2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yarın benim 31. haftam başlıyor, sat la falan uyumlu ileri geri olayı yok benim tarih de 9 mart bir yanlışlık olmasın canım?

bilmiyorum kii :S ilk zamanlarda 12 mart diyordu doktorum son zamanlarda 9 mart oldu anladım bende ... ama inş 10 mart olurda eşimle aynı olur kızının doğum günü :)

İğnenin zararı olur mu acaba
Bana bi kere gereksiz yere iğne vuruldu ondna mı nedir iğneye antipati duyuyorum
Kan şurubu da vermediler, ölçtürmesem düştüğünü de bilmicez

Yani senin doktorunun senden kan testi istememesi çok saçma. Son aylarda isteniyo çünkü. Allah korusun kansızlıkla doğuma girilmez ki. 7 de baya düşük yani.

İğnenin zararı olmaz canm. Aksine seni olabileceklerden korur. Sadece vurulduktan sonra azcık sızlıyomuş. O kadar :)

kizlar cikolata icin elit in iki fabrika satis magazasi var biri eminonunde mehmet efendinin sokaginda sagda kaliyor digeri de haramidereden tem e donunce sagda yan yolun icinde kaliyor ben oglumda ordan yaptirmistim daha uygundu simdi yine ordan yaptiracagim disarida 100 olan cikolatalar 70 civariydi o zaman

Himm anladim , 2. Yada 3. Cocukta tekmelerinncan yaktigini duymustum ama sizin ilk mi?neden acaba dr sorsunuzmu

Evet ilk. Doktorumu aradım ama cevap vermedi.
Dün sakaryada adapazarı doğum evine gittik; doktor alttan muayne edicem. Alttan bakılmasını istemezsen üstten de bakmıyorum dedi. Böle saçmalık mı olur yau.. kanamam yok bişi yok. Önce bi ultrasonla baksana di mi.. çıktım ben de.

bunu söylemen çok iyi oldu beylikdüzündeyim bende hiçte dikkatimi çekmemiş orda ki elit sen söyleyince hatırladım bende ordan yaptırayım beğendiğim bir modeli vardı zaten :) teşekkür ederiz :)

Gebelik zehirlenmesi yaşıyorum ama çok başında(sınıtdayım yani.çok üzüldüm yaa.anne içinde bebekler içinde ölümvül olabiliyomuş artarsa.doktor yakın takip edicez diyo ama ben korkuyorum...

Canım seni merak etmiştim çok geçmiş olsun. Kendini üzme doktorlar ne söylüyorsa yap bunu da atlatıp sağlıkla doğuracaksın inşallah. İyi ki tansiyonunu farkettin canım tam zamanında gitmişsin buna da şükür. Rabbim seni ve meleklerini korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…