- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
aaaaa nerdekar yağıyooo..
yarın benim 31. haftam başlıyor, sat la falan uyumlu ileri geri olayı yok benim tarih de 9 mart bir yanlışlık olmasın canım?
İğnenin zararı olur mu acaba
Bana bi kere gereksiz yere iğne vuruldu ondna mı nedir iğneye antipati duyuyorum
Kan şurubu da vermediler, ölçtürmesem düştüğünü de bilmicez
işyerim hadımköy de buraya yağıyor..
Himm anladim , 2. Yada 3. Cocukta tekmelerinncan yaktigini duymustum ama sizin ilk mi?neden acaba dr sorsunuzmu
annemler bduzunde oturuyor arayayim aksamaaaa yakınmışız cnm bende beylikdüzündeyim ama burda kar yok şu an için...
bilmiyorum kii :S ilk zamanlarda 12 mart diyordu doktorum son zamanlarda 9 mart oldu anladım bende ... ama inş 10 mart olurda eşimle aynı olur kızının doğum günü :)
hmm son adet tarihin ne zamnyooo normal doğum için en son 9 mart dedi doktorum zaten sanırım son regl tarihimizi girince ultrasonda falan bakınca otomatik çıkıyor galiba bu tarih ... sezaryan oluncada 2 hafta öncesi olucak galiba...
kizlar cikolata icin elit in iki fabrika satis magazasi var biri eminonunde mehmet efendinin sokaginda sagda kaliyor digeri de haramidereden tem e donunce sagda yan yolun icinde kaliyor ben oglumda ordan yaptirmistim daha uygundu simdi yine ordan yaptiracagim disarida 100 olan cikolatalar 70 civariydi o zaman
:) inşallah, bende o yüzden şubat sonu istiyorum bakalım ne zaman gelicek kuzular
hmm son adet tarihin ne zamn
Gayet hoş ve şık görünüyorsun canımBende son durum bu kızlar
Eki Görüntüle 1354749
7 haziran aramizda iki gun fark var ama senin dogum yapma ihimalin 9 mart benimse 19 mart arada 10 gun oynuyo anlamadim ki ?benim ilk başlangıç tarihi 5 hazirandı senin ne zamandı ?
7 haziran aramizda iki gun fark var ama senin dogum yapma ihimalin 9 mart benimse 19 mart arada 10 gun oynuyo anlamadim ki ?
Çok geçmiş olsun.Kontrollerini ihmal etme,stresten uzak dur lütfen.Gebelik zehirlenmesi yaşıyorum ama çok başında(sınıtdayım yani.çok üzüldüm yaa.anne içinde bebekler içinde ölümvül olabiliyomuş artarsa.doktor yakın takip edicez diyo ama ben korkuyorum...
evt oyle :)bende anladım sağlıkla gelsinlerde hiç problem değil :)
şu an beslemiyorum,önceden beslemiştim.acil bir durumsa kuzenlerimde var sorabilirim.hayırdır?evdeeee kedi besleyeniniz var mıı arkadaşlarrr??
Gebelik zehirlenmesi yaşıyorum ama çok başında(sınıtdayım yani.çok üzüldüm yaa.anne içinde bebekler içinde ölümvül olabiliyomuş artarsa.doktor yakın takip edicez diyo ama ben korkuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?