benim kocada 100kg oldu boylarımız yakın yakına 85 90kg iken giydiği sweatleri çok ii oluyo bana göbüşümü hem kapatıyo hem azcık bol bol duruyo bi tek kollardan baya bol ve uzun geliyo onuda kıvırıveriyorumoy ne güzel yaa :)
Benim koca biraz anormal, 190 boyu var, 120 kilo ve kilolu değil, sadece üstü çok iri ve kaslı.
Üstüne giydikleri bana tunik gibi oluyo ama şortlarını giyebiliyorum bitek :)
Belden altı ince.
Benim kuzenim var, kocasıyla boyu da bedeni da aynı. Aynı tişörtleri kotları giyebiliyolar. Çok güzel yaa :)
Eki Görüntüle 1357317 İşte bu da benim kızım için yaptığım kapı süsü. Ilk kez elime keçe aldım kendi çapımda bişeyler yaptım fena olmadı sanki.
Bu arada kızımızın ismi de kesinleşmiş oldu tabi ben de güzel anıları olan bi isimdi bu en büyük abim askerken dünyaya gelmişim ben onu arayip sormuşlar ne koyalim ismini diye o da malum filmi yeni izlemiş "asya" koyun demiş tabi bizimkilere pek cazip gelmemiş isim onlarda yakin olsun diye "aslı" koymuslar benim adımı. Küçükken derdim anne neden abimi dinlemediniz diye.simdi Allah bana kiz evlat nasip etti ben de bu ismi koymak istedim eşim de kabul etti. En çok abim sevindi tabi bu işe
cok güzel olmuş ellerine saglıkEki Görüntüle 1357317 İşte bu da benim kızım için yaptığım kapı süsü. Ilk kez elime keçe aldım kendi çapımda bişeyler yaptım fena olmadı sanki.
Bu arada kızımızın ismi de kesinleşmiş oldu tabi ben de güzel anıları olan bi isimdi bu en büyük abim askerken dünyaya gelmişim ben onu arayip sormuşlar ne koyalim ismini diye o da malum filmi yeni izlemiş "asya" koyun demiş tabi bizimkilere pek cazip gelmemiş isim onlarda yakin olsun diye "aslı" koymuslar benim adımı. Küçükken derdim anne neden abimi dinlemediniz diye.simdi Allah bana kiz evlat nasip etti ben de bu ismi koymak istedim eşim de kabul etti. En çok abim sevindi tabi bu işe
Eki Görüntüle 1357317 İşte bu da benim kızım için yaptığım kapı süsü. Ilk kez elime keçe aldım kendi çapımda bişeyler yaptım fena olmadı sanki.
bilmiyorum ya burda tanıdıgım pek kimse yok olanlar içinde ugraşasım gelmiyor..
keçeden magnet yapmayı dusunuyordum ama keçeyle uğraşamıcam..
Bakayım ya yeniden heves gelirse başlıcam artık
teşekkür ederim canım normal makasla kestim hani şu milyoncularda bile olan lacivert saplı küçük boy içlerini doldurup diktim sonradaçoook güzel olmuşş
ellerine sağlık ne ile kestin bu kadar düzgün ilk yapışın birde bravoo
teşekkür ederim canımcok güzel olmuş ellerine saglık
cnm cok guzel olmus ellerıne saglıkEki Görüntüle 1357317 İşte bu da benim kızım için yaptığım kapı süsü. Ilk kez elime keçe aldım kendi çapımda bişeyler yaptım fena olmadı sanki.
benim kocada 100kg oldu boylarımız yakın yakına 85 90kg iken giydiği sweatleri çok ii oluyo bana göbüşümü hem kapatıyo hem azcık bol bol duruyo bi tek kollardan baya bol ve uzun geliyo onuda kıvırıveriyorumpantolonları bana bol baya bacakları kalın eşimin :)) senn eşin maşallahı varmış baya baya uzun bebişte ona bnzerse basketçi yada voleybolcu olur ( erkek mi kızmıydı bebiş?)
çok tatlı bi fotooo bayıldımmGünaydın göbüşlüler
Yanlışlıkla erken uyandım. Çok mutsuzum.
Şimdi tekrar uyicam
Meltem ne güzel yaa . Kıskandım.
Ben çok tembelleştim.
Dün inşaallah dışarı çıkmışsınızdır kızlar. Kar'ın en güzel günüdür ilk yağdığı gün.
Bugünden itibaren çamur olur basıla basıla.
Ben çıktım :)
Aynen benimde öyle canim ki ben bir çocuk emzirdim düşün. Oglumda dahada küçüktü doğuma gidicem hemşire ameliyat kıyafetlerini giydiriyo ben hemsireye ya benim göğüslerim çok küçük ya süt olmazsa diyorum.Hemsire bakti elledi sen farkinda değilsin ama gelişmiş süt keseleri olur sütün dedi.Sut olunca öyle güzel oluyorki hayatimda ilk defa 70 den göğüslerimin üstü hafif taşıyordu çok hoş ama sut bitince küçülüyorlar ama eskisi kadar değil yine biraz kalıyor yani.Hic merak etme kucukluk büyüklük önemli değil süt olmasi içinBenimde gögüslerim çok küçük bende süt olmaz diye korkuyorum canım ya. Şişmiş haliyle 70 bedeni zor dolduruyor şuan
KALIBINI, TOZUNU BEN KENDİM ALIP YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM... KOKULU TAŞ MI. KOKULU SABUN MU? Bİ DE NE GİBİ KALIPTAKİ ŞEKİLLER OLABİLİR...ben sabunları daha çok beğeniyorum, birde baya çeşidi var artık.
çok tatlı bi fotooo bayıldımmeskişehirde o kadar güzeldi ki her yer hastayım birazcık ama dayanamadım Eki Görüntüle 1357319 Eki Görüntüle 1357320 Eki Görüntüle 1357322 bende çıktımm
EVET EMZİKLİ OLAN VAR.. BURDAN BİR ARKADAŞ ÇERÇEVE ŞEKLİNDE YAPMIŞ ONA DA BAYILDIM TAŞTI SANIRIM ONUNKİ, AKREPYELKOVAN DI YAPANDAkokulu sabun yap geçen hafta komşumuzun bebişi olduydu mevlüdde dağıttı emzik şeklinde mis gibi kokuyor kızımın çamaşırlarının arasına koydum bende
teşekkürler canımçoook güzel olmuş
teşşekür ederim burcucumcnm cok guzel olmus ellerıne saglık
saol tatlımmÇok güzel olmuş :)
İsim seçimi de harika.. senin ismine de uyumlu çok şeker olur..
teşekkür ederim canım ooo seninki baya süslüdür o zamanOuyyy ellerine sağlık. Çok güzel olmuş.
Azim işte yaa. Ben keçe dikerken çok zorlanıyorum. Ellerim çok acıyo. Keçe kumaşı sert bi kumaş nihayetinde.
Çocukgelişimi okurken keçeden parmak kuklaları yapmıştım. El de yatkın aslında ama uğraşamadım.
Kapı süsü yapan birini buldum instagramdan. Ona yaptırıyorum takı yastığıyla.
O da baya yoğunmuş. Ocak ayının sonunda teslim edebilecek kapı süsümü. Belki daha erken de olabilir (inşallah :) )
eheheh olmaz olmaz 170fln olur :) sağlıklı olsunlarda:) bizim sıpada uzun olucak gibime geliyo bende 170im eşim 180Kızım olcak ama doktor uzun olcak sizinki diyo.
Ben de şimdi 170 im ama doğduğumda doktorlar şok olmuş. 54 cm doğmuşum
Benim koca bile bu boya cüsseye 52 cm doğmuş :)
Sağlıklı olsun da, boyu sıkıntı değil yau.
Ama 180 de olmasa iyi olur. O ne öyle erkek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?