart anneleriyle devam ediyoruz))
bekle canım bekle 2 gün öncesine kadar bende öyle diyodum. dün gece açılışı yaptım
ayyy olmaz ınss ya ısyerınde nasıl calısırım kı oyle =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?