- 3 Kasım 2013
- 1.096
- 579
- 198
- 35
Bizimki biraz spor düşkünü olduğu için, sulu yemek de ekmeksiz gitmedği için öyle yiyoruz genelde :)biz sulu yemek yeriz canım öyle et tavuk diil
cokta güzel ve lezzetli yapar
Acile gittim ama muayne olamadım ki o gün :)sert tekme atmasının bi anlamı var mıymış peki?
benimki yorulduğumda hareketlerini azaltıyor ben d eondan gitmiştim doktora
bugün işe boşa gelmişiz gibi geliyor..
sessizlik sakinlik telefonlar çalmıyor..
keşke cuma günü gelmesek 4 günü birleştiririm
cumartesi günü zaten doktor ve ağda randevum var
kara kara düşünüyorumm
uff bizim ofiste de 3 kişi gelemmiş
bana sen nniye geldin hamilesin mazeretein d evar bi de karşıdan geliyosun dediler (arkadaşlar tabi müdür değil)
geldiğime pişman oldum valla
oh e güzel fotodaki en özendiğim konuysa montunun önünün kapaniyor olması:)
benim giydiğim montun 2 çıtçıtı açık bugün daha da kaz tüylü uzununu giydim onda 2-3 çıtçıt açık şalla kapıyorum
ama kaşeyle falan ısınamam ben, içime penye giyiyorum çüğnkü
Oyy ben dün kocamla dışarı çıktım. Ayağın kaymaması mümkün değil yahu. Çok düşüncesizler yau patronlar.müdürler hiç gelme demez zaten
görüyorlar halimizi bide ayağımız kaysa allah korusun..umurlarında değil
Sık sık ıspanak yiyoruz biz bugünlerde..
Baya faydalı oluyor. Sebze çok severim ben ama eşim o kadar çok tercih etmiyor..
ayaklarım hiç ısınmıyor bugün..
halbuki iki tane çorap giydim
sobaya yapışasım var
ohhoo ben misafir oalyını 2 ay önce bıraktım
O ıspanağı yıkamak o kadar zor geliyo ki.Sık sık ıspanak yiyoruz biz bugünlerde..
Baya faydalı oluyor. Sebze çok severim ben ama eşim o kadar çok tercih etmiyor..
Oyy ben dün kocamla dışarı çıktım. Ayağın kaymaması mümkün değil yahu. Çok düşüncesizler yau patronlar.
Benim de ayagım elim hayatta ısınmaz kat kat çorap patik giyinirim yine aynı
Kendi karısının başına gelse ortalığı yıkar böyle tipler.bizde tam tersi canım müdürümüz kıl'ın teki:)
elinden gelse pazar da gel diycek
kaç kere wc ye gittiğimi bile biliyor uyuzzz :)
Canım benimde 26 haftalikken 800 gr.di bende üzüldüm zayif diye ama doktor haftasina gore gayet normal dedi.Benim oğluşum hep önden giderdi kiloluydu ikinci gebeliklerde bebek daha kilolu olur diyolar ama demekki değil. Bende kız olduğu için miyon olucak galiba diyorum.Ama hareketleri tekmeleri hicde miyon bir bebekmis gibi değil gayet sağlam sağlıklı olsunlar da zayıf oluversinler zaten dogumdan sonrada cok cabuk kilo aliyorlar.Birde benim göğüslerim çok küçük sut olmiycak bebegimi emziremeyecegim diye çok korkuyordum ams maşallah oğlum çok güzel kilo aldı sütun yarıyor dediler.insallah bu seferde öyle olur.
E 42 beden alınca kapanıyo tabi önü :) bilerek büyük aldım. Hamile kalmadan önce 36-38 giyen insandım ben :)
ben hastane de çikolata zaten cok gelenım gıdenım olmaz hastaneye@Dem34 şarkhan ın sitesind etanesi 50 kuruşa görmüştüm
ama eminönünde gezerken 75 kuruştan aşağı görmedim
gitti gidiyorda 1.30a 1.50ye hazırını satıyorlar zaten, yapmaya değmez dedim almadım
haastanede keçe dağıtıcam emvlütte bebekli havlu
eve gelenlere de kolonya şişesi vermeye gerek var mı ki?
Sık sık ıspanak yiyoruz biz bugünlerde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?