gözün aydın misk
Kızlar 5 haftalık dedi doktor yumurtlama yı baz alıyo sanırım doktor.6 ağustosta gün verdi kalp atışı için.birde peçete yine kan geldi gösterdim düşük tehlikesi var dedi üniversite hastaneye gidicem şimdi.
gunaydinn annedaslarim :)) hepinizim Kaadir gecesi mubarek olsun.
dun bahsetmistim midr bulantilarimdan oyleki bu bulantilardan su icemiyorum bi lt bile icemiyorum gunde. ve bu sabah.kahverengi lekelenmelerim olmus. bunun susuzlukla ilgisi olabilir mi( inanin kotu durumdayim hamileligimi unutup kendimi hasta hissrdiuorumm ve kucuk bebisimee annesi olarak kiziyorumm amaa (
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
nasılsın bitter...sayfayı çok takip edemiyorum...arada bakıyorum ama lekelenmeni görmemişim...doktora göründünmü...iyisindir inş....yazılanlar genelde havada kalıyor topikte..
bugün iyiyiz misk çok şükür.sen nasılsın?
doktora gidemedim hemen,şimdi de sıkıntı yok diye bayramdan sonra mı gitsem diyorum bir yandan da yarın gitsem mi diyorum :) 1 hafta arayla usgye girmenin zararı olur mu acaba?
bugün iyiyiz misk çok şükür.sen nasılsın?
doktora gidemedim hemen,şimdi de sıkıntı yok diye bayramdan sonra mı gitsem diyorum bir yandan da yarın gitsem mi diyorum :) 1 hafta arayla usgye girmenin zararı olur mu acaba?
cnm sende duyarsın artık pıt pıtları merak etmeAdına sevindim arkadaşım yarın sabah ben gidicem dua edin banada duyarım heyecandan ölücem. Uyku tutmuyor.
Canim insallah bisey olmaz merak etme bir cok insanda kanama leke vs oluyormus
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
bende ii sayılırım..sabah ilk defa çıkardım..mide bulantılarım oluyor...bzidede bi sıkıntı yok onun dışında ...arayıp sorsan..bende çok sık usg taraftarı değilim..çalışmıyorsan dinlen bol bol...ayağın az havada olsun
usg nin hiç bir zararı yok sadece ses dalgaları yayıyor
bulanması,kaynaması bana moral oluyor,orda olduğunu hissediyorum bebeğin,Allah onları bize bağışlasın.şimdiden ne endişe doluymuş annelik..
özel hastaneye gidiyorum,numara fln vermedi.ama aynı yerde hemşire arkadaş var,ona danıştım devam ederse gel demişti.
dün geldim evime,dinlenicez artık bol bol,iyice tetenek olcam bu gidişle :)
çok sevindim cnm seninle beraberiz 12 martta doğacak bebişlerimiz :))kızlaaaaaaaaaaarrrrrr
kalp atıslarını duyduk Allahıma bınlerce sukurler olsun :) 2-3 sn. lık doktorumuz dınlettı. daha cok kucuk oldugu ıcın fazla yuklenmeyelım dedı. kalbını gorduk pıt pıt hareket edıyodu yawrum yaaa :)
benım keratanın boyu 0.90 mm 6+6 haftalıksın dedı :) ay cıglık atasım war yaaaaaaaaaaa
Allahım ısteyen herkese nasıp eder ınsallah
Kızlar 5 haftalık dedi doktor yumurtlama yı baz alıyo sanırım doktor.6 ağustosta gün verdi kalp atışı için.birde peçete yine kan geldi gösterdim düşük tehlikesi var dedi üniversite hastaneye gidicem şimdi.
haklısın canım rabbime emanetler tüp bebek mi senin benim tüp bebek bu 2. çocuğğum ilki normal gebelik bunda böyle oldu nasip rabbim sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip etsinde hepsinin gerisi mühim değil
Dahiliye ye git En iyisi yada genel cerrahlarda bakıyor aklında olsun
Amin canım inşallah. Ikiz gebeliklerde bu kanamalar normalmis kafana takma dışarı kanaman yoksa daha da süper. Benim dışarda da içerde de kanama var rabbim yardım etsin
Bende katıldım araniza :)) cok şükür hamileyim :) test yaptim ama henüz dt. Gitmedim takvime göre 5+3 um :))
Kadir gecemiz mübarek olsun
Rabbim herkeze anneligi tattirsin insAllah. .
öncelikle aramıza hoşgeldin vede hayırlı olsun 9 haftalığım diyosun hiç dr a gitmedin mi ???
hosgeldinn taze annee adayi :))) tebriklerr guzel bir hamilelik gecirirsin insAllahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?