2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sert tekme atmasının bi anlamı var mıymış peki?
benimki yorulduğumda hareketlerini azaltıyor ben d eondan gitmiştim doktora
Acile gittim ama muayne olamadım ki o gün :)

Tam bi felaketti. Sakaryadaydım o gün. Doğum evi diye bi yer var. Ordaki doktor beyefendi "alttan muayneyi kabul etmiyosanız ultrasonla da bakamam" diyince çıktık.

uff bizim ofiste de 3 kişi gelemmiş

bana sen nniye geldin hamilesin mazeretein d evar bi de karşıdan geliyosun dediler (arkadaşlar tabi müdür değil)

geldiğime pişman oldum valla

uff bizim ofiste de 3 kişi gelemmiş

bana sen nniye geldin hamilesin mazeretein d evar bi de karşıdan geliyosun dediler (arkadaşlar tabi müdür değil)

geldiğime pişman oldum valla

müdürler hiç gelme demez zaten
görüyorlar halimizi bide ayağımız kaysa allah korusun..umurlarında değil

E 42 beden alınca kapanıyo tabi önü :) bilerek büyük aldım. Hamile kalmadan önce 36-38 giyen insandım ben :)

Sık sık ıspanak yiyoruz biz bugünlerde..
Baya faydalı oluyor. Sebze çok severim ben ama eşim o kadar çok tercih etmiyor..

Sık sık ıspanak yiyoruz biz bugünlerde..
Baya faydalı oluyor. Sebze çok severim ben ama eşim o kadar çok tercih etmiyor..
O ıspanağı yıkamak o kadar zor geliyo ki.
Bi de yeşillikler konusunda çok titizim ben. Tek tek her yaprağı her sapı detaylı yıkıyorum. Resmen 2 saatimi alıyo malesef.

Yoksa biz de yeriz bol bol. Seviyoruz ikimiz de. Haşlayıp kavurup üstüne yumurta kırmaya bayılıyoruz.

Gunaydin guzel anneler ve tatli bebisleri benim bi sorum olcak benim sat 6 haziran doktor gec dollenme olmus diye 16 haziran olarak degistirdi hep oyle gidiyodu son kontrolde baska doktor 2 hafta onden gidiyo dedi simdi ben normal sata donmus oluyomuyum tekrar gittigimde 6 haziran olarakmi soylesem bi sorun olurmuki kafam cok karisti

Benimde gögüslerim çok küçük bende süt olmaz diye korkuyorum canım ya. Şişmiş haliyle 70 bedeni zor dolduruyor şuan

E 42 beden alınca kapanıyo tabi önü :) bilerek büyük aldım. Hamile kalmadan önce 36-38 giyen insandım ben :)

ben yeni mont almadım eskileri giyiyorum
daha doğrusu en eskileri...
önceden daha kiloluydum o zmanaki montlarımdan giyiyorum geçen seneki hiç bi şekilde olmuyo yoksa

ben hastane de çikolata zaten cok gelenım gıdenım olmaz hastaneye
onun harıcınde gelenlere bır sey vermem gene cıkolata verırım evdede mevlutte hedıyelık magnet veya sıse vs olabılır ya ayrı ayrı hepsi yine bi maliyet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…