2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gece kabus gördüm uyuyamadım.. uykusuzluktan geberiyorum ama uyuyamıyorum korkudan

ahhh rüyalar bende günlerdr rüyamda erkenden doğum yaptığımı görüyorum açya korkuyorum

bende aynı şekilde beraber yatardım ama ne yazık ki benimde bağışıklığım yokmuş içim şu yönden rahat çoook güzel bir ailede oğlum :)
ne güzel işte.arada bir görebiliyorsan süper.ben verirsem kimse başa çıkamaz Pasha'mı. çok üzülürüm bakamazlarsa diye. benim ses tonumla çağırıyor insanları...

Ay iyi yapmissin , once karindn bakar sorun varsa alttan bakilir ya

İyi yapmışsın bence önce üstten baksaydı.

ayyy çokta şirinmiş kedicik :) Benimde köpeğim var ama ben hiç eve almadım terastaydı kış dolayısıyla kapalı bir yere götürdük bu aralar göremiyorum

eczanede yok ki olduğum yer sanayi bölgesi
akşamı bekleyeceğim artık
sakız iyi geldi gibi..
bende hastanede odamda Dibimden ayırmıyorum hiç can kurtaran kızlar bide ayva yemekte baya rahatlattı beni deneyin bence bide portakal mandalina çok artırıyo doktora çok yanınca soğuk süt içiyorum dedim o da süt gaz yapar artırır oda yanmasını dedi

Öffffff yanıyorum kızlar,kars ta yaşıyorum ve elimden gelse kombi yakmayacam,offfff bu ateş basmalari beni öldürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…