- 5 Ağustos 2014
- 2.312
- 1.402
- 178
kızlar bi ara ayva yiyorduk devam ediyomusunuz ? beni bu gebelik şekeri hep ayvadan oldu varya o kadar cok yedimki
ben azalttım meyveyi yaa cokta severim .ama eskisi gibi yemiyorum şeker cok diyeBende yiyorum canim hatta normalde meyve pek yemem simdi hergun yiyorum cesit cesit
Ayva bahane benim bir arkadaşım sürekli yaş pasta börek çörek yedi gene çıkmadı. Hemde 25 kg aldı hamileliklerinde. Şekeri bünye kendi yapıyor. Bende dikkat ediyordum ama çıktı. Ayva fazla yikseltmeyen meyveler arasında görünüyor. Bende bir ayvayi 2 günde ancak yiyorumkızlar bi ara ayva yiyorduk devam ediyomusunuz ? beni bu gebelik şekeri hep ayvadan oldu varya o kadar cok yedimki
Ya bende ayva ve meyvezedelerdenim Dr beslenmede aşırıya kaçan bişi vardır onu azalt yeter dedi katil meyve çıktı :) haftada 2 kilo ayvayi rahat yiyordum günde de 5 6 meyve neyse azalttim şimdikızlar bi ara ayva yiyorduk devam ediyomusunuz ? beni bu gebelik şekeri hep ayvadan oldu varya o kadar cok yedimki
benim diyet listemde 4de 1 ini yiiyn yazıyo. ben gündee 2 koca ayva yiyodum. gerçi doğru söyluyorsun bu şeker olayı farklı ama yaşlada alakası var sanırımAyva bahane benim bir arkadaşım sürekli yaş pasta börek çörek yedi gene çıkmadı. Hemde 25 kg aldı hamileliklerinde. Şekeri bünye kendi yapıyor. Bende dikkat ediyordum ama çıktı. Ayva fazla yikseltmeyen meyveler arasında görünüyor. Bende bir ayvayi 2 günde ancak yiyorum
Iki hsmileliligim ikisinde de gebelik şekeri çıktı. Bende meyveyi çok yiyordum ama bıraktım nerdeyse ama gözüm düşüyor.benim diyet listemde 4de 1 ini yiiyn yazıyo. ben gündee 2 koca ayva yiyodum. gerçi doğru söyluyorsun bu şeker olayı farklı ama yaşlada alakası var sanırım
tatil tabiki cnm yarın söyleyecektir öğretmenArkadaşlar cumada kamu kuruluşlarına tatil olmuş bu durumda okullarda tatil dimi gerçi oğlumun öğretmeni birşey soylememis ama
soğuk evin derdi çekilmiyo. bizim evde alt üst boş etraf açık. salonu ve bi boş odayı yakmıyoruz altına süngerle yalıtım yaptık soğuk gelmesin diye baya işe yaradı.bu senede şansımıza kış sert geçecek gibiNe soğuk bir hava evim en üst kat isi yalıtımı yok alttaki komşu doğalgaz yakmiyor zor isiniyorum. Evin tüm cephesi açık. Boğazın tüm soğuğu evde
nedi boyanın markası cnmbende hamileliğin başndaki kan testi hariç kan testi yaptırmadım, istemedi dr. hiç idrar filan enfeksiyon şüphesi olursa bakıyoruz demişti onu hiç yaptırmadım ilk gebelikte de öyle yapmıştı bende burda öğrendim valla tekrar yapıldığını ...
bennnnhamilelik öncesi saçımı sarıdan siyaha çevirmiştim hamilelik süresince hiç boyatmayınca iyice b.k rengine dönmüştü ayıptır söylemesi bende amonyaksız boya ile boyattım rahatladım isim verebiliyorsak yazabilirim hiç koku vs yok boyarken diğer boyalar gibi değil çokda parlak yaptı valla saçlarımı, amonyaksız boya diye geçiyor ...
ya ultrason cihazıyla alakalı. bendede devlette 1350 dedi ve 30 haftalı kdedi 2 hafta önde dedi hatta. aynı gün bu beyninde bişe var diye özele gittim ordaki alette 1200gr 27 haftalık cıktı .hatta ben dedimki doğumu hangisine göre yapıcaz sat a göre yapcaksın dedi. ama cocuk gelişmiş kilosuda fazlaysa bekletilmez dediKizlar ya benim kafam karisti..
Hamileligimin basindan beri hem devlete hem ozele gidiyorum.. Devletteki doktor her turlu tahlili yapip gayet de guzel ilgileniyor.. Ama hastane uzak ve randevusuz muayene olmak mumkun olmadigi icin yakin olan ozele de defalarca gittim acil bi durum oldugunda ya da bebegimi gormek istedigimde..
Bir ay once devlete rutrin kontrole gittigimde bebegimin kilosunun 870 gr oldugunu ve gelisiminin iyi oldugunu soyledi.
Bi hafta sonra karin agrisi sikayetiyle buradaki ozel hast. Gittim doktor bebegimin 835 gr oldugunu soyledi.
O zaman ben yanlis hatirliyorum deyip bakmamistim devletteki doktorun verdigi ultrason sonuclarina..
Simdi aklima takildi baktim da hakkaten arada fark var..
Gecen yine ozele gittigimde ultrasonda 1143 gr yaziyor bebegin kilosunda. Bana az geldi.m buradaki herkesin de bebegi daha kilolu.
Acaba ozeldeki yanlis mi hesapliyor?
Ultrasonla bebegin kilosunu nasil anliyorlar?
Kafam corba oldu..
Ocagin ilk haftasi devlette kontrolum var.. InS icimi rahatlatacak bi sey soyler..
ben azalttım meyveyi yaa cokta severim .ama eskisi gibi yemiyorum şeker cok diye
Kizlar ya benim kafam karisti..
Hamileligimin basindan beri hem devlete hem ozele gidiyorum.. Devletteki doktor her turlu tahlili yapip gayet de guzel ilgileniyor.. Ama hastane uzak ve randevusuz muayene olmak mumkun olmadigi icin yakin olan ozele de defalarca gittim acil bi durum oldugunda ya da bebegimi gormek istedigimde..
Bir ay once devlete rutrin kontrole gittigimde bebegimin kilosunun 870 gr oldugunu ve gelisiminin iyi oldugunu soyledi.
Bi hafta sonra karin agrisi sikayetiyle buradaki ozel hast. Gittim doktor bebegimin 835 gr oldugunu soyledi.
O zaman ben yanlis hatirliyorum deyip bakmamistim devletteki doktorun verdigi ultrason sonuclarina..
Simdi aklima takildi baktim da hakkaten arada fark var..
Gecen yine ozele gittigimde ultrasonda 1143 gr yaziyor bebegin kilosunda. Bana az geldi.m buradaki herkesin de bebegi daha kilolu.
Acaba ozeldeki yanlis mi hesapliyor?
Ultrasonla bebegin kilosunu nasil anliyorlar?
Kafam corba oldu..
Ocagin ilk haftasi devlette kontrolum var.. InS icimi rahatlatacak bi sey soyler..
ya ultrason cihazıyla alakalı. bendede devlette 1350 dedi ve 30 haftalı kdedi 2 hafta önde dedi hatta. aynı gün bu beyninde bişe var diye özele gittim ordaki alette 1200gr 27 haftalık cıktı .hatta ben dedimki doğumu hangisine göre yapıcaz sat a göre yapcaksın dedi. ama cocuk gelişmiş kilosuda fazlaysa bekletilmez dedi
Bencede kullanilan cihazla alakali farkli cikmasi, sen kafani takip uzme kendini. Ne guzel devlette ilgilenen doktor bulabilmissin ben bir kere gittim kalbi atiyo dedi sadece dahada gitmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?