2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim oglum neredeyse uc yasinda hala mizmiz bu saar oldu ac tuvaletini saatlerce inat edip yapmadigi oluyor.ben yine de mutluyum gozum korkuyor arada ama kardesi olunca daha iyi olacagini dusunuyorum

Doğduğu günden beri sıkıntı çekmekten yoruldum. İyi olan şeyleri de hep kötüye gidio. Uykusunu kaç defa düzelttim kaç kere bozuldu sayısını unuttum. Tanıdığı dört çocuk hariç hiçbi çocuğun yanına gitmez; sürekli ağlıo gün içinde, iştahından bi sıkıntım yoktu; şimdi o da bozuldu. Ne düşüneceğimi bilmiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ultrason da o iki haftayı üstüne koyarak hesaplıyor. Kimisinde bi gün oynuyor; geç döllenme olduysa bir hafta da oynar. İlk 5 ay her çocuğun gelişimi sabit olduğu için ölçümler güvenilirdir. Benim sat ile ultrason hep uyumluydu ilk bebeğimde nitekim o tarihte de doğurdum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Biz geldik şükürler olsun dimdis dimdis pitircigin kalbi atıyor içeride 3 cm lik bir hematom alanı var hala progestan ıgneye devam dinlenicem bolbol 7 hafta 3 günlük olmus Pıtırcık

Maşallah maşallah bak hiç korkmaya gerek yokmuş

canım benim yaşım 27 ve llk bebeğim. bu kısımlar eksik. teşekkürler herkesle tek tek ilgilendin.

Son düzenleme:
canım bilemiyorum aslında doğrudur ama gelişimi merak ettiğimiz için gidiyoruz.
aslında herşey olacağına varır ama bir an önce görmek istiyoruz.
benim doktorum da ;bu kadar endişelenme kötü birşey olacağı varsa bunu engellemek için hiç bir şey yapamayız,
ama istenmeyen gebeliği bozmak için birşeyler yapabiliriz,dedi.
yani gebeliği düzeltmek için elimizden hiçbir şey gelmez,düşecek bebek düşer dedi.

benim doktorumda böyle dedi ablacım belki benimde seninki gibi düzelme olur dün kese de kalp atışı görülmesi bile mucize idi çok korkuyorum evlliliğimin ilk günleri ilk aylarının böyle korku panik içinde geçeceğini böyle risk altındda kalacağımı hiç bilmiyordum

doktor benden düşük bekliyor ama kanamam yada başka birşeym yok

canım dün 4w0d yazıyordu.
ama dediğim şu;bu hesaplama sat a göreyse 4 haftalık demek beklenen adet günü demek ,ve beklenen adet gününde karından 1cm.lik kese görünmez ki.
benim ultrason yine yumurtlamaya göre hesapladı gibi geliyor bana.
yani 6haftalık oluyor buna göre

biliyorum bizler de sabırsızız ben oğlumdayken her doktor randevumda nasıl heyecanlanıyordum onu göreceğim diye kalp atışını duyduğum günü hiç unutamam çok duygulanmıştım.Ama ya zarar veriyorsa dedim bu yazıyı okuyunca insan acaba diyor

maşallah canım bence gebelik devam ediyor.
etmese zaten bi şekilde vücudundan anlıyorsun.
bak kanaman da yok,ne güzel olmasın da inşallah.
2 haftaya varan uyumsuzluk olabilir demişti doktor bana.

canım tamamdır bnmde aynı o şekilde ultrason son adet tarihinden hesaplıyor bnmkini. yani senin söylediğin doğru seninkini yuurtlamadan hesaplamış bebek 4 haftalık gibi görünüyor halbuki 6 haftalık. sen buradaki yere de son adet tarihini yazdın mı ben senin şu an kaç haftalık olduğunu göremiyorum. bide buradakinden yaz bi kaç gün sapma bile olsa en azından haftayı doğru yazıyor. ona göre kesinleştrirsin.

canım ben yapmıştım ama sildim gecen hafta doktor düşük olabilir dediğinde.
bir de hcg düzenli artmamıştı ben de dedim artık gitmeyecek bu gebelik.
13 mart beklenen doğum tarihi benim yani 6 hafta bitti 7. haftanın içindeyim canım burdaki hesaba göre.

Kan sonucum çıkmış 12,12 çok az değil mi ya :18::18:

Dusuk bir deger ama onemli olan dengeli sekilde artmasi... 2 gunde bir iki katina cikmasi gerekiyor biliyorsun, testi yenilersin bakalim iki gun ya da biraz bekleyebilirsen birkac gun sonra

:44: en iyisi herşeyi doktora bırakmak galiba:44:

canım geçmişi biraz okudum da bebişin iyiymiş maşallah.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin.

bakalım doktorumuz da oyle dıyecekmı.. ay aksam gıdıcem ya cok heyecanlıyım yaaa..

Allahım hepımızın yardımcısı olsun canım. 9 ay surecınde hepımız duygusal olarak zor zamanlar gecırecegız. bu yuzden ılk donemlerımızın rahat gecmesı cok onemlı. sende bu yuzden artık mutlu olmaya baslayabılırsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…