2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben hamile kaldıgımdan beri yapmıyorum walla
saolsun o işi eşim üstlendi bana sormuyo bile ne yicez diye kalkıp kendi hazırlıyo

Bendensin. Çok nadir yapıyorum yemek.

Genelde o et, balık, tavuk 3lüsünden birini alıp kızartır ya da sote yapar. Ben de yanına salata yaparım. Oturur yeriz. Cok nadir sebze yemeği yaparım. Çok canımız çekerse işte.

biz sulu yemek yeriz canım öyle et tavuk diil
cokta güzel ve lezzetli yapar

Aynenn :)
Benim butun çeyizimi annem yaptı ben sadece 2 tane havlu yaptım onu da aylarca surundurdum elımde :) :)
Şimdi bakıyorum da duygular bambaşka :)
ayyy ben çeyizime baya bişey yapmışım taaa lisedeyken yaz tatillerinde falan havlu kenarları nevresim kenarları bilmem ne.sonradan tembel oldum bende aslında yapsam yaparım da çalışırken elim değmiyor aslında terapi gibi oluyor biliyorum

annelik yetenekleri geliştiriyor da ben neden kalp kesemiyorum hee:)
gerçi keçe nedir bilmezdim buna da şükür diyorumm..
bende kapı süsü yaptım keçeden sonunda bitti ekleyeyim birazdan bakalım beğenecekmisinz ilk keçe deneyimi mi

oh e güzel fotodaki en özendiğim konuysa montunun önünün kapaniyor olması:)

benim giydiğim montun 2 çıtçıtı açık bugün daha da kaz tüylü uzununu giydim onda 2-3 çıtçıt açık şalla kapıyorum

ama kaşeyle falan ısınamam ben, içime penye giyiyorum çüğnkü

evet ekle tabiiki deee bakalım eminim çok güzel olmuştur :)

canım yanlıs hatırlamıyorsam tanesı 1 tl idi ama toplu alırsan ındırım yapıolar galiba

Dem34 şarkhan ın sitesind etanesi 50 kuruşa görmüştüm
ama eminönünde gezerken 75 kuruştan aşağı görmedim
gitti gidiyorda 1.30a 1.50ye hazırını satıyorlar zaten, yapmaya değmez dedim almadım

haastanede keçe dağıtıcam emvlütte bebekli havlu
eve gelenlere de kolonya şişesi vermeye gerek var mı ki?

Ben bigün bi yoruldum (geçen hafta sonu),
Bebeğim 24 saat hiç durmadan sert tekmeler attı. Acile bile gittik; o dereceydi. Cok yormamak lazım artık kendimizi.

sert tekme atmasının bi anlamı var mıymış peki?
benimki yorulduğumda hareketlerini azaltıyor ben d eondan gitmiştim doktora

eheheh bende öyle cnm sıcak havaya hiç gelemiyorum bazen eşime çemkiriyorum arabada kapat şunu diye fena ediyo benide arabanın sıcağı, oda garibim üşüyorum zannediyo sen üşüme diye yapıyorum diyo ben yanıyorum fenalardayım ne üşümesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…