2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim benim ikizdi birini kaybettik hematom onun kalıntısı kesemden uzak ara ara leke devam ediyor dr ya vücut emecek yada dışarı atar dedi ben 3 günde bir pruluton depot iğne ve ağızdan progestan alıyorum

canım gerçekten çok üzüldüm,inşallah Allah diğer bebeğine uzun ömürler versin size bağışlasın.benimkide ikiz,acaba ikiz olunca mı oluyo anlamadım henüz.araştırdığımda da moralim bozuluyo. inşallah sağlıkla atlatırız.

iste o benim ulserim var o yuzden 2 kez acile gittim cok zorr oluyo cook

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ay tatlim bende de ulser var ama acillik olmadim..

Allah sifa versin..

En iyi hekim sitesi var ordaki yorumu okudum bende.ters kadın.ben düşük yaptım bana tüp bebek broşürü verdi elime Bahtı bedevi dedi bana herkesin içinde.

Valla bana da biraz ters geldi ama bakalim iyi doktor yok ki burda..

öyle mi,ayy inşallah ya.Allah yardımcımız olsun.Bir süre sonra rahim tarafından emiliyormuş diye duydum. ankaradasın sanırım hangi hastaneye gidiyorsun canım?

canım benim ilk gittiğimde 2 keseydi birinde kalp atımı vardı diğieri boş ve altı kanama alanıydı sanırım ikizlerde oluyo bu durum zekai tahir burak hastanesine gidiyorum ben ama tatildeyim diye ona gidiyorum normalde öğretmenim nevşehirdeyinm orda yapılcak takibim sen hangisine gidiyorsun

bende öğretmenim ama ankarada yaşıyorum.ben lokman hekimde yaptım ilk doğumumu,memnun olduğum için yine oraya devam ettim. ama ikiz olduğunu öğrenince zekai burak tahir e gönderdiler beni de,ikisine birden devam edicem sanırım.doktorum öyle istedi.sende ankaraya geldikçe arada kontollere gidersin. sonuçta araştırma hastanesi,daha teşekkülü.

haklısın canım rabbime emanetler tüp bebek mi senin benim tüp bebek bu 2. çocuğğum ilki normal gebelik bunda böyle oldu nasip rabbim sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip etsinde hepsinin gerisi mühim değil

Dahiliye ye git En iyisi yada genel cerrahlarda bakıyor aklında olsun

Amin canım inşallah. Ikiz gebeliklerde bu kanamalar normalmis kafana takma dışarı kanaman yoksa daha da süper. Benim dışarda da içerde de kanama var rabbim yardım etsin

kızlaaaaaaaaaaarrrrrr

kalp atıslarını duyduk Allahıma bınlerce sukurler olsun :) 2-3 sn. lık doktorumuz dınlettı. daha cok kucuk oldugu ıcın fazla yuklenmeyelım dedı. kalbını gorduk pıt pıt hareket edıyodu yawrum yaaa :)

benım keratanın boyu 0.90 mm 6+6 haftalıksın dedı :) ay cıglık atasım war yaaaaaaaaaaa

Allahım ısteyen herkese nasıp eder ınsallah

Gözünaydın canım.darısı başıma

Tebrik ederim canım :)) Allah sağlıkla, huzurla kavuştursun sizi. Maşşşaaaalllllah

Canlar merhaba, nasılsınız? Ben annemlerin yanında köydeyim. O yüzden çok giremiyorum siteye. Güzel haberler artmaya başlamış. Doktora gidenlerin sayısı artmış. Ooooooh ne güzel :))

Bizim randevumuz perşembe günü. Bakalım neler olacak ?

Dun birsuru kan idrar testi yaptrmistm bugn sonclr icn gittim dr a cok sukur iyiymis :) sadece seker sinirda dedi o da tok karnina gittigm icn onmli değil ac olsaydin böyle cikmazdi dedi mutlu oldum :) darisi basinza

Bn de koydeym cnm annmlern yaninda :) 3 haftadr gitmydum dr a dun gittim kalp atislrni duyduk cok sukur bugn de test sonclrmi ogrendm biz iyiyz simdlk allaha şükür :)

Bn de koydeym cnm annmlern yaninda :) 3 haftadr gitmydum dr a dun gittim kalp atislrni duyduk cok sukur bugn de test sonclrmi ogrendm biz iyiyz simdlk allaha şükür :)

Ayy canım sorma geçen hafta öğrendim ben. sadece 2 kez hcg yaptırdım. Artış normaldi o yüzden kendi doktorumu bekledim. Ama çok heyecanlıyım doktor için :18:
Maşallah size, ben 5 haftalıkken duyamam herhalde kalp atışlarını di mi? Umarım her şey yolundadır bizde de

Insllh cnm bn 5 haftalikken keseyi gormstm 8. Haftda kalp atislrni duyduk acele edip moral bozmya gerek yok sen de duyrsin allhn iznyle

Adına sevindim arkadaşım yarın sabah ben gidicem dua edin banada duyarım heyecandan ölücem. Uyku tutmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…