- 5 Kasım 2014
- 399
- 501
- 108
- 37
Gece kabus gördüm uyuyamadım.. uykusuzluktan geberiyorum ama uyuyamıyorum korkudan
ahhh rüyalar bende günlerdr rüyamda erkenden doğum yaptığımı görüyorum açya korkuyorumben bu gece rüyamda bebek camasırlarını yıkıodum koyu renklerı dıyorum ayrı yıkıyım acıkları ayrı ya dıyorum renklerı karısırsa butun gece onu gordum oncekı gecede beebk bezı alalım dıyor esım bırını arabaya koyarız bırını eve
ne güzel işte.arada bir görebiliyorsan süper.ben verirsem kimse başa çıkamaz Pasha'mı. çok üzülürüm bakamazlarsa diye. benim ses tonumla çağırıyor insanları...bende aynı şekilde beraber yatardım ama ne yazık ki benimde bağışıklığım yokmuşiçim şu yönden rahat çoook güzel bir ailede oğlum :)
Evet ilk. Doktorumu aradım ama cevap vermedi.
Dün sakaryada adapazarı doğum evine gittik; doktor alttan muayne edicem. Alttan bakılmasını istemezsen üstten de bakmıyorum dedi. Böle saçmalık mı olur yau.. kanamam yok bişi yok. Önce bi ultrasonla baksana di mi.. çıktım ben de.
o kadar yuksek degil ki normalde zaten.sisirmisler fiyatihiç yorumda yok ama o kadar düsermi fiyat :)
Sen bi ara sıkıntı yaşanmamış miydin canım hallettin mi sorunları?iyi aksamlar herkese
Tesekkr ederz teyzesi :) ilk defa bu kadr net gorduk yuzunu. Buyumus cokmaşallah ya net gözüküyor sizin ultrason iyiymiş baya net ervacık
İyi yapmışsın bence önce üstten baksaydı.Evet ilk. Doktorumu aradım ama cevap vermedi.
Dün sakaryada adapazarı doğum evine gittik; doktor alttan muayne edicem. Alttan bakılmasını istemezsen üstten de bakmıyorum dedi. Böle saçmalık mı olur yau.. kanamam yok bişi yok. Önce bi ultrasonla baksana di mi.. çıktım ben de.
Bunlarla ölçmek zor oluyormuş tecrübeliler öyle diyorhttp://www.hepsiburada.com/liste/om...c271we&categoryId=26012173&SKU=SGFIDEXMC271WE
Bu nasıl acaba ?
45 ten 10 TL ye düşmüş ama
ayyy çokta şirinmiş kedicik :) Benimde köpeğim var ama ben hiç eve almadım terastaydı kış dolayısıyla kapalı bir yere götürdük bu aralar göremiyorumbende besliyordum hatta ismimde ki boris kedimin ismiydi dee benim doktorum tam bir hayvan düşmanı çıkmıştı asla hamilelikte kedi olmaz demisti ,, bende ayrılmak zorunda kaldım hayatımda ağlamadığım kadar ağlamıştım benim gibi bir durum yaşayan var mı bebişle kedisini büyütecek var mı diye merak ettim... bu yakışıklı oğlumdan ayrılmak zorunda kaldım
hallettk canim suan hersey yolnda ck sukurSen bi ara sıkıntı yaşanmamış miydin canım hallettin mi sorunları?
bende hastanede odamda Dibimden ayırmıyorum hiç can kurtaran kızlar bide ayva yemekte baya rahatlattı beni deneyin bence bide portakal mandalina çok artırıyo doktora çok yanınca soğuk süt içiyorum dedim o da süt gaz yapar artırır oda yanmasını dedieczanede yok ki olduğum yer sanayi bölgesi
akşamı bekleyeceğim artık
sakız iyi geldi gibi..
Iyi çok sevindim dikkat et kendine bebisinehallettk canim suan hersey yolnda ck sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?