benimde annem gelemiyor fazla canım benim her akşam konuşuruz
aramız senin kadar uzak değil tabi ama kardeşimin okulu vs
gelemiyor aynı şeyleri oda söylüyor bana..
:) bende en zorundan başlamışım zaten beceriksizim
ama 15 tane yaptım olmadı kendi aileme dağıtıcam
Evet birde konusmayida ogreniyorlar ya baya söylüyorlar anne meme diye:)MAŞAALLAH ne güzel o kadar zaman emmiş :)
bu bebegın de emer İNŞAALLAH.. dışarda zor oluyodur tabı kocaman cocuk bı de
O rüzgar burda da uuuuuvvvv uvvvvvvvv dün akşam salonda tek başıma oturuyordum korktum vallahi korku filmi gibi ıslık çalıyor rüzgarDoğma büyüme istanbulluyum orada kar sene yagardı 4 sene de ankarada okudum zaten oranın sogugu meşhur çanakkaleye gelin geldim burda kar çok olmaz dedıler ama kandırmışlar benı :) :)
Rüzgarı çok fena sesinden ev yıkılıyo sankı
Babası da diyor kızımız çok şanslı diye.
Annelik süper güçler getiriyor insana :) :)
Evet birde konusmayida ogreniyorlar ya baya söylüyorlar anne meme diye:)
Haha onlar yabancı degıl bı sey olmaz :)
Ama söyledıgın kadar kotu degılsın kımse ılk basta mukemmel yapamaz kı:)
Az ugraşsan kıvıracaksın bu işi :)
Biz halimize üzülüyoruz falan ama onlar bıze bızden daha cok uzuluyor..
Kardeşin varsa tabi o da her zaman gelemez.. sonucta bı duzenı var..
Ama gerçekten ihtiyacın olsa yanından ayrılmaz..
O rüzgar burda da uuuuuvvvv uvvvvvvvv dün akşam salonda tek başıma oturuyordum korktum vallahi korku filmi gibi ıslık çalıyor rüzgarbende doğma büyüme Kocaeliliyim orasıda İstanbul gibi zaten. 4 sene Zonguldakta kaldım okullar tatil olurdu hep kışın dize kadar kar olurdu ve fırtına tabi sahil kenti olduğundan. İzmir oralardan sonra baya iyi
Yemek yapmak bana işkence gibi geliyor artık ya
Öğlen yemeği yapcam şimdi ama hiiiç içimden gelmiyor
O rüzgar burda da uuuuuvvvv uvvvvvvvv dün akşam salonda tek başıma oturuyordum korktum vallahi korku filmi gibi ıslık çalıyor rüzgarbende doğma büyüme Kocaeliliyim orasıda İstanbul gibi zaten. 4 sene Zonguldakta kaldım okullar tatil olurdu hep kışın dize kadar kar olurdu ve fırtına tabi sahil kenti olduğundan. İzmir oralardan sonra baya iyi
Ha ha aynen canım :)Ay yerim onu ben ya :) Milletin içinde soylese bı de ne komık :)
Kendi memeyi açmaya calısıyo mu ay o cok fecı olur :) :)
ben hamile kaldıgımdan beri yapmıyorum wallaher gün aynı dertt
bende şimdiden soğudum yemek yapmaktan diyebilirim.
evet deli gibi yağmur yagıyor burda cumartesiden beri hiç durmadı mesela cam falan silecektim silmiom bende silsem hemen peşine yağmurizmirin yagmuruna yakalanmıştım bi kere aboww o neydı ya sırılsıklam olmuştuk ve saatlerce surmuştu yagmur
ya ben yiyorum yiyorum ama doymuyorum nolcak böyle
her gün aynı dertt
bende şimdiden soğudum yemek yapmaktan diyebilirim.
ben hamile kaldıgımdan beri yapmıyorum walla
saolsun o işi eşim üstlendi bana sormuyo bile ne yicez diye kalkıp kendi hazırlıyo
ben hamile kaldıgımdan beri yapmıyorum walla
saolsun o işi eşim üstlendi bana sormuyo bile ne yicez diye kalkıp kendi hazırlıyo
nerem zayıf ya bu ay kac kilo aldım bilmiyorum pzt kontrol var tırsmaya basladım bi eczaneye girip tartılayım diyorum aslındasen yine zayıfsın asıl benim halim ne olucakk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?