- 28 Mayıs 2014
- 77
- 37
- 28
Senin gene sabah bnm oglen duyalim artik su pit pitlariAdına sevindim arkadaşım yarın sabah ben gidicem dua edin banada duyarım heyecandan ölücem. Uyku tutmuyor.
Senin gene sabah bnm oglen duyalim artik su pit pitlari
gunaydın guzel anneler ..su guzel gunlerın hatırına sağlıkla sıhhatle evlatlarınızı kucagınıza alırsınız ınsallah Allah rızzası ıcın cocugum olması için bana dua edermısınız. İsmim Çiğdem.. şimdiden Allah razı olsun
Canim Rabbim gönlünde ne dileğin varsa versin tez zamanda sağlıkla yavruna kavuşursun insallah.Rabbim kimsenin evini çocuksuz bırakmasin. Tez zamanda eviniz küçük güneşlerle aydınlansın insallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gunaydın guzel anneler ..su guzel gunlerın hatırına sağlıkla sıhhatle evlatlarınızı kucagınıza alırsınız ınsallah Allah rızzası ıcın cocugum olması için bana dua edermısınız. İsmim Çiğdem.. şimdiden Allah razı olsun
kızlaaaaaaaaaaarrrrrr
kalp atıslarını duyduk Allahıma bınlerce sukurler olsun :) 2-3 sn. lık doktorumuz dınlettı. daha cok kucuk oldugu ıcın fazla yuklenmeyelım dedı. kalbını gorduk pıt pıt hareket edıyodu yawrum yaaa :)
benım keratanın boyu 0.90 mm 6+6 haftalıksın dedı :) ay cıglık atasım war yaaaaaaaaaaa
Allahım ısteyen herkese nasıp eder ınsallah
Selam anne adayları. Sat 15 haziran benim. Bu cuma 5+3 olacak.kese görünür mü acaba gitsem mi doktora? Ne dersiniz?
amin amin canım allah razı olsun Rabbım herkesın gonul muraını versın
canım dün 4w0d yazıyordu.
ama dediğim şu;bu hesaplama sat a göreyse 4 haftalık demek beklenen adet günü demek ,ve beklenen adet gününde karından 1cm.lik kese görünmez ki.
benim ultrason yine yumurtlamaya göre hesapladı gibi geliyor bana.
yani 6haftalık oluyor buna göre
Merhaba arkadaşlar bende yeniyim gerci daha doktora bile giymedim ama cubuk test yaptim büyük ihtimal 8w3d yim yarın gideceğim bakalim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gözün aydın miskgünaydın herkese......bizde duyduk kalp atışalarımızı...herkese sağlık dolu bi gün olsun inş
inşallah iyidir bebeğinizgünaydın:))
beni de ekleyin ..umarım aksilik olmaz..
ankara ,33, kese göründü,2 kuzuu:))
dr um 5 haftalık kese boş gibi tam göremiorum die bozdu moralimi,tabi kanamam da var birazama okudukça görülemediğini,küçük olduğunu öğreniorum zaten yumurtlamama göre 3 haftalık..
ben iş yerinden çok giremiorum sayfaya ama arada okuyorum,6 sene önceki sayfamdaki arkadaşlarımla hala görüşüoruz hatta 5.yaşlarını beraber kutladık..umarım burda da güsel dostluklar kurulur:)
Allah gönlüne göre versin.tüm isteyen çiftlere tattırsın bu duyguyu Allah'ımgunaydın guzel anneler ..su guzel gunlerın hatırına sağlıkla sıhhatle evlatlarınızı kucagınıza alırsınız ınsallah Allah rızzası ıcın cocugum olması için bana dua edermısınız. İsmim Çiğdem.. şimdiden Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?