yoruluyorum ben ya basit şeyler yapayım diyorum ama başlayınca bi bakıyorum 3 - 5 çeşit olmuş sonra da çöküyorum
evet deli gibi yağmur yagıyor burda cumartesiden beri hiç durmadı mesela cam falan silecektim silmiom bende silsem hemen peşine yağmur
nerem zayıf ya bu ay kac kilo aldım bilmiyorum pzt kontrol var tırsmaya basladım bi eczaneye girip tartılayım diyorum aslında
Bn de oyleyim ya. Yiyorum ama aclik hissi var halaya ben yiyorum yiyorum ama doymuyorum nolcak böyle
ben hamile kaldıgımdan beri yapmıyorum walla
saolsun o işi eşim üstlendi bana sormuyo bile ne yicez diye kalkıp kendi hazırlıyo
ne güzellll
ohhhh seni ballı senii :))
eşim 9 da geliyorr akşamları o gelene kadar yapıyorum mecburen
biz sulu yemek yeriz canım öyle et tavuk diilBendensin. Çok nadir yapıyorum yemek.
Genelde o et, balık, tavuk 3lüsünden birini alıp kızartır ya da sote yapar. Ben de yanına salata yaparım. Oturur yeriz. Cok nadir sebze yemeği yaparım. Çok canımız çekerse işte.
sende bendensin kuzum paso yesem doymuyorumBn de oyleyim ya. Yiyorum ama aclik hissi var halasinir oluyrm kendme. Yesem kilo alcm diye korkuyrm , yemesem ac kaliyrm sanki. Napcgmi sasrdm
ayyy ben çeyizime baya bişey yapmışım taaa lisedeyken yaz tatillerinde falan havlu kenarları nevresim kenarları bilmem ne.sonradan tembel oldum bende aslında yapsam yaparım da çalışırken elim değmiyor aslında terapi gibi oluyor biliyorumAynenn :)
Benim butun çeyizimi annem yaptı ben sadece 2 tane havlu yaptım onu da aylarca surundurdum elımde :) :)
Şimdi bakıyorum da duygular bambaşka :)
bende kapı süsü yaptım keçeden sonunda bitti ekleyeyim birazdan bakalım beğenecekmisinz ilk keçe deneyimi miannelik yetenekleri geliştiriyor da ben neden kalp kesemiyorum hee:)
gerçi keçe nedir bilmezdim buna da şükür diyorumm..
ayyy yerim ben onuuu kıyamaz bana saolsun destekcim o benim
Günaydın göbüşlüler
Yanlışlıkla erken uyandım. Çok mutsuzum.
Şimdi tekrar uyicam
Meltem ne güzel yaa . Kıskandım.
Ben çok tembelleştim.
Dün inşaallah dışarı çıkmışsınızdır kızlar. Kar'ın en güzel günüdür ilk yağdığı gün.
Bugünden itibaren çamur olur basıla basıla.
Ben çıktım :)
ayyy ben çeyizime baya bişey yapmışım taaa lisedeyken yaz tatillerinde falan havlu kenarları nevresim kenarları bilmem ne.sonradan tembel oldum bende aslında yapsam yaparım da çalışırken elim değmiyor aslında terapi gibi oluyor biliyorum
bende kapı süsü yaptım keçeden sonunda bitti ekleyeyim birazdan bakalım beğenecekmisinz ilk keçe deneyimi mi
Benim de tam tersi iştahim sıfırın altında
canım yanlıs hatırlamıyorsam tanesı 1 tl idi ama toplu alırsan ındırım yapıolar galiba
ben osmangazide oturuyorum ama iş yerim carrefourun karşısı cnmhangi semttesin cnm sen ben ata bulvarındayım sulu yağıyor tutmadı henüz ama eşim beşevlerden foto gönderdi baya birikmiş
günaydın herkese. dün misafirlerim vardı, yardımcım olduğu halde yorulmuşum baya. gece de o yorgunlukla iyi uyumuşum. artık misafir ağırlamak filan bize göre değil sanırım. :)
Ben bigün bi yoruldum (geçen hafta sonu),
Bebeğim 24 saat hiç durmadan sert tekmeler attı. Acile bile gittik; o dereceydi. Cok yormamak lazım artık kendimizi.
eheheh bende öyle cnm sıcak havaya hiç gelemiyorum bazen eşime çemkiriyorum arabada kapat şunu diye fena ediyo benide arabanın sıcağı, oda garibim üşüyorum zannediyo sen üşüme diye yapıyorum diyonefes alamamam sorunu bvende d evar yaa
eşim doktora gidelim kardiyaloğa falan diyo da normalmiş olması diyorum
arabada kalorifwer de açıksa nefessiz kalıyorum camı açıp başımı dışarı çıkarıp nefes alıyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?