Çok geçmiş olsun canım çocuklar hastalaninca insanin dünyası karariyor keşke hiç olmasalarselam kızlar oğlum iki gündür hasta.ates kusma bademcik...yazamadım ck yorgunum Allah sifa versin çocuklarımıza.hasta olmaları cok zor
Gecmis olsun. Allh sifa versnselam kızlar oğlum iki gündür hasta.ates kusma bademcik...yazamadım ck yorgunum Allah sifa versin çocuklarımıza.hasta olmaları cok zor
hayırlı olsun canım bebişin güle güle sağlıkla kullansınBn de park yatagi siyah aldm. Icine renk renk nevresm sererim diye
amin çok geçmiş olsun canım. inş rabbim şifasını versin bi an önce. sende kendini de ihmal etme çok yormaselam kızlar oğlum iki gündür hasta.ates kusma bademcik...yazamadım ck yorgunum Allah sifa versin çocuklarımıza.hasta olmaları cok zor
eline sağlık canım çok güzel olmuş
Çok güzel olmuş yaa ne marifetli hatunsun tü tü maşallah sana
yaaaa ne kadar tatlı bişey buuu çok güzel olmuş güle güle giysin bebiş:)
Ne kadar marifetlisn ya masallh :) bunlri gordkce kendmi cok becerksz hissedyrmTeşekkür ederim kızlarr :)
Sordum canım dediğin gibiymis,neyse iyi oldu benim için cok agirlasmadigim için hic dikkat etmiyordum,boyle giderse abisi gibi erken doğacak....canım ben hastanede de görüştüm bizim izin yazanla o da böyle dedi istersen çalıştığın yere sor ama bizde öyle
Çok geçmiş olsunselam kızlar oğlum iki gündür hasta.ates kusma bademcik...yazamadım ck yorgunum Allah sifa versin çocuklarımıza.hasta olmaları cok zor
3 gün diye biliyorum.özel sektörde babalık izni kaç gün?
çok güzel canım bende bakmıştım buna. bakalım ben hangisine karar vercemEki Görüntüle 1356488 kraft calipso aldk cnm e bebekten :)
Insllh sagolasinçok güzel canım bende bakmıştım buna. bakalım ben hangisine karar vercemhayırlı olsun güle güle sağlıkla kullansın bebişin
Canım çok güzel hayırlı olsun güle güle kullansın bebişEki Görüntüle 1356488 kraft calipso aldk cnm e bebekten :)
geçmiş olsun canım başka doktorlara baktırdınmı. canını sıkma inşallah doğuma kadar düzelir. 41 tane yasin okumanı tavsiye ederim. dünya duayla dönüyor bolbol dua et inşallah geçerKızlar merhaba, bi dönem foruma yazıyordum ama son zamanlarda yaşadığım sıkıntılardan dolayı internete dahi pek girmiyorum.
Malesef bebeğime diyafram hernisi diye bir hastalık teşhisi konuldu. Hastalığın tedavisi doğduktan hemen sonra bebeğin ameliyat olması. Doktorlar hastalığın derecesinden dolayı doğduktan sonra yaşamayacağını hatta doğuma kadar bile dayanamayabileceğini söylüyorlar. Herşeye kendinizi hazırlayın umutlanmayın fln filan..hep bu laflar..
Tabi ben günlerce ağladım psikolojim alt üst oldu. Hala aynıyım ama bebek için normal davranmaya çabalıyorum. Etrafımdakiler beni rehabilite etmeye çalışıyor ama aslını sorarsanz kimse başarılı değil.
Ömrü veren Allah..Ben de Allah a sığındım dayanmaya çalışıyorum. Bu tatsız konuyla canınızı sıkmak istemezdim ama paylaşmak istedim.
Hepinizin bebekleri sağlıkla hayırlısıyla dünyaya gelir inşallah. Benim boncuğum için de dua edin..
Görüşmek üzere..
bbende beyaz aldım bebişin içi açılsın dedim. herrenkte uyar diye :) sunyy baby cibinlikli aldomhayırlı olsun canım bebişin güle güle sağlıkla kullansınne aldın peki? ben daha almadım fikir olması açısından
allah sifa versin. Allah senin ve bebeginin yar ve yardimcisi olsunKızlar merhaba, bi dönem foruma yazıyordum ama son zamanlarda yaşadığım sıkıntılardan dolayı internete dahi pek girmiyorum.
Malesef bebeğime diyafram hernisi diye bir hastalık teşhisi konuldu. Hastalığın tedavisi doğduktan hemen sonra bebeğin ameliyat olması. Doktorlar hastalığın derecesinden dolayı doğduktan sonra yaşamayacağını hatta doğuma kadar bile dayanamayabileceğini söylüyorlar. Herşeye kendinizi hazırlayın umutlanmayın fln filan..hep bu laflar..
Tabi ben günlerce ağladım psikolojim alt üst oldu. Hala aynıyım ama bebek için normal davranmaya çabalıyorum. Etrafımdakiler beni rehabilite etmeye çalışıyor ama aslını sorarsanz kimse başarılı değil.
Ömrü veren Allah..Ben de Allah a sığındım dayanmaya çalışıyorum. Bu tatsız konuyla canınızı sıkmak istemezdim ama paylaşmak istedim.
Hepinizin bebekleri sağlıkla hayırlısıyla dünyaya gelir inşallah. Benim boncuğum için de dua edin..
Görüşmek üzere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?