- 3 Kasım 2013
- 1.096
- 579
- 198
- 35
teşekkür ederim canım ooo seninki baya süslüdür o zaman
eheheh olmaz olmaz 170fln olur :) sağlıklı olsunlarda:) bizim sıpada uzun olucak gibime geliyo bende 170im eşim 180
Yanlıslık olabılır bence zaten doktorlar arasında farklılıklarda oluyormuş.Kizlar ya benim kafam karisti..
Hamileligimin basindan beri hem devlete hem ozele gidiyorum.. Devletteki doktor her turlu tahlili yapip gayet de guzel ilgileniyor.. Ama hastane uzak ve randevusuz muayene olmak mumkun olmadigi icin yakin olan ozele de defalarca gittim acil bi durum oldugunda ya da bebegimi gormek istedigimde..
Bir ay once devlete rutrin kontrole gittigimde bebegimin kilosunun 870 gr oldugunu ve gelisiminin iyi oldugunu soyledi.
Bi hafta sonra karin agrisi sikayetiyle buradaki ozel hast. Gittim doktor bebegimin 835 gr oldugunu soyledi.
O zaman ben yanlis hatirliyorum deyip bakmamistim devletteki doktorun verdigi ultrason sonuclarina..
Simdi aklima takildi baktim da hakkaten arada fark var..
Gecen yine ozele gittigimde ultrasonda 1143 gr yaziyor bebegin kilosunda. Bana az geldi.m buradaki herkesin de bebegi daha kilolu.
Acaba ozeldeki yanlis mi hesapliyor?
Ultrasonla bebegin kilosunu nasil anliyorlar?
Kafam corba oldu..
Ocagin ilk haftasi devlette kontrolum var.. InS icimi rahatlatacak bi sey soyler..
KALIBINI, TOZUNU BEN KENDİM ALIP YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM... KOKULU TAŞ MI. KOKULU SABUN MU? Bİ DE NE GİBİ KALIPTAKİ ŞEKİLLER OLABİLİR...
çıkmamak olmazdı amaSen de çok tatlı çıkmışsın maşallah
İnşallah hasta olmayız iyice
MELEK KANADI İÇİNDE BEBEKTE POPOSU FİLAN ORTA YERDE OLUYOR :)) TEK ONU ELİYORUM DİĞERLERİNİ DEĞERLENDİRECEM :)emzik, bebek arabası, bebek ayakkabısı, melek kanadı içinde uyuyan bebek.. şimdi aklıma bunlar geldi. bunlarin renkli sabunları çok hoş duruyor, eğer yapabilirsen baya güzel olur.
Ben gittiğimde kadın banada öyle yapmıştı çok komikti 12 hafta felandı kalbi atıyor ,canlı dedi peki neden oynamıyor dedim sen istiyorsun diye hep oynayamaz diyede tersledi beni dayak yemeden çıktım çok şükür :) Bir dahada sadece acil durumlarda gittim korkuyom kadından ayyyyy:)Bencede kullanilan cihazla alakali farkli cikmasi, sen kafani takip uzme kendini. Ne guzel devlette ilgilenen doktor bulabilmissin ben bir kere gittim kalbi atiyo dedi sadece dahada gitmedim
bende de oluyo. özellikle yemeklerden sonra. çok fazla yememem gerekiyomuş. doktoruma söyledim.midenin yeri küçüldüğü için çok yersen rahatsız eder dedi. az az ve sık sık ye dedi.normalmiş ama canımdün akşam göğsümün altı yani mide boşluğumda fena bi acı oldu ara ara
otururken oluyo yan yatıyorum geçiyo falan
bebeği de suç üstü yakaladım poposu mu bişeyi geziniodu oralarda şişip iniodu
sanırım baskı yaptığı için acıdı..
bu kadarcık bebeğin dayanması acıtır mı bilmiyırum da ona yorabildim ancak..
ağrı sürekli olmadığı için de endişelenmedim pek...
sizde oluyor möu bu tür acılar?
Bende özele gidiyorum hatta ben mesafeden dolayı yetişirmiyim diye korktuğumdan sezaryen istiyorum bebekte en son ters duruyordu doktor tüm bunlara rağmen beni takmadı resmen 38 haftada bakarız şekline dedi hatta bu boyla sen normal olmuycaksan kimse olmasın diyede dalga geçti :) Yani doktorla ilgili birde benim gittiğim hastanede normalle sezaryen arasında 100 tl fark var sadeceEpidural normal istiyorum ben bakalim nasil olacak.. Burdaki ozelde sezeryana ikna icin cok ugrasiyolar
Canim[/QUOTE]Canım bana kalırsa ikisinin kullanım alanları farklı tabi henüz benimde bi tecrübem yok ama biz aynı model beşikten yatak Odamıza koyacağız ana kucağını da oturduğumuz odada kullanacağız.
E="Yakamozzz33, post: 38601848, member: 171538"]kızlar bende ev tipi anakucağı ile fransız beşik arasındayım ikisinden birini alacağım fiyat olarak aşağı yukarı aynılar, siz olsanız hangisini alırdınız?
(hiçbiri seçeneği yoktur birini seçiniz lütfen)
bu tek bir dokunuşla rahatlıkla sallanan nuna anakucağı e bebekte var;
buda çok beğendiğim ancak daha sonra nereye koyacağımı bilemediğim fransız dantelli beşik;
çok tatlı bi fotooo bayıldımmeskişehirde o kadar güzeldi ki her yer hastayım birazcık ama dayanamadım Eki Görüntüle 1357319 Eki Görüntüle 1357320 Eki Görüntüle 1357322 bende çıktımm
Olur canım karşı komşumun geçen haftaki mevlüdünde kokulu bebek sabunu ve o külahların içine badem şekeri minik lokumlar falan koymuşlar dağıttılar çok şekerdiyaa kızlar bişey sordumm
eminönünden mevlüt şekeri için boş külah alıcam ben
içine de akide şekeri ve lokum koyucam sizce olurmu ??
OLUR BENDE öyle düsünüyorum, ama o buyuk mevlutlerde dagıtılan kaplardan degıl ufak bebek ıcın olanları var onlardanyaa kızlar bişey sordumm
eminönünden mevlüt şekeri için boş külah alıcam ben
içine de akide şekeri ve lokum koyucam sizce olurmu ??
Olur canım karşı komşumun geçen haftaki mevlüdünde kokulu bebek sabunu ve o külahların içine badem şekeri minik lokumlar falan koymuşlar dağıttılar çok şekerdi
OLUR BENDE öyle düsünüyorum, ama o buyuk mevlutlerde dagıtılan kaplardan degıl ufak bebek ıcın olanları var onlardan
ay o havuzlu han a bı kere daha gıtmek ıstıyorum :)evet aynen burcu eminönü havuzlu handa gördüm..
ay o havuzlu han a bı kere daha gıtmek ıstıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?