2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İyi akşamlar. Sinemaya gittik ve cok özlemişim filmde güzeldi.oglusum sesten ilk başta biraz irkildi.sonra mışıl mışıl uyudu.10 gün raporluydum yarın bitecek bu tatil haberide iyi geldi yoksa cuma günü okula gitmek zorunda olacaktım. Böylece 16 gün tatil yapmış olucam.

selam kızlar oğlum iki gündür hasta.ates kusma bademcik...yazamadım ck yorgunum Allah sifa versin çocuklarımıza.hasta olmaları cok zor
amin çok geçmiş olsun canım. inş rabbim şifasını versin bi an önce. sende kendini de ihmal etme çok yorma

canım ben hastanede de görüştüm bizim izin yazanla o da böyle dedi istersen çalıştığın yere sor ama bizde öyle
Sordum canım dediğin gibiymis,neyse iyi oldu benim için cok agirlasmadigim için hic dikkat etmiyordum,boyle giderse abisi gibi erken doğacak....

geçmiş olsun canım başka doktorlara baktırdınmı. canını sıkma inşallah doğuma kadar düzelir. 41 tane yasin okumanı tavsiye ederim. dünya duayla dönüyor bolbol dua et inşallah geçer

allah sifa versin. Allah senin ve bebeginin yar ve yardimcisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…