ciddi misin ??:44::44::44:
maşallah maşallah
bizimde facede grubumuz var umarım burada öyle olur
bendede var inşallah atlatırız
Canim benim ikizdi birini kaybettik hematom onun kalıntısı kesemden uzak ara ara leke devam ediyor dr ya vücut emecek yada dışarı atar dedi ben 3 günde bir pruluton depot iğne ve ağızdan progestan alıyorum
iste o benim ulserim var o yuzden 2 kez acile gittimcok zorr oluyo cook
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
En iyi hekim sitesi var ordaki yorumu okudum bende.ters kadın.ben düşük yaptım bana tüp bebek broşürü verdi elime Bahtı bedevi dedi bana herkesin içinde.
öyle mi,ayy inşallah ya.Allah yardımcımız olsun.Bir süre sonra rahim tarafından emiliyormuş diye duydum. ankaradasın sanırım hangi hastaneye gidiyorsun canım?
canım gerçekten çok üzüldüm,inşallah Allah diğer bebeğine uzun ömürler versin size bağışlasın.benimkide ikiz,acaba ikiz olunca mı oluyo anlamadım henüz.araştırdığımda da moralim bozuluyo. inşallah sağlıkla atlatırız.
canım benim ilk gittiğimde 2 keseydi birinde kalp atımı vardı diğieri boş ve altı kanama alanıydı sanırım ikizlerde oluyo bu durum zekai tahir burak hastanesine gidiyorum ben ama tatildeyim diye ona gidiyorum normalde öğretmenim nevşehirdeyinm orda yapılcak takibim sen hangisine gidiyorsun
bende öğretmenim ama ankarada yaşıyorum.ben lokman hekimde yaptım ilk doğumumu,memnun olduğum için yine oraya devam ettim. ama ikiz olduğunu öğrenince zekai burak tahir e gönderdiler beni de,ikisine birden devam edicem sanırım.doktorum öyle istedi.sende ankaraya geldikçe arada kontollere gidersin. sonuçta araştırma hastanesi,daha teşekkülü.
Dahiliye ye git En iyisi yada genel cerrahlarda bakıyor aklında olsunCankirida canim devlet hastanesine gittim ama sadece orda endokrinoloji var bi tane doktor var yani oda zaten izne cikacakmis bayramdan sonra 3 hafta bu sonuc cikinca da ben yine bi dahiliye uzmanina gideyim diyorum ilac filan vermedi
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
canım gerçekten çok üzüldüm,inşallah Allah diğer bebeğine uzun ömürler versin size bağışlasın.benimkide ikiz,acaba ikiz olunca mı oluyo anlamadım henüz.araştırdığımda da moralim bozuluyo. inşallah sağlıkla atlatırız.
Ay tatlim bende de ulser var ama acillik olmadim..
Allah sifa versin..
Valla bana da biraz ters geldi ama bakalim iyi doktor yok ki burda..
kızlaaaaaaaaaaarrrrrr
kalp atıslarını duyduk Allahıma bınlerce sukurler olsun :) 2-3 sn. lık doktorumuz dınlettı. daha cok kucuk oldugu ıcın fazla yuklenmeyelım dedı. kalbını gorduk pıt pıt hareket edıyodu yawrum yaaa :)
benım keratanın boyu 0.90 mm 6+6 haftalıksın dedı :) ay cıglık atasım war yaaaaaaaaaaa
Allahım ısteyen herkese nasıp eder ınsallah
kızlaaaaaaaaaaarrrrrr
kalp atıslarını duyduk Allahıma bınlerce sukurler olsun :) 2-3 sn. lık doktorumuz dınlettı. daha cok kucuk oldugu ıcın fazla yuklenmeyelım dedı. kalbını gorduk pıt pıt hareket edıyodu yawrum yaaa :)
benım keratanın boyu 0.90 mm 6+6 haftalıksın dedı :) ay cıglık atasım war yaaaaaaaaaaa
Bn de koydeym cnm annmlern yaninda :) 3 haftadr gitmydum dr a dun gittim kalp atislrni duyduk cok sukur bugn de test sonclrmi ogrendm biz iyiyz simdlk allaha şükür :)Canlar merhaba, nasılsınız? Ben annemlerin yanında köydeyim. O yüzden çok giremiyorum siteye. Güzel haberler artmaya başlamış. Doktora gidenlerin sayısı artmış. Ooooooh ne güzel :))
Bizim randevumuz perşembe günü. Bakalım neler olacak ?
Dun birsuru kan idrar testi yaptrmistm bugn sonclr icn gittim dr a cok sukur iyiymis :) sadece seker sinirda dedi o da tok karnina gittigm icn onmli değil ac olsaydin böyle cikmazdi dedi mutlu oldum :) darisi basinza
Bn de koydeym cnm annmlern yaninda :) 3 haftadr gitmydum dr a dun gittim kalp atislrni duyduk cok sukur bugn de test sonclrmi ogrendm biz iyiyz simdlk allaha şükür :)
Ayy canım sorma geçen hafta öğrendim ben. sadece 2 kez hcg yaptırdım. Artış normaldi o yüzden kendi doktorumu bekledim. Ama çok heyecanlıyım doktor için :18:
Maşallah size, ben 5 haftalıkken duyamam herhalde kalp atışlarını di mi? Umarım her şey yolundadır bizde de
Insllh cnm bn 5 haftalikken keseyi gormstm 8. Haftda kalp atislrni duyduk acele edip moral bozmya gerek yok sen de duyrsin allhn iznyle
kızlaaaaaaaaaaarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?