elinde torbaynan gezersin artıkilacı varmış galiba cnm yaa
ahaha =) ıns ılaca gerek kalmaz ya kullanmak ıstemem cunku =(
Bende 2009 haziran anneleri grubundaydım.Aynı döneme denk gelmişiz yine.
Kizlar selam midem alev alev yanıyor ya ne yapacağımı şaşırdımvarmibenimgibi olan verya önerisi olan?
inşallah cnm ya ama çok şiddetli olanlarda oluyo öyle olunca mecbur kullancan napcan
guzel annelerrr hepinize merhaba,
ben gecen haftalarda hic bulantim yok diyr buralarda bollee mutlu muutlu gezerken bu hafta kafami kaldiramiyorum su bile icemiyorum.hele sabahlarii ogurmeler felakett...
ne zormus anne olmaak amaaa = )
aaa bende bulantım yok bulantım yok dıye sevınıyorum atlatamadımmı acaba o donemı = )5+4 bugun canım senın kac haftadan sonra basladı
vallahi kizlar 6 hafta sonunda basladi. bende caliaiyorum ogleden once resmen bulantidan basim donmeye baasladi. ogle arasi uzandim bi saat tuzlu ayran ictim daha iyi hissediyorum ama is yerinde gercekten zor simdiden kendimi salmis vaziyetteyimm : (( yarin kadir gunu oruc tutmak iatiyordum malesef oda mumkun gibi gozukmuyorr : (ilk hamileliğimde 4 aya kadar devam etmişti bulantılar,çok kötü ya..şimdi ise korkuyorum bu hamileliğimde öyle mi gececek diye..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
vallahi kizlar 6 hafta sonunda basladi. bende caliaiyorum ogleden once resmen bulantidan basim donmeye baasladi. ogle arasi uzandim bi saat tuzlu ayran ictim daha iyi hissediyorum ama is yerinde gercekten zor simdiden kendimi salmis vaziyetteyimm : (( yarin kadir gunu oruc tutmak iatiyordum malesef oda mumkun gibi gozukmuyorr : (
bende ıstıyorum canım kadır gecesı ve arıfe gunu ıcın ama bendede mıde yanamsı var ve asırı terleme var ve cok susuyorum ramazanın ılk gunlerı cok rahat tutuyordum halbukı =S banada herkes 6 haftadan sorna bulantı baslıo dıo ama ıns baslamaz benımkı ya :S Allah yardımcın olsun canım senınde
bende ıstıyorum canım kadır gecesı ve arıfe gunu ıcın ama bendede mıde yanamsı var ve asırı terleme var ve cok susuyorum ramazanın ılk gunlerı cok rahat tutuyordum halbukı =S banada herkes 6 haftadan sorna bulantı baslıo dıo ama ıns baslamaz benımkı ya :S Allah yardımcın olsun canım senınde
sagol cnim benim hepimizin insallah. dun esime sahur hazirlamaya kalktim otura otura hazirladim aoguk soguk terler bulanti. denicem ama sanirim tutamicam. insAllah baslamaz guzel dusun oyle olsun canimm
senin nik tanıdık geldi zatenbende daha soracaktım sen benden önce davranmışsın. orasıda çok güzel bir ekipti,özellikle doğumlar basladıkça herkes kıpır kıpırdı..inşallah bebeişlerimizi oradaki gibi sağlıcakla kucağımıza alırız..
masAllahhh subanAllahhbizde bugunleri gorsekkk yaaaa
Maşallah darısı bizlere de insallah
inşallah darısı bütün güzel hamile kardeşlerime nasip olsun pıt pıtları duymakda amin...
Az önce geldim ben de senin gibiyim doktordan rica ettim gaviscon falan mide rahatlatıcı inanırmısın önermiyorum dedi kesip attı 3 4 günden beri hafifledi sanki dolaptan süt alıp içiyorum serin serin biraz bekletip dışard gecede alıyorum çok faydası oldu sanki
bendede var kac gundur yanma ya daha cok erken gıbı gelıo bana yanma ıcın ama :s sole bı yazı var
Gebelikte büyüyen rahim mideyi yukarı doğru iter, hem midede hem de yemek borusunda tonüs azalır ve sonuç olarak hastada göğüs bölgesinde yanma (pirozis) ortaya çıkar.
Yatmadan 3 saat öncesinden itibaren su dışında yiyecek ve içecek almamak, yağlı yiyecekler tüketmemek, sigara içmemek gibi önlemler önemlidir.
Gebelerde midenin boşalma zamanı da uzamaktadır. Bu da yanma için önemli bir nedendir. Gebelerin % 70inde görülür.
Gebelik döneminde sindirim sistemi fonksiyonlarında çeşitli değişiklikler görünmektedir. Artan gebelik hormonları özellikle progesteron sindirim sisteminde ve midedeki tüm kaslarda gevşemeye neden olur. Midenin üst kısmındaki kapakçıkta da gevşeme olduğu için mide içeriği ve asidi yemek borusuna kaçar ve bu bölgeyi tahriş eder ve kalbin olduğu bölgede hissedilen ve rahatsızlık ve bir yanmaya ağızda anormal bir tada neden olur
Ben cumartesi doktora gideceğim 4+3 olacak sata göre acaba kese görülebilirmi?En son pazartesi sabahı kan testi 233,10 du.Cumartesiye kadar 7000,00 leri bulması gerekir Allah tan bir mani çıkmazsa inşallah.1500 lerde felan kese görülür diyolardı sanırım inşallah görebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?