2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bende keçe yapıyorum ama gördüğünüz gibi dağıtılıcak gibi değil
anca buzdolabı için yakın aileme veririm
mevlütte de ayakkabı şeklinde şekerler var ondan istiyorum
birde meşhur şu mevlüt külahları varya eminönünden alıp içine lokum akide şekeri koyucam
nasıl olur..

benim kocada 100kg oldu boylarımız yakın yakına 85 90kg iken giydiği sweatleri çok ii oluyo bana göbüşümü hem kapatıyo hem azcık bol bol duruyo bi tek kollardan baya bol ve uzun geliyo onuda kıvırıveriyorum pantolonları bana bol baya bacakları kalın eşimin :)) senn eşin maşallahı varmış baya baya uzun bebişte ona bnzerse basketçi yada voleybolcu olur ( erkek mi kızmıydı bebiş?)

İşte bu da benim kızım için yaptığım kapı süsü. Ilk kez elime keçe aldım kendi çapımda bişeyler yaptım fena olmadı sanki.
Bu arada kızımızın ismi de kesinleşmiş oldu tabi ben de güzel anıları olan bi isimdi bu en büyük abim askerken dünyaya gelmişim ben onu arayip sormuşlar ne koyalim ismini diye o da malum filmi yeni izlemiş "asya" koyun demiş tabi bizimkilere pek cazip gelmemiş isim onlarda yakin olsun diye "aslı" koymuslar benim adımı. Küçükken derdim anne neden abimi dinlemediniz diye.simdi Allah bana kiz evlat nasip etti ben de bu ismi koymak istedim eşim de kabul etti. En çok abim sevindi tabi bu işe

çoook güzel olmuşş
ellerine sağlık ne ile kestin bu kadar düzgün ilk yapışın birde bravoo

cok güzel olmuş ellerine saglık

çoook güzel olmuş

bilmiyorum ya burda tanıdıgım pek kimse yok olanlar içinde ugraşasım gelmiyor..
keçeden magnet yapmayı dusunuyordum ama keçeyle uğraşamıcam..
Bakayım ya yeniden heves gelirse başlıcam artık

eğer az sayıda yapıcaksan hazır al bence o zaman. tabii bu konularda becerin varsa kendinde hazırlayabilirsin. ben kendim yapamam diye hazır alacağım mecbur. ne alacağıma tam karar vermedim ama.

cnm cok guzel olmus ellerıne saglık

Kızım olcak ama doktor uzun olcak sizinki diyo.
Ben de şimdi 170 im ama doğduğumda doktorlar şok olmuş. 54 cm doğmuşum

Benim koca bile bu boya cüsseye 52 cm doğmuş :)

Sağlıklı olsun da, boyu sıkıntı değil yau.

Ama 180 de olmasa iyi olur. O ne öyle erkek gibi

Çok güzel olmuş :)

İsim seçimi de harika.. senin ismine de uyumlu çok şeker olur..

çok tatlı bi fotooo bayıldımm eskişehirde o kadar güzeldi ki her yer hastayım birazcık ama dayanamadım bende çıktımm

Benimde gögüslerim çok küçük bende süt olmaz diye korkuyorum canım ya. Şişmiş haliyle 70 bedeni zor dolduruyor şuan
Aynen benimde öyle canim ki ben bir çocuk emzirdim düşün. Oglumda dahada küçüktü doğuma gidicem hemşire ameliyat kıyafetlerini giydiriyo ben hemsireye ya benim göğüslerim çok küçük ya süt olmazsa diyorum.Hemsire bakti elledi sen farkinda değilsin ama gelişmiş süt keseleri olur sütün dedi.Sut olunca öyle güzel oluyorki hayatimda ilk defa 70 den göğüslerimin üstü hafif taşıyordu çok hoş ama sut bitince küçülüyorlar ama eskisi kadar değil yine biraz kalıyor yani.Hic merak etme kucukluk büyüklük önemli değil süt olmasi için

Ouyyy ellerine sağlık. Çok güzel olmuş.
Azim işte yaa. Ben keçe dikerken çok zorlanıyorum. Ellerim çok acıyo. Keçe kumaşı sert bi kumaş nihayetinde.
Çocukgelişimi okurken keçeden parmak kuklaları yapmıştım. El de yatkın aslında ama uğraşamadım.
Kapı süsü yapan birini buldum instagramdan. Ona yaptırıyorum takı yastığıyla.
O da baya yoğunmuş. Ocak ayının sonunda teslim edebilecek kapı süsümü. Belki daha erken de olabilir (inşallah :) )

kokulu sabun yap geçen hafta komşumuzun bebişi olduydu mevlüdde dağıttı emzik şeklinde mis gibi kokuyor kızımın çamaşırlarının arasına koydum bende
EVET EMZİKLİ OLAN VAR.. BURDAN BİR ARKADAŞ ÇERÇEVE ŞEKLİNDE YAPMIŞ ONA DA BAYILDIM TAŞTI SANIRIM ONUNKİ, AKREPYELKOVAN DI YAPANDA

teşekkür ederim canım ooo seninki baya süslüdür o zaman

eheheh olmaz olmaz 170fln olur :) sağlıklı olsunlarda:) bizim sıpada uzun olucak gibime geliyo bende 170im eşim 180

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…