2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ultrasonda dr.da önemli cnm sanırım karın çevresine göre kilo hesaplanıyor

Ya buranin kadin dogum hastanesi var devlete bagli.
Ozel hastane bi halta yaramiyor.
Devlette ilgi alaka cok iyi..
Bebegin gelisimine hep iyi dedi ama ne bileyim ozelde ultrasonda 1143 u gorunce uzuldum bu kiz kilo almiyomu diye..

O imkan varsa cok guzel, benimde memlekette oylede istanbul oyle degil mecbur ozele gidiyoruz, benim doktorum sezeryan karsiti bi kadin normal yapmak icin tesvik ediyo surekli, insallah bir mecburiyet olmadigi surece sezeryan olmaz diyo

Oyle bir düşme yok ya neden devlet erken doğum yaptı diye cezalandırsın toplamda 112 gün hakkımız var erkende doğum yapsak rapor tekrar düzenlenerek eklenecek

Canım geçmiş olsun inşallah doğumdan sonraki ameliyatla herşey düzelecektir

Canim senin yazini okuyunca nete gebelikte otomatik kilo hesabi die yazdim bi site cikti bpd ve ac yaziosun hesaplayip kilosunu soyluyo dogrumu hic bilmiyorum bana dr 1050 gram demisti 2046 cikti sitenin linkini kopyalayamadim

Ya ben ozeldeki doktorlara guvenmiyorum.. İsin icinde maddiyat var..
Hastalari sezeryana ikna icin her seyi yapiyorlaHastalari sezeryana ikna icin her seyi yapiyorlaHastalar
öyle tabi sezeryandan daha cok para alıyolar epidural spinal oldumu hele daaha cok .ama devlette normal önceliği var benim hastane bu konuda ödül aldı normal doğum oranı yüksekmiş bakanlıktan falan.hayırlısı bakalım biz hangisini olcaz

Cekirgee cok geçmiş olsun bende senin gibi tsh lada boğuşan biriyim heray onun içinde kan aldırdım.Şimdiye kadar kan değerime baktırmak aklıma gelmemişti.Kabızlık yüzünden 2 haftadır kan ilacımı içmiyorum.13,1 den 10,6 ya düşmüş.Bende bu yüzden kanıma baktırdım.Herkesin başına gelebilecek şeyler bunlar.Herşeyi bilmek zorunda değiliz,doktor değiliz.Birde benim damarlarımı bulamıyorlar defalarca delindiğim oluyor.

kızlar benim bebk sanki çok aşağıda ya ellerimi aşağıda bi kestiremedim. bide wc gidince afedersiniz şeyimi silerken sanki oynuyo bebek hissediyomu nedir anlamadım ya. cok tuhaf oluyom

kizlar hellobaby de aziz bebe 10 lu hastane cikislari 69 besliler 35ti.
migrosta da unibaby sampuan en buyuk boy 6 kusur liraydi yari fiyatina inmisti.kopuk olan cesidi de islak pamuk mendil hediyeliydi

Sinirlerim çok bozuk oğlum yemek yemiyor sadece süt içiyor. Dün gece açlıktan uyandı saat 3 te sabah 6 ya kadar uyumadi. Sersem sersem işe gittim. Yemiyor yemiyor
ah canim benim oglumda ileri beslenme bozuklugu rahatsizligi var seni cok iyi anliyorum yememesi denememesi sinirleri harap ediyor

Sordum canım dediğin gibiymis,neyse iyi oldu benim için cok agirlasmadigim için hic dikkat etmiyordum,boyle giderse abisi gibi erken doğacak....
dikkat etmk lazım canım ne kadar doğum sonrası izin daha ii desekte doğuma kadarda sağlıklı bebişlwr içinde dinlenmk gerekiyo

canım karın çevresinden galiba ölçüyorlr kiloyu yanlış hatırlamıyorsam ama ultrasondan farkediyo farklı cihazlar olunca arada farklılık çok normal herzqmn gittiğini baz al bence buarada patikler çok tatlı olmuş eline sağlık

Ya buranin kadin dogum hastanesi var devlete bagli.
Ozel hastane bi halta yaramiyor.
Devlette ilgi alaka cok iyi..
Bebegin gelisimine hep iyi dedi ama ne bileyim ozelde ultrasonda 1143 u gorunce uzuldum bu kiz kilo almiyomu diye..

Canım ultrasyon resminde yazan değerleri yazar mısın ?

BPD = kafa ölçüsü

FL= bacak boyu

AC= Karın çevresi..

Bbebeğin kilosuda karın çevresinin ölçümüyle yapılıyor. Usg cihazları farklılık gösterebilir. Benim ilk kızımda doktor kilosunda hiç şaşmadı. 50 gr fazla dogdu hatta.

Epidural normal istiyorum ben bakalim nasil olacak.. Burdaki ozelde sezeryana ikna icin cok ugrasiyolar

Ocagin ilk haftasi gidicem bakalim ne diyecek..

Sagolasin daha guzelleri senin yavrunun olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…