- 27 Ağustos 2014
- 1.176
- 1.218
- 168
- 36
Eki Görüntüle 1357350 böyleydi işte çok şeker bence
aynen nerde o gelmedi izin falan mı aldı acaba.inşallah darılmamıştırkızlarrr çekirgee darıldı galibaa
bugün hiç yazmadı
iğne için geç gelicekti gerçi ama..
Bende özele gidiyorum hatta ben mesafeden dolayı yetişirmiyim diye korktuğumdan sezaryen istiyorum bebekte en son ters duruyordu doktor tüm bunlara rağmen beni takmadı resmen 38 haftada bakarız şekline dedi hatta bu boyla sen normal olmuycaksan kimse olmasın diyede dalga geçti :) Yani doktorla ilgili birde benim gittiğim hastanede normalle sezaryen arasında 100 tl fark var sadece
aynen nerde o gelmedi izin falan mı aldı acaba.inşallah darılmamıştır
neden darıldı ?kızlarrr çekirgee darıldı galibaa
bugün hiç yazmadı
iğne için geç gelicekti gerçi ama..
neden darıldı ?
6 ocak da randevum var sonrasında gıtsem mı acabakesinlikle bendee
kapı tülü ve o külahtan almak için..
6 ocak da randevum var sonrasında gıtsem mı acaba
maşallah minige..Merhaba kızlar Hepinizin yeni yılını kutlarım şimdidennn..Dün kontrolüm vardı. Minik kuşum çok iyiydi çok şükür. 1800 gram olmuş. Bir de baş aşağı dönmüş artık dedi doktorum sizin pozisyonlar nasıl???
maşallah canım bebişineMerhaba kızlar Hepinizin yeni yılını kutlarım şimdidennn..Dün kontrolüm vardı. Minik kuşum çok iyiydi çok şükür. 1800 gram olmuş. Bir de baş aşağı dönmüş artık dedi doktorum sizin pozisyonlar nasıl???
canım toplamda 9 kilo aldım. göbüş de çıkmamış fotodabu arada senin göbüş nerdeee kilonda yook :)
maşalah kuzuna bende salı günü gidicem oncekı randevumda bır sey dememıstı bu sefer sorucam :)Merhaba kızlar Hepinizin yeni yılını kutlarım şimdidennn..Dün kontrolüm vardı. Minik kuşum çok iyiydi çok şükür. 1800 gram olmuş. Bir de baş aşağı dönmüş artık dedi doktorum sizin pozisyonlar nasıl???
maşalah kuzuna bende salı günü gidicem oncekı randevumda bır sey dememıstı bu sefer sorucam :)
Aldm ins ii cikar evde bulunsuncanım onlar güzel ama kullanması cok zor
cünkü bebekler atesliyken hiç rahat durmuyolar ölcemiyosun
yine de sen bilirsin
normaldır artık canım 31.hftandasınBen de tırstım biraz dönmüş deyinceo yüzden size de sorayım dedim belki de normaldir...
yaa kızlar bişey sordumm
eminönünden mevlüt şekeri için boş külah alıcam ben
içine de akide şekeri ve lokum koyucam sizce olurmu ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?