2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Senin gene sabah bnm oglen duyalim artik su pit pitlari

Kizlar Günaydın progestan fitil sizde tahriş yaptı mı.dün işte küçük tırnağımın ucu kadar hatta yarısı kadar önce şeffaf kan gibi geldi peçete silince sabahı zor yaptım bir kere oldu öyle Ped koydum Ped temiz.ödüm koptu.bugün kadir gecesi kandiliniz mübarek olsun..Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın.

Gunaydinlarrrrrr güzel annisler ve mis kokulu yavruslari
Kadir Gecesi mübarek olsun hepimiz birbirimize dua edelim bol bol Rabbim kabul etsin inş.

günaydın herkese......bizde duyduk kalp atışalarımızı...herkese sağlık dolu bi gün olsun inş

günaydın:))
beni de ekleyin ..umarım aksilik olmaz..
ankara ,33, kese göründü,2 kuzuu:))
dr um 5 haftalık kese boş gibi tam göremiorum die bozdu moralimi,tabi kanamam da var birazama okudukça görülemediğini,küçük olduğunu öğreniorum zaten yumurtlamama göre 3 haftalık..
ben iş yerinden çok giremiorum sayfaya ama arada okuyorum,6 sene önceki sayfamdaki arkadaşlarımla hala görüşüoruz hatta 5.yaşlarını beraber kutladık..umarım burda da güsel dostluklar kurulur:)

gunaydın guzel anneler ..su guzel gunlerın hatırına sağlıkla sıhhatle evlatlarınızı kucagınıza alırsınız ınsallah Allah rızzası ıcın cocugum olması için bana dua edermısınız. İsmim Çiğdem.. şimdiden Allah razı olsun

Hepinize hayırlı kandiller insallah sağlıkla kucağımiza alırız yavrularimizi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim Rabbim gönlünde ne dileğin varsa versin tez zamanda sağlıkla yavruna kavuşursun insallah.Rabbim kimsenin evini çocuksuz bırakmasin. Tez zamanda eviniz küçük güneşlerle aydınlansın insallah

amin amin canım allah razı olsun Rabbım herkesın gonul muraını versın

Rabbim sana en kisa zamanda hayirli bi evlat nasip etsinnn canim benimm bende bekledim sabret insallh olacak

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

maşallah canım çok sevindim adına inş sağlıkla kucağımıza alacağımız günlerde gelicek yerim ben totolarını yem yem yemmmmm :))

Selam anne adayları. Sat 15 haziran benim. Bu cuma 5+3 olacak.kese görünür mü acaba gitsem mi doktora? Ne dersiniz?

Kisiden kisiye degisiyor biliyorsun, ben 4+5'te gittigimde hicbisey gorunmemisti 5+5'te gorduk sen de gorebilirsin muhtemelen amagoremesen de bozma moralini
Hcg:11000'di buarada keseye baktigmizda

Kalp atışlarını duyan annelerimizi tebrik ediyorum maşallah kuzulara
Kadir geceniz mübarek olsun canlar allah dualarımızı kabul etsin inşşş

lyly canım ne kadar sevindim adına bilemezsin inş bebişin sana sıkı sıkı tutunacak inşşşş senin içinde çok dua edicem özlem ve diğer contryuse arkadaşlarımada dua edicem inş hepinizin yüzü gülecek allahın izniyle

Merhaba arkadaşlar bende yeniyim gerci daha doktora bile giymedim ama cubuk test yaptim büyük ihtimal 8w3d yim yarın gideceğim bakalim

Merhaba arkadaşlar bende yeniyim gerci daha doktora bile giymedim ama cubuk test yaptim büyük ihtimal 8w3d yim yarın gideceğim bakalim

öncelikle aramıza hoşgeldin vede hayırlı olsun 9 haftalığım diyosun hiç dr a gitmedin mi ???

Herkese günaydın.
burdan yazmıştım pazartesi günü lekelenmem var diye.ama yazan olmamış hiç.
neyseki bugün bir şey yok.şükürler olsun.sanırım regly döngüsünden kaynaklıydı.

günaydın herkese......bizde duyduk kalp atışalarımızı...herkese sağlık dolu bi gün olsun inş
gözün aydın misk

inşallah iyidir bebeğiniz

Allah gönlüne göre versin.tüm isteyen çiftlere tattırsın bu duyguyu Allah'ım

gunaydinn annedaslarim :)) hepinizim Kaadir gecesi mubarek olsun.
dun bahsetmistim midr bulantilarimdan oyleki bu bulantilardan su icemiyorum bi lt bile icemiyorum gunde. ve bu sabah.kahverengi lekelenmelerim olmus. bunun susuzlukla ilgisi olabilir mi ( inanin kotu durumdayim hamileligimi unutup kendimi hasta hissrdiuorumm ve kucuk bebisimee annesi olarak kiziyorumm amaa (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…