2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yanlıslık olabılır bence zaten doktorlar arasında farklılıklarda oluyormuş.

Günaydın bayanlar ve tatlı bebişler nasılsınız ?Ben bu aralar sabah 6 da eşime kahvaltı hazırlayıp geri uyuyorum ve 9-10 kalkıyorum o yüzden aranıza geç katılıyorum ben gelene kadarda sayfalar uçup gidiyor sizi takip etmek çok zor ama iyi ki varsınız insan kendini hiç yalnız hissetmiyor

KALIBINI, TOZUNU BEN KENDİM ALIP YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM... KOKULU TAŞ MI. KOKULU SABUN MU? Bİ DE NE GİBİ KALIPTAKİ ŞEKİLLER OLABİLİR...

emzik, bebek arabası, bebek ayakkabısı, melek kanadı içinde uyuyan bebek.. şimdi aklıma bunlar geldi. bunlarin renkli sabunları çok hoş duruyor, eğer yapabilirsen baya güzel olur.

emzik, bebek arabası, bebek ayakkabısı, melek kanadı içinde uyuyan bebek.. şimdi aklıma bunlar geldi. bunlarin renkli sabunları çok hoş duruyor, eğer yapabilirsen baya güzel olur.
MELEK KANADI İÇİNDE BEBEKTE POPOSU FİLAN ORTA YERDE OLUYOR :)) TEK ONU ELİYORUM DİĞERLERİNİ DEĞERLENDİRECEM :)

Bencede kullanilan cihazla alakali farkli cikmasi, sen kafani takip uzme kendini. Ne guzel devlette ilgilenen doktor bulabilmissin ben bir kere gittim kalbi atiyo dedi sadece dahada gitmedim
Ben gittiğimde kadın banada öyle yapmıştı çok komikti 12 hafta felandı kalbi atıyor ,canlı dedi peki neden oynamıyor dedim sen istiyorsun diye hep oynayamaz diyede tersledi beni dayak yemeden çıktım çok şükür :) Bir dahada sadece acil durumlarda gittim korkuyom kadından ayyyyy:)

bende de oluyo. özellikle yemeklerden sonra. çok fazla yememem gerekiyomuş. doktoruma söyledim.midenin yeri küçüldüğü için çok yersen rahatsız eder dedi. az az ve sık sık ye dedi.normalmiş ama canım

Epidural normal istiyorum ben bakalim nasil olacak.. Burdaki ozelde sezeryana ikna icin cok ugrasiyolar
Bende özele gidiyorum hatta ben mesafeden dolayı yetişirmiyim diye korktuğumdan sezaryen istiyorum bebekte en son ters duruyordu doktor tüm bunlara rağmen beni takmadı resmen 38 haftada bakarız şekline dedi hatta bu boyla sen normal olmuycaksan kimse olmasın diyede dalga geçti :) Yani doktorla ilgili birde benim gittiğim hastanede normalle sezaryen arasında 100 tl fark var sadece

Canim[/QUOTE]
Bence beşik kullanışsız olur ana kucağıda sanki uyuma pozisyonu pek rahat değil gibi ben http://www.e-bebek.com/tiny-love-3u-birarada-uykucu-ana-kucagi-18-kg_TLO-1801006830 bunu düşünüyorum.

yaa kızlar bişey sordumm
eminönünden mevlüt şekeri için boş külah alıcam ben
içine de akide şekeri ve lokum koyucam sizce olurmu ??

yaa kızlar bişey sordumm
eminönünden mevlüt şekeri için boş külah alıcam ben
içine de akide şekeri ve lokum koyucam sizce olurmu ??
Olur canım karşı komşumun geçen haftaki mevlüdünde kokulu bebek sabunu ve o külahların içine badem şekeri minik lokumlar falan koymuşlar dağıttılar çok şekerdi

Olur canım karşı komşumun geçen haftaki mevlüdünde kokulu bebek sabunu ve o külahların içine badem şekeri minik lokumlar falan koymuşlar dağıttılar çok şekerdi

aklıma geldi birden külahları kuruş hesabı satıyorlar eminönünde
alıp içini kendim doldurum diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…