2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende 2009 haziran anneleri grubundaydım.Aynı döneme denk gelmişiz yine.

senin nik tanıdık geldi zaten bende daha soracaktım sen benden önce davranmışsın. orasıda çok güzel bir ekipti,özellikle doğumlar basladıkça herkes kıpır kıpırdı..inşallah bebeişlerimizi oradaki gibi sağlıcakla kucağımıza alırız..

Kizlar selam midem alev alev yanıyor ya ne yapacağımı şaşırdım varmibenimgibi olan verya önerisi olan?

bendede var kac gundur yanma ya daha cok erken gıbı gelıo bana yanma ıcın ama :s sole bı yazı var

Gebelikte büyüyen rahim mideyi yukarı doğru iter, hem midede hem de yemek borusunda tonüs azalır ve sonuç olarak hastada göğüs bölgesinde yanma (pirozis) ortaya çıkar.

Yatmadan 3 saat öncesinden itibaren su dışında yiyecek ve içecek almamak, yağlı yiyecekler tüketmemek, sigara içmemek gibi önlemler önemlidir.

Gebelerde midenin boşalma zamanı da uzamaktadır. Bu da yanma için önemli bir nedendir. Gebelerin % 70’inde görülür.

Gebelik döneminde sindirim sistemi fonksiyonlarında çeşitli değişiklikler görünmektedir. Artan gebelik hormonları özellikle progesteron sindirim sisteminde ve midedeki tüm kaslarda gevşemeye neden olur. Midenin üst kısmındaki kapakçıkta da gevşeme olduğu için mide içeriği ve asidi yemek borusuna kaçar ve bu bölgeyi tahriş eder ve kalbin olduğu bölgede hissedilen ve rahatsızlık ve bir yanmaya ağızda anormal bir tada neden olur

Ayy nasıl kalabaliklasmisizzz masallahhhhh :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Inşallah öyle olur canım o arkadaslarla face De devam ediyoruz grubumuz var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kilom 69 boyum 1.61 ultrasyonla bakarken doktor fazla yag var bebeği zor görüyorum dedi çok şaşırdım bunuda duycak mışım kızım da 7.5 kiloyla doğuma gittim doğumdan sonra 20 kilo aldım ne güzel 50 kilo çıtı pıtı bişeydim süt olsun diye kaymaklı bisküvi sagolsun

Soğuk süt deneyeyim bakalım ama sütü de pek sevmiyorum olsun içerim yine de yeterki biraz geçsin tsk edrim

Tsk edrim cevabina cnm Korkudan bişe yiyemiyorum

4+5 de göründü benim kese inşallah seninki de görünür.kan testinden 1 hafta sonra gördüm ben keseyi değerim 2000 civarıydı.

Bir sıkıntı olmazsa ben de eşimle birlikte bu cuma gideyim doktora diyorum. Bakalım ne diyecek doktor. Evlilik yıldönümümüzde ikinci yavrumuzla tanışacağız. Yüce Allah'ın en güzel hediyesi bana.

QUOTE=angel_26;36258260]Benim gözüktü canım, benim de sat 15 Haziran. 2 hafta sonraya kalp atışı için çağırdı. Bana 3 haftalık dedi ultrasondan bakınca, yumurtlama gününü baz alarak haftayı söylüyor benim doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…