BELKI ONDEN gidiyordur bebekevt oyle :)
hiç yorumda yok ama o kadar düsermi fiyat :)http://www.hepsiburada.com/liste/om...c271we&categoryId=26012173&SKU=SGFIDEXMC271WE
Bu nasıl acaba ?
45 ten 10 TL ye düşmüş ama
Durup dururken tansiyon ölçtüm ve iş buralara vardı.gerçekten her işte bir hayır var.Çok üzldüm hatta ağlama krizine girdim az önceCanım seni merak etmiştim çok geçmiş olsun. Kendini üzme doktorlar ne söylüyorsa yap bunu da atlatıp sağlıkla doğuracaksın inşallah. İyi ki tansiyonunu farkettin canım tam zamanında gitmişsin buna da şükür. Rabbim seni ve meleklerini korusun.
teşekkür ederiz canımMucizemm4135 hayırlı olsun güle güle giysin meleğin
cnm moralını bozma hıcbırsey olmaz ınsallah Allahın ıznıyle bak ne guzel bı ısaret olmus sana boyle bır seyın farkına varmıssın dıkk et kendıneDurup dururken tansiyon ölçtüm ve iş buralara vardı.gerçekten her işte bir hayır var.Çok üzldüm hatta ağlama krizine girdim az önce
Ama yapçak bişi yok.inşallah artmaz....
şu an beslemiyorum,önceden beslemiştim.acil bir durumsa kuzenlerimde var sorabilirim.hayırdır?
Durup dururken tansiyon ölçtüm ve iş buralara vardı.gerçekten her işte bir hayır var.Çok üzldüm hatta ağlama krizine girdim az önce
arkadaslar en son dr gittigmde enfeksiyon var dedi ilac verdi fitil fln kullandm ama gecmiyor ne yapmam lazm cok sinir oldum sürekli bi akinti var ya
ben de yıllarca kedi besledim. yapılan testlerde cmv testim negatif çıktı.kediden uzak dur dedi dr.um. bağışıklığım bile yokmuş ki biz beraber uyurduk,ilginç geldi.senin kan tahlillerinle ilgili bir durum olabilir.arkadaşımın evinde 4 kedisi var ve ufacık da bir oğlu var,eşi hamileyken de vardı. çocuk doğduktan sonra bir daha dr a danışırsan belki sorun kalkmış olabilir.çok zor bir durum bilirim.benim de evde papağanım var eşim tüyleri çocuğu rahatsız eder diye vermek istiyor ama kıyameti kopardım vermem diye.en sonunda sen gidersin o gitmez dedim düşün yani o kadar çok seviyorum.bende besliyordum hatta ismimde ki boris kedimin ismiydi dee benim doktorum tam bir hayvan düşmanı çıkmıştı asla hamilelikte kedi olmaz demisti ,, bende ayrılmak zorunda kaldım hayatımda ağlamadığım kadar ağlamıştım benim gibi bir durum yaşayan var mı bebişle kedisini büyütecek var mı diye merak ettim... bu yakışıklı oğlumdan ayrılmak zorunda kaldım
arkadaslar en son dr gittigmde enfeksiyon var dedi ilac verdi fitil fln kullandm ama gecmiyor ne yapmam lazm cok sinir oldum sürekli bi akinti var ya
https://www.carrefoursa.com/reyon-detay#/medisana-ftc-77030-ates-olcerAllah mı yardım ediyo bişiler mi dürtüyo insnaı bilmem
Bende kendi kendime gidip kan tahlili verdim kan değerim yerlerdeymiş resmen
Böyle ameliyata girsem masa da kalsam öyle fark edicekler
Durup dururken tansiyon ölçtüm ve iş buralara vardı.gerçekten her işte bir hayır var.Çok üzldüm hatta ağlama krizine girdim az önce
ben de yıllarca kedi besledim. yapılan testlerde cmv testim negatif çıktı.kediden uzak dur dedi dr.um. bağışıklığım bile yokmuş ki biz beraber uyurduk,ilginç geldi.senin kan tahlillerinle ilgili bir durum olabilir.arkadaşımın evinde 4 kedisi var ve ufacık da bir oğlu var,eşi hamileyken de vardı. çocuk doğduktan sonra bir daha dr a danışırsan belki sorun kalkmış olabilir.çok zor bir durum bilirim.benim de evde papağanım var eşim tüyleri çocuğu rahatsız eder diye vermek istiyor ama kıyameti kopardım vermem diye.en sonunda sen gidersin o gitmez dedim düşün yani o kadar çok seviyorum.
maşallah ya net gözüküyor sizin ultrason iyiymiş baya net ervacıkBu da ervanin 32 haftalik hali :) Eki Görüntüle 1353611 Eki Görüntüle 1353615
canım bende yorgunsam yada böyle oynamadı filan paniklersem hiç oynamıyo birde bu haftalardan sonra zaten önceki gibi kıpır kıpır olmazmış yeri daraldığı içinGünaydın kızlar, evet konustum doktorla bu haftalarda normaldır artık dedı sancın varmı kasılman dedı hayır yok dedım ozaman problem yok kendını fazla yorma dedi, dün pazar evden dısarı cıkmadım normal de bebegın hareketlerını hıssederdım ama dun cok az hıssettım benım gıbı hareketlerını az hısseden varmı cok pımpırıklenmeye baslıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?