7. Haftaya girerken basladi benim bulantilar ve maalesef her ogunden sonra da cikariyorum
Inşallah hersey yolunda giderde sende rahat edersin canim sadece dua et yapabilecegimiz başka birşey yokbende bu sözü sölüyorum son 1 aydırn 40 yıl yaşlandım diyip duruyorum eşime doktor kontrolünden hiç hoplaya zıplaya dönemedm ben ne olacak böyle bilmiyorm kalp atışı duyduk ama ritmi yavaş dedi napacam ne olacak bilmiyorum cumartesi tekrar gidicez
Maşallah maşallahbak hiç korkmaya gerek yokmuş
eczaneden sorabilirsiniz.farklı farklı renkler ve markalar var.sanırım internette daha ucuz.bunun ünlüsü sea band sanırım ama biz psibands bulabildik.her iki bileğe takıyosun 73 lira .ama etkisi dersen? sadece azaltıyor.yuzde yuz faydası yokkk.sanırım 3. ayı bitirince geçiçek.İnşallahhhh.
ya bide doktor bana mide bulantılarının birden kesilmesi kötü dedi.o yuzden korktum.hemen kesilsin istemiyorummm
Günaydın mart anneleri....
düne göre bugün daha iyiyim ...eylül gelsede rahat döneme girebilsek yinede şükrediyorumki ya bu zamanlarda okulda olsaydık daha zor olacaktı
canım hangi şehirde yaşıyosun özel hastanelerde kadın doktor oluyo ama bence kadın doktor takıntısı yapma.iyi olsun yeterki.ben 7 yıldır özelde aynı doktora gidiyorum her konuda çok güveniyorum doktoruma. başka doktora gitmeyi denedim ama inanılmaz şeyler yaşadım asla vazgeçemem doktorumdan önemli olan doktorla olan iletişim güven.sonra zaten ister istemez ayakların seni o doktora götürüyo.ilk gebeliklerde genellikle doktor sıkıntısı çok oluyo genelde.
Evet doktorlar ters biraz.ben geçenlerde harun gökçe engine gittim devlette.çok iyi terslik hiç.sırf ben istedim isim rahat etsin diye beta hcg tahlil istedi. .rahat bişeyler sorabilirsin. .gitmek istersen .çanakkale devlet hastanesi kadın doğum harun gökçe engin.
duyuldumu kalp sesleri cnm bende acımmmm
Allah kolaylık versin sen de mi öğretmensin. bu arada içinizde en yaşlı anne ben olacağım. yaşım 38. yarın dr. gideceğim. ilk kontrolüm olacak. ilkim düşük oldu. 2. hamileliğim tüp bebek olduğu için ikizdi. 7 haftalıkken ikisininde kalp atışını duymuştum fakat biri kendiliğinden yok oldu. kısmet bu oğluma imiş.
kızlar moralinizi hiç bozmayın. yaratan yaşatırsa her şartta yaşatıyor. nasibi yoksa da ne yapsak nafile. dua etmekten başka çaremiz yok.
hepimize hayırlı hamilelikler dilyorum
Kızlar bizde de düzelme olurmu kalp atış hızı düzelirmi günler geçiyor ama çok değişik duygular içindeyim bebeğe bağlanmak istemiyorum neden böyle oldu da diyemiyorum eğer sağlıksızsa düşmesini beklemekten başka çarem de yok herhal de napacağım ben
Selam anne adayları. Sat 15 haziran benim. Bu cuma 5+3 olacak.kese görünür mü acaba gitsem mi doktora? Ne dersiniz?
Ben sule unsala gittim. Hastasi coktu. Acele acele gonderiyodu o yuzden. Erkek doktor konusunda Esim cok kati.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?