2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar inşallah hepimiz için güzel bir hafta olur, cuma doktora gittik kızımı gördüm parmağını emiyordu :) doktor bir hafta kadar önde olduğunu ama bu değişebilir sonraki haftalar normal haftasına dönebilirmiş,bir önceki gittiğimde suyu artırmamı söylemişti bu sefer suyu gayet iyi bu şekilde devam etmemi, yalancı sancılara bu haftadan sonra hazırlıklı olmamı, belimden aşağıya doğru bir sancı olur ve 15 dk dinlenmeyle geçmezse hemen hastaneye gitmemi ve artık daha sık kontrol olacakmış onu söyledi, göğüs ucu kremini sordum başlayabilirsin fakat buda aynı karın gibi aslında yara olacağı varsa olur engel olamazsın ama içim rahat olsun diyorsan da başla dedi, dün annemlerle birlikte beşikte geldi bugün inşallah kuracaz :)

Günaydın canım.İkimizin günleri aynı ben de bugün gideceğim doktora saat 16:30 da randevum.Boyu kilosu kaç bebeğinin doktorun söyledi mi? Benimki de hep 10 gün ilerde gidiyordu.Bakalım bugün nasıl olmuş kuzum.Meraktan öleceğim şuracıkta :)

müdürüm sigaraya gitmişken kızımın odasının resimlerini atayım size güzel anneler :) beşiğinde uyku seti yok çünkü yıkandı kurumasını beklediğim için o yok :)

Eklentiler

• İDİL-3.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 83
  • İDİL-4.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 89
  • İDİL-5.webp
    24 KB · Görüntüleme: 158
  • İDİL-6.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 84
Gece kabus gördüm uyuyamadım.. uykusuzluktan geberiyorum ama uyuyamıyorum korkudan

güle güle kullansın bebegin çok güzel beyaz takımlara bayılıyorum

İns ,cile deme kiz , bebegim iynadikca olsun herzerrem agrisin diyorum bebisim tum.gun ben iyiyim dercesine hep vurdu:) hic bu kadar olmamistimfa bebisimin bi sucu yokmus ben usutmusum
Hele onu bir kucağına al kokusunu duy dahada çok bağlanıyorsun, ben oğlum bebekken sokakta gördüğüm kedi köpek yavrularına bile kiyamazdim heleki böyle titriyorlarsa yani annelik bambaşka bir şey canım

sağol canım normal de cok hareketlıydı ama evet su anda bı tepık attı bana ohh :)

Gece kabus gördüm uyuyamadım.. uykusuzluktan geberiyorum ama uyuyamıyorum korkudan
ben bu gece rüyamda bebek camasırlarını yıkıodum koyu renklerı dıyorum ayrı yıkıyım acıkları ayrı ya dıyorum renklerı karısırsa butun gece onu gordum oncekı gecede beebk bezı alalım dıyor esım bırını arabaya koyarız bırını eve

hersey çok güzel görünüyor güzel günlerde kullansın kuzun inşallah

aa evet yeni farkettim günlerimiz aynı :) canım inşallah sende güzel haberlerle gelirsin seninkinin maşallahı varmış 10 gün ilerde, benimkine bi hafataya yakın dedi bundan öncekilerde hep günü gününe gidiyordu sadece boydan öndeydi, kilosu 1700'e yakın çıktı :)

ben bunu 24. yada 25. haftada fark ettim, önceden göğsümün altında başlarken çook aşağıda artık ama çok şükür şimdiye kadar bi sıkıntı olmadı canım, kafası aşağı dönünce öle oldu yani aklına kötü şeyler getirme bişey olmaz inşallah:) birde en son doktoruna gittiğinde pozisyonu nasıldı merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…