Hadi ya donuyorum bende :)Öffffff yanıyorum kızlar,kars ta yaşıyorum ve elimden gelse kombi yakmayacam,offfff bu ateş basmalari beni öldürdü
Keşke buraya yaşayanKar cok guzelll kizlar yerler beyazlamaya basladi
ayyy bende de var bu yanmalar kısa kollu geziyorum kızıyor milletÖffffff yanıyorum kızlar,kars ta yaşıyorum ve elimden gelse kombi yakmayacam,offfff bu ateş basmalari beni öldürdü
Bende aynıyım çoook üşürüm normalde şimdi kızım sayesinde geceleri yorganı bile atıyorum üstümden :)Öffffff yanıyorum kızlar,kars ta yaşıyorum ve elimden gelse kombi yakmayacam,offfff bu ateş basmalari beni öldürdü
Evet gündüz pek hareketli ama bende fırsat bulup giremiyorum bayadırda otırdum sabahtan beriki msjları okuyorum :)Akşamları kimsecikler olmuyor burda
Burdada yağsa keşke belki işi tatil ederler hemmKar cok guzelll kizlar yerler beyazlamaya basladi
Geçen yılda yağmıştı biraz işe gelmeyin diye aramışlardı şimdi yine aynısı olsa die dua ediyorum ama durdu karBurdada yağsa keşke belki işi tatil ederler hemm
ben geçen yıl sevdiğim için bekliyodum yağmasını şimdi tatil olsun diye :)Geçen yılda yağmıştı biraz işe gelmeyin diye aramışlardı şimdi yine aynısı olsa die dua ediyorum ama durdu kar
Bence cuma günü yagsın da 4 gün tatil olsunben geçen yıl sevdiğim için bekliyodum yağmasını şimdi tatil olsun diye :)
Çok uzakta değiliz seninle sanırım ama burda hiç yok heyecanla baktım da camdan gayet durgun buralarKar cok guzelll kizlar yerler beyazlamaya basladi
Bence cuma günü yagsın da 4 gün tatil olsun
ayy ne güzel olrdu bazen benim oğluşumuda tutuyo hıçkırık oyy yerim bne onuuBugün 3.kez oluyor hıckırma oluyor bebişte. Ritmik olarak hissediyorum bunu.sizde de oluyor mu??
bol su iç. sıksık wc git. ve hijyene önem gosterarkadaslar en son dr gittigmde enfeksiyon var dedi ilac verdi fitil fln kullandm ama gecmiyor ne yapmam lazm cok sinir oldum sürekli bi akinti var ya
Hıçkırık tuttugunda anlarsın. Oğlum çok hickirirdi. Kızım daha hickirmadi yada bende hissetmiyorumBen hickirdigini anlamiyorumya da hic hickirmiyor bu kiz :)
Kan değeri ile demir bağlama kapasitesi farklı heralde dr gidince soracağımSağ ol sana da
Ferrit yazmıyo bende ? başka adı var mı ki
Çok ritmik hareket ediyorlar @meltemsmh,benimde oglum çok hickirirdi kızım nadir hickiriyor ama emin ol hickirinca anliyosun....[/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?