2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 5 haftalık dedi doktor yumurtlama yı baz alıyo sanırım doktor.6 ağustosta gün verdi kalp atışı için.birde peçete yine kan geldi gösterdim düşük tehlikesi var dedi üniversite hastaneye gidicem şimdi.

dikkat et...hareket etmemeye çalış...son adet tarihini baz alıyorlar genelede...bende yumurtlamayı sanıyordum...

Canim insallah bisey olmaz merak etme bir cok insanda kanama leke vs oluyormus

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

nasılsın bitter...sayfayı çok takip edemiyorum...arada bakıyorum ama lekelenmeni görmemişim...doktora göründünmü...iyisindir inş....yazılanlar genelde havada kalıyor topikte..

bugün iyiyiz misk çok şükür.sen nasılsın?
doktora gidemedim hemen,şimdi de sıkıntı yok diye bayramdan sonra mı gitsem diyorum bir yandan da yarın gitsem mi diyorum :) 1 hafta arayla usgye girmenin zararı olur mu acaba?

bende ii sayılırım..sabah ilk defa çıkardım..mide bulantılarım oluyor...bzidede bi sıkıntı yok onun dışında ...arayıp sorsan..bende çok sık usg taraftarı değilim..çalışmıyorsan dinlen bol bol...ayağın az havada olsun

bulanması,kaynaması bana moral oluyor,orda olduğunu hissediyorum bebeğin,Allah onları bize bağışlasın.şimdiden ne endişe doluymuş annelik..
özel hastaneye gidiyorum,numara fln vermedi.ama aynı yerde hemşire arkadaş var,ona danıştım devam ederse gel demişti.
dün geldim evime,dinlenicez artık bol bol,iyice tetenek olcam bu gidişle :)

aynen sabah zor attım kendimi lavaboya..odama dönerken kendi kendime aptal aptal sırıttığımı fark ettim...

çok sevindim cnm seninle beraberiz 12 martta doğacak bebişlerimiz :))

Bende katıldım araniza :)) cok şükür hamileyim :) test yaptim ama henüz dt. Gitmedim takvime göre 5+3 um :))
Kadir gecemiz mübarek olsun
Rabbim herkeze anneligi tattirsin insAllah. .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim 5 hadtalik ayniyiz bende 4 ağustos da gitcem kalp atisi icin pazartesi lekelenme bende de oldu progestan fitil olarak kullandim ve hic kalkmadan yattım ertesi gune duzeldi dinlen biraz cok hareket etme

Amin canım.Allah yardımcımız olsun.

hosgeldinn taze annee adayi :))) tebriklerr guzel bir hamilelik gecirirsin insAllahhh

öncelikle aramıza hoşgeldin vede hayırlı olsun 9 haftalığım diyosun hiç dr a gitmedin mi ???

Gitmedim :) cunku ilk ay regl pldum on gün süren reglim iki gün oluncca test yapttim sonrada ikinci regli bekleyim dedim gelmedi umarim saglikli bir gebeym :) ikinci olunca rahat oluyo heralde insan ona bağlıyor um gitmemeyi

hosgeldinn taze annee adayi :))) tebriklerr guzel bir hamilelik gecirirsin insAllahhh

Teşekkürler :) insAllah rabbim devamını nasip eder bi aksilik cikmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…